Hírek – 2020

Február

Ismét egy eseménydús , és eredményes hónapon vagyunk túl .
A versenyzést a hónap első napján kezdtük , Kecskeméten , az I. Osztályú Felnőtt Judo Országos Bajnokságon .
Két indulónk volt a viadalon , két tehetséges edző állt a kecskeméti tatamira , hogy megméresse magát az év hazai legnagyobb versenyén .
Gaál Bendegúz tanulmányai miatt nem tudott elég időt fordítani a felkészülésre , derekasan küzdött , de nem sikerült a pontszerzés , helyezetlenül végzett.
Kerstner Róbert a nehézsúlyban volt érdekelt . Robi közel egy évtizede a hazai nehézsúlyú mezőny egyik meghatározó alakja , korábban nyolcszor volt bronzérmes a hazai nemzeti bajnokságon .
Gyönyörű versenyzéssel idén is sikerült az éremszerzés , sorrendben kilencedik bronzérmét szerezte meg !
Február nyolcadikán már Cegléden voltunk érdekeltek , Felnőtt I. Osztályú Országos Rangsorversenyen .
Ismét két versenyzőnkért szurkolhattunk .
Gaál Bendegúz sajnos nem került a legjobbak közé , Kerstner Róbert viszont végig teljes értékű ippon győzelmeket aratva nyerte meg a nehézsúly küzdelmeit !
Február 15.- én már Nagykőrösön voltunk a Serdülő “ B “ Országos Bajnokságon .
Homoki Marci volt az indulónk , aki az előkelő hetedik helyet szerezte meg .
Február 23.- án Dunaharasztiba látogattunk Országos Sumo versenyre , ami válogató volt az áprilisi Sumo Európa Bajnokságra .
Kerstner Robi a munkája , a judo pályafutása mellett jelenleg a legeredményesebb magyar Sumo versenyző . Gőzerővel készül a 2021.- es Világjátékokra . Egy nehéz kvalifikációs sorozatban kell kiharcolnia az indulás jogát , amire minden esélye megvan . Csak az év hátralevő részében még hat (!) Európa Kupa , egy VB , és egy EB vár rá .
Harasztiban ismét lépett egyet az úton , nehézsúlyban ezüstérmet szerzett , míg az abszolút kategóriában diadalmaskodott , így bebiztosította a helyét a bakui EB csapatban!
Mindeközben övszerző vizsgát tartottunk , hét ifjú judokánk vette sikerrel az akadályt , sikeresen adtak számot technikai tudásukról , felkészültségükről. A vizsgázók névsora : Szász Vince , Molnár Zalán , Szabó Tamás , Vizi Dávid ,Horváth Soma , Bánhidi Mór , és Földi – Mihályi Áron .
A februárhoz tartozik még , hogy szeretett egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület a Honvédelmi Sportszövetség után felvételt nyert a Sportegyesületek Országos Szövetségébe is !
Szintén a hónapban történt , a Magyar Versenysport Szövetség díjátadó gáláján Kerstner Róbert a tavalyi eredményei elismeréséül rangos kitüntetést vehetett át .
Ő lett 2019 – ben AZ ÉV SPORTOLÓJA SUMO SPORTÁGBAN !
Február 27.- én ismét vendégünk lesz Kiss Blanka , dinamikus jóga órát fog tartani judokáinknak , illetve a Cross – Training szakosztályunk tagjainak .
Nagy öröm , hogy a hozzánk járók így időről időre új mozgásformákkal ismerkedhetnek meg , kiváló minőségben .
A hónap utolsó napját is versenyzéssel fogjuk tölteni . Nagykőrösön a Kőrös Kupán fognak versenyezni utánpótlás korú ifjú tehetségeink . Egészen biztosak vagyunk abban , hogy remek eredményekkel fogjuk öregbíteni Veresegyház város , illetve egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület jó hírét .
Ismét nagyszerű hónapot zártunk , töretlenül dolgozunk . Kiváló minőségben biztosítunk mozgásos sportélményt már az óvodás kortól egészen a szenior korosztályig .
A nálunk elérhető sportágak: uKIDo , judo , sumo , cross- training.
ROBOG A VERESI JUDO EXPRESS !
JÓ IDE TARTOZNI!

Elkezdtük!

Január 10. – én még Bogárdi Szilvia ultrafutó volt a vendégünk , a január 12 . vasárnap már Érden talált bennünket . Itt rendezték a Sumo Európa Kupát , ami válogató verseny , kvalifikációs verseny a Világjátékokra amit 2021. – ben rendeznek.
Kerstner Robiért szurkolhattunk , aki a nehézsúlyban , és az open kategóriában is nevezett .
A Veresi Küzdősport Egyesület versenyzője imponáló magabiztossággal nyerte meg a nehézsúlyt , míg az open kategóriában az ötödik helyen végzett .
Szép munka volt! Gratulálunk!