Kategóriák
Uncategorized

Kedves Olvasó!

A Veresi Küzdősport Egyesület immáron tizenegy éve van jelen Veresegyház városban . Jelmondatunk : ” Cél az egészséges gyermek ! ” Aki testben , és fejben is rendben van .

Nagyon súlyos statisztikai adatokat lehet olvasni a médiában a stresszről , az elégtelen táplálkozási szokásokról , elhízásról , mindezek káros következményeiről , hatásairól .

Ennek az írásnak nem célja a szociológiai elemzés , de tény , hogy olyan világban élünk ahol a szülők többsége nem képes megfelelő mintát adni amúgy szeretett gyermekének , egész egyszerűen azért mert reggeltől estig dolgozik , túlterhelt , fáradt .
A gyermek elfoglalja magát , tévézik , nyomkodja a telefonját naphosszat , az interneten létesít nem ritkán kapcsolatokat .
Az iskolában is megjelenik a hajtás már az alsósok között is , hihetetlen követelményeket állítva olykor a gyerekek elé . Közben sok érték a feledésbe merül .
Gondolok itt akár az olvasás örömére , a hovatartozás jelentőségére , a rendszeres fizikai aktivitás jótékony hatására , a beszélgetés fontosságára .
Olyan világban élünk , ahol a celebek válnak lassan példaképpé ,ahol nem feltétlenül az értékek érvényesülnek , hanem az érvényesülés válik egyre inkább értékké .

A Veresi Küzdősport Egyesület célja a minőségi sportoktatás biztosítása Óvodás kortól egészen a szenior korosztályig . Olyan pedagógiai , és pszichológiai klíma biztosítása , ahol a hozzánk járó gyermekek , és felnőttek a lehető legmesszebb tudnak eljutni , figyelembe véve ambíciójukat , fittségi céljaikat .

A mozgás , a rendszeres fizikai aktivitás öröm , igyekszünk ezt az örömet minél szélesebb körben biztosítani , jó minőségben sokféle sportmozgást megtanítani , készség szintre fejleszteni .

Nem pusztán a fizikai , hanem a pszichikai állapottal is foglalkozunk , pozitív , támogató közeget teremtve a mindennapokban .
Rendszeresen valódi példaképek , olimpiai érmesek , látogatnak el hozzánk , akik képesek voltak , és képesek ma is megteremteni a test , szellem , lélek , harmóniáját .
Büszkék vagyunk arra a ” Családi Modell ” – re amit létrehoztunk , egyre több és több szülő csatlakozik hozzánk és kezdi el újra az edzéseket gyermeke mellett , így együtt tanulják újra az együtt mozgás örömét , jelentőségét , jótékony hatását .

A szülői példamutatás óriási jelentőséggel bír . Cél , hogy a felnövekvő generációból egészséges felnőtt váljék . Aki ismeri a céljait , az oda vezető utat , és hajlandó tenni is érte . Jellemzően a ” hogyan ” kezdetű kérdésekre keresünk rövid válaszokat .Megoldásokban , előrelépésben , erőforrásokban gondolkozunk . Minden erőnkkel igyekszünk tartós , pozitív változást elérni .
Az eredmény , bármi legyen is az , nem jön magától , a siker nem kiváltság , dolgozni kell érte . Rendszeresen , hosszú időn át .
Sodródni az árral , ” futni ” az eredmény után , hitünk szerint nem jó . Neveljünk közösen egészséges gyermekeket ! Váljunk mi magunk is követendő példává ! Mindez nem könnyű. Dolgozni kell vele , dolgozni kell rajta . Rendszeresen .
De hidd el Kedves Olvasó , megéri !
Az eredmény felbecsülhetetlen . Számokban nem mérhető .

Mi itt vagyunk . Immáron tizenegy éve . Büszkék vagyunk , hogy az eltelt idő alatt a térség egyik meghatározó , iránymutató egyesületévé váltunk . Látogass el hozzánk !
Bővebb információt a www.judoedzo.hu , valamint a www.sport-coach.hu oldalakon olvashatsz rólunk .

Köszönöm a figyelmet! További szép napot kívánok!
Ilyés Gyula

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .