Kategóriák
Uncategorized

Vendégkönyv

Erre az oldalra várjuk minden kedves hozzászólónk véleményét.

Hozzászólást az oldal alján írhat.

535 hozzászólás a(z) “Vendégkönyv” című bejegyzéshez

Kedves Gyula!

Én személy szerint úgy gondolom hogy Te az az ember vagy akit vagy kedvelnek vagy pedig nem. Nem hiszem hogy Veled kapcsolatosan bárki is közömbös lehetne 🙂 Én természetesen azok közé tartozom akik kifejezetten kedvelnek és nagyra tartanak. Nemcsak sokat lehet tanulni Tőled hanem úgy lehet tanulni hogy kimozdítod az embert a sablonos gondolkodásmódjából és új perspektívát mutatsz neki ahonnan újra értelmezheti amit lát. Sok mindent lehetne írni de aki esetleg olvassa annak bátran ajánlom hogy vegyen részt Gyula óráin sokat fog belőle profitálni!

Köszönettel és Tisztelettel, Bayer Balázs

Tisztelt Tanár Úr!
Sajnos a jelenlegi helyzetben csak az online téren keresztül volt lehetőségünk találkozni. Az elmúlt órákból úgy érzem nagyon sokat tanultam és lehetőségem nyílt fejlődni mind szakmailag mind pedig emberileg is. Az órák nagyon motiválóak és jó hangulatúak. Mindenki számára csak ajánlani tudom. Nagyon hálás vagyok az elmúlt időszakban tanultakért. Remélem személyesen is lesz lehetőségünk találkozni.
Üdvözlettel: Madar József

Tisztelt Tanár Úr/Kedves Gyula,
Sajnos csak online téren keresztül volt lehetőségem megismerni. Már pár mondatod után tudtam, hogy meg lesz a közös hang. Nagyon tetszik, hogy kendőzetlenül, mégsem bántóan elmondod az építő jellegű véleményedet (amiből sokat tanultam). Óráinkon nagyon sok olyan dologra hívtad fel a figyelmemet, ami elgondolkodtatott és amelynek segítségével jobb és boldogabb ember lehetek. Életünkben akarva, akaratlanul is tanulunk… Mégis olyan információkat kaptam tőled pár órában, ami egész életemben el fog kísérni. Nem tudom elégszer elmondani, hogy KÖSZÖNÖM!

Kedves Gyula,

én a Fitness Akadémia Coaching órájának keretében vehetek részt a Tanár úr óráin, aminek szívből örülök, és nagyon hálás vagyok, hogy ilyen fontos és gyakorlatias tudást kapunk, amit mind szakmailag de ugyanúgy a privát életünkben is sokszor kamatoztathatunk!

Tanár úr lelkesedése, hogy átadja nekünk a már letesztelt tudását számomra nagyon példamutató, és nagyon köszönöm azt is, hogy utat mutat nekünk a pozitív gondolkodásával az élet sok buktatói között.

További sok sikert és örömöt kívánok a tanításban!

Üdvözlettel, Kuti Krisztina

Kedves Tanár Úr!
Az elmúlt hetekben igaz csak néhány órán át találkoztunk, azt is online, mégis az Öntől tanultak nagyon motiváltak és az emlékezetembe vésődtek. Az Ön által tanítottak olyan technikák, amit mind a magánéletben, mind pedig a szakmai életben maximálisan hasznosítani tudunk. Tetszik az Ön által képviselt felvilágosult gondolkodás, oktatás, jókedvű szemléletmód. Köszönöm szépen ezúton is az eddigieket, és bízom benne, hogy személyesen is lesz alkalmam megismerni Önt!
Köszönettel és tisztelettel:
Varró Dóra

Kedves Gyula!
Köszönjük az óráidat! Jó alapot nyújtanak ahhoz, hogy bárki elinduljon az önismeret útján.

Kedves Tanár Úr,

Az Online tér ellenére, hihetetlenül érdekes és tanulságos órákat kapunk Öntől. Elképesztő, hogy milyen szenvedéllyel beszél a sportról és a szakmáról. Igaz eddig két óránk volt csak, de ettől függetlenül már most elmondhatom, hogy rengeteg motivációt és önismeretet tanulhattunk az órák során. A szakmai tudás, amit próbál számunkra átadni, szinte felbecsülhetetlen értékű, amiért hatalmas köszönettel tartozunk!

Köszönettel és Üdvözlettel, Kovács Martin

Kedves Gyuszi Bácsi!
Ezalatt a rövid két hét alatt, mialatt megtudtam Önt ismerni, mint oktatót edzőt meg Coach-t még ha csak az online térben is számomra olyan dolgokra nyitott újabb kapukat mind önbecsülés meg életszemlélet kapcsán, amit biztos vagyok, hogy tovább viszem az egész életemben. Szóval szeretném így írásban is hálámat kifejezni és köszönetet mondani!

Köszönettel,

Bozsoki Bence

Kedves Ilyés Gyula !
Szeretném megköszönni a szakmailag kiválóan felépített órákat.
Az átadott tudás nem csak szakmailag, hanem a mindennapi életben is sokatt lendít/lendített előre. Az órák mindig jó hangulatú ,motiváló stílusban teltek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen mindig megtalálhatod saját magad az elhangzott szavakban.

Köszönöm a lehetőséget, egy hatalmas élmény volt !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .