Vendégkönyv

Erre az oldalra várjuk minden kedves hozzászólónk véleményét.

Hozzászólást az oldal alján írhat.

504 Comments

 1. A mai nap ,,Jótevő Angyalok” érkeztek Ilyés – Dubecz Dorottya, Ilyés Gyula és Kerstner Róbert személyében az NMRESZI Harmónia Ápoló Gondozó Otthon berceli telephelyére. A Veresi Küzdősport Egyesület a tudtunk nélkül gyűjtést szervezett az Otthon javára. Az összegyűjtött pénzből TV – ket , rádiókat , mikrókat , kávéfőzőket ,kenyérpirítókat , táblagépeket , projektort , és még jó néhány hasznos eszközt került átadásra.

  Elmondható, hogy a berceli otthon ehhez hasonló támogatásban még sosem részesült .
  Igazán megható volt, hogy a mai világban vannak még olyan emberek, akik figyelnek a nehéz sorsban élő embertársakra is. Igazán nemes cselekedet volt!
  Elmondható, hogy mindezen eszközökkel megkönnyítették a hétköznapokat és egyben szebbé varázsolták az Otthonban élő ellátottak és egyben dolgozók Karácsonyát is.

  Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítségét , aki adományával vagy bármilyen formában segített .
  Mérhetetlen hála, és köszönet mindenkinek !

 2. Kedves Gyula és Gyuri!

  Köszönöm nektek azt a hétvégét, amit a KSI sporttelepén veletek és a tanulással tölthettem, Cross Training instruktori képzés keretein belül. Bár elsőre kissé “morcos harcosnak” tűntetek nekem, de amikor belekezdtünk a tényleges feladatokba, akkor már megváltozott ez a véleményem. 🙂 A hangulat nagyon jó volt, amit szerintem az akkori csoport összes tagja megerősítene. Örülök, hogy személyetekben két nagyszerű embert ismerhettem meg és tanultam újat, amit alkalmazhatok a mi edzéseinken is. Én nagyon figyelek nálunk a feladatok pontos végrehajtására, és jó volt látni, hogy erre ti is nagy hangsúlyt fektettek. Kár, hogy nem lehet ez a tanfolyam 3 napos… akkor mindenből kicsit többet lehetne gyakorolni. 😀 Mondjuk a vasárnap reggeli lépcsőzés pont elég volt! 😀

 3. “A középszerű tanár magyaráz. A jó tanár indokol. A kiváló tanár demonstrál. A nagyszerű tanár inspirál.”

  (William Arthur Ward)

  Ilyés Gyula és Zala György igazi pedagógusok. Ízig – vérig.
  Köszönjük szépen a Kross training képzést, illetve a képzésen nyújtott maximális szakmaiságot, türelmet, alaposságot, jó értelemben vett kikényszerítést és szeretetet.

  Bár csak 2 napig tartott a képzés, mégis úgy éreztük, hogy nehezen hagyjuk ott a KSI vízitelepét!

  További jó munkát kívánok, mert szükség van az ilyen szakemberekre.
  Sőt: Az ilyen szakemberekre van szükség!

  Köszönjük a végszót is Gyula: “A jó a kiváló ellensége!” Megjegyeztük. 🙂

  Tisztelettel és szeretettel:

  Rábel Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..