Február

Ismét egy eseménydús , és eredményes hónapon vagyunk túl .

A versenyzést a hónap első napján kezdtük , Kecskeméten , az I. Osztályú Felnőtt Judo Országos Bajnokságon .
Két indulónk volt a viadalon , két tehetséges edző állt a kecskeméti tatamira , hogy megméresse magát az év hazai legnagyobb versenyén .
Gaál Bendegúz tanulmányai miatt nem tudott elég időt fordítani a felkészülésre , derekasan küzdött , de nem sikerült a pontszerzés , helyezetlenül végzett.
Kerstner Róbert a nehézsúlyban volt érdekelt . Robi közel egy évtizede a hazai nehézsúlyú mezőny egyik meghatározó alakja , korábban nyolcszor volt bronzérmes a hazai nemzeti bajnokságon .
Gyönyörű versenyzéssel idén is sikerült az éremszerzés , sorrendben kilencedik bronzérmét szerezte meg !

Február nyolcadikán már Cegléden voltunk érdekeltek , Felnőtt I. Osztályú Országos Rangsorversenyen .
Ismét két versenyzőnkért szurkolhattunk .
Gaál Bendegúz sajnos nem került a legjobbak közé , Kerstner Róbert viszont végig teljes értékű ippon győzelmeket aratva nyerte meg a nehézsúly küzdelmeit !

Február 15.- én már Nagykőrösön voltunk a Serdülő “ B “ Országos Bajnokságon .
Homoki Marci volt az indulónk , aki az előkelő hetedik helyet szerezte meg .

Február 23.- án Dunaharasztiba látogattunk Országos Sumo versenyre , ami válogató volt az áprilisi Sumo Európa Bajnokságra .
Kerstner Robi a munkája , a judo pályafutása mellett jelenleg a legeredményesebb magyar Sumo versenyző . Gőzerővel készül a 2021.- es Világjátékokra . Egy nehéz kvalifikációs sorozatban kell kiharcolnia az indulás jogát , amire minden esélye megvan . Csak az év hátralevő részében még hat (!) Európa Kupa , egy VB , és egy EB vár rá .
Harasztiban ismét lépett egyet az úton , nehézsúlyban ezüstérmet szerzett , míg az abszolút kategóriában diadalmaskodott , így bebiztosította a helyét a bakui EB csapatban!

Mindeközben övszerző vizsgát tartottunk , hét ifjú judokánk vette sikerrel az akadályt , sikeresen adtak számot technikai tudásukról , felkészültségükről. A vizsgázók névsora : Szász Vince , Molnár Zalán , Szabó Tamás , Vizi Dávid ,Horváth Soma , Bánhidi Mór , és Földi - Mihályi Áron .

A februárhoz tartozik még , hogy szeretett egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület a Honvédelmi Sportszövetség után felvételt nyert a Sportegyesületek Országos Szövetségébe is !

Szintén a hónapban történt , a Magyar Versenysport Szövetség díjátadó gáláján Kerstner Róbert a tavalyi eredményei elismeréséül rangos kitüntetést vehetett át .
Ő lett 2019 - ben AZ ÉV SPORTOLÓJA SUMO SPORTÁGBAN !

Február 27.- én ismét vendégünk lesz Kiss Blanka , dinamikus jóga órát fog tartani judokáinknak , illetve a Cross - Training szakosztályunk tagjainak .
Nagy öröm , hogy a hozzánk járók így időről időre új mozgásformákkal ismerkedhetnek meg , kiváló minőségben .

A hónap utolsó napját is versenyzéssel fogjuk tölteni . Nagykőrösön a Kőrös Kupán fognak versenyezni utánpótlás korú ifjú tehetségeink . Egészen biztosak vagyunk abban , hogy remek eredményekkel fogjuk öregbíteni Veresegyház város , illetve egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület jó hírét .

Ismét nagyszerű hónapot zártunk , töretlenül dolgozunk . Kiváló minőségben biztosítunk mozgásos sportélményt már az óvodás kortól egészen a szenior korosztályig .
A nálunk elérhető sportágak: uKIDo , judo , sumo , cross- training .

ROBOG A VERESI JUDO EXPRESS !

JÓ IDE TARTOZNI !


ELKEZDTÜK!

Január 10. - én még Bogárdi Szilvia ultrafutó volt a vendégünk , a január 12 . vasárnap már Érden talált bennünket . Itt rendezték a Sumo Európa Kupát , ami válogató verseny , kvalifikációs verseny a Világjátékokra amit 2021. - ben rendeznek .
Kerstner Robiért szurkolhattunk , aki a nehézsúlyban , és az open kategóriában is nevezett .
A Veresi Küzdősport Egyesület versenyzője imponáló magabiztossággal nyerte meg a nehézsúlyt , míg az open kategóriában az ötödik helyen végzett .
Szép munka volt !
Gratulálunk !