Kategóriák
Uncategorized

Vendégkönyv

Erre az oldalra várjuk minden kedves hozzászólónk véleményét.

Hozzászólást az oldal alján írhat.

510 hozzászólás a(z) “Vendégkönyv” című bejegyzéshez

Köszönettel tartozok Illyés Gyulának, Fitness Akadémián tanított, számomra példakép, kedves ember és hiteles, következetes tanár, számomra maradandó pillanatokat adott a tananyag és a játék felváltva hozott jó hangulatot az óráin. Szerettem,hogy mindíg mosolyog öröm volt bejárni az óráira. További sok sikert kívánok neki és az összes diákjának,sportolójának. Maradok Tisztelettel!

Itt szeretnék köszönetet mondani Illyés Gyulának, akitől személyi edző képzésen kaptam felbecsülhetetlen értékű iránymutatást, példát és rengeteg tudást; ráébresztett dolgokra, amiket tudtam, de bevallani nem mertem, és inspirált arra, hogy merjek cselekedni és sikeres lenni.
Be kell valljam, megosztó személyiség, de engem magával ragadott, és megtiszteltetés volt tőle tanulni!
Még egyszer nagyon köszönöm!
Horváth Ferenc Mátyás

2019. május 20-ra – az Illyés Gyula VI. danos mester által vezetett – veresegyházi judo klubba kaptam meghívást lábtechnikákat oktatni. Külön edzésen gyerekeknek, külön edzésen felnőtteknek, idősebbeknek.

Azt gondolom, hogy ilyen alkalommal nem azt kell mutatni, hogy milyen dobást hogy kell dobni – mert azt megtanítja az edző – hanem azt, ami különleges, talán könnyen tanulható, s hatékony. Persze egy edzésen semmit nem lehet megtanulni, mert a tanulás folyamata hosszú és nagyon sokat kell gyakorolni egy-egy mozdulatot, hogy abból összeálljon a versenyen is alkalmazható sikeres technika. Ámde fel lehet hívni például a figyelmet arra, hogy milyen fontos a tatamin járás, a talppárnáról való robbanékony indulás, hogy milyen fontos a gyorsaság, a ruganyosság, hogy hogy lehet ezeket fejleszteni, hogy milyen fontos a törzs helyes tartása, a testrészek összehangolt mozgása, a helyes megfogás, hogy milyen fontos, hogy sok technikát ismerjen és tudjon alkalmazni az ember azért, hogy az adott pillanatban ösztönösen a legjobb megoldást tudja választani.
…. és a gyerekeknek azt is elmondani, hogy milyen fontos a tanulás, hogy a judos ne csak a tatamin, hanem az életben is példakép tudjon lenni.
Persze egy ilyen bemutató edzés akkor ér valamit, ha a látottakat folyamatosan gyakorolják a későbbiekben. Ha nem, akkor csak egy edzés volt a sok közül…
Megmutattam életem legkedvesebb és legeredményesebb technikájának végtelenül egyszerű titkát és gyakorlási módját. Akinek van szeme látta, és ha netán van kitartása, akkor gyakorolja is. Én már most tudom, hogy a siker nem maradna el….

Jó volt látni az elhivatott munkát, az odafigyelést, a fegyelmet, a tisztaságot, a rendet, a judo teremhez tartozó könyvtárat, ami vélhetőleg egyedüli a világon. Jó volt látni a mindenkori jelent, majd az idő múlásával a múltat megörökítő fényképeket a falakon. Jó volt látni e nagyszerű közösséget. Köszönet az ismételt hívásért, a méltó és megható fogadtatásért.
Nagyrabecsülésem Illyés Gyuszi barátomnak és segítőjének, Kerstner Robinak mindazért, amit Veresegyházán a judoért, a judot művelő és a judot szerető emberekért tesznek.

Szombaton Kecskeméten voltunk Első osztályú Judo magyar bajnokságon. Bronz érmes lettem immáron nyolcadszor. Nagyon szépen köszönöm a bátorítást, a felkészítést és a kifogyhatatlan szeretetet amit kaptam Ilyés Gyula tól. Nagyon köszönöm még Gyuszkónak, hogy eljött és torka szakadtából szurkolt!!! Hatalmas élmény volt úgy Judozni egy ob-n hogy apa és fia nekem szurkolnak. Dorka néni is nagyon szurkolt nekem, köszönöm szépen!!
Bendegúz, Zsolti, Andika, nektek is gratulálok! Jó munka volt!

Köszönöm a kiváló Cross Training Instruktor képzést Ilyés Gyulának és Zala Györgynek. Rengeteg új dolgot tanultam, maximálisan leoktatva az alapoktól. Érthető, világos, nagyon jó volt az oktatás melyen az emberi hozzáállás és az egymás iránti tisztelet is jelen volt! Le a kalappal!
Köszönöm!!!
Szűcs-Polacsek Erika

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Ilyés Gyula, Zala György és Nagy Ákos szakértő oktató munkájáért. Általuk sikerül új gyakorlatokkal színesíteni edzéseinket, eszköztárunkat bővíthetjük, a gyakorlat kivitelezéseket pedig magasabb szintre tudjuk emelni. A jövőre nézve mindenképpen hasznos és gazdag ismeretanyaggal bővült tudásunk!
Köszönjük!!!
Seff Nikoletta, Weisz Zoltán
Darmos GLADIATOR József

A mai nap ,,Jótevő Angyalok” érkeztek Ilyés – Dubecz Dorottya, Ilyés Gyula és Kerstner Róbert személyében az NMRESZI Harmónia Ápoló Gondozó Otthon berceli telephelyére. A Veresi Küzdősport Egyesület a tudtunk nélkül gyűjtést szervezett az Otthon javára. Az összegyűjtött pénzből TV – ket , rádiókat , mikrókat , kávéfőzőket ,kenyérpirítókat , táblagépeket , projektort , és még jó néhány hasznos eszközt került átadásra.

Elmondható, hogy a berceli otthon ehhez hasonló támogatásban még sosem részesült .
Igazán megható volt, hogy a mai világban vannak még olyan emberek, akik figyelnek a nehéz sorsban élő embertársakra is. Igazán nemes cselekedet volt!
Elmondható, hogy mindezen eszközökkel megkönnyítették a hétköznapokat és egyben szebbé varázsolták az Otthonban élő ellátottak és egyben dolgozók Karácsonyát is.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítségét , aki adományával vagy bármilyen formában segített .
Mérhetetlen hála, és köszönet mindenkinek !

Kedves Gyula és Gyuri!

Köszönöm nektek azt a hétvégét, amit a KSI sporttelepén veletek és a tanulással tölthettem, Cross Training instruktori képzés keretein belül. Bár elsőre kissé “morcos harcosnak” tűntetek nekem, de amikor belekezdtünk a tényleges feladatokba, akkor már megváltozott ez a véleményem. 🙂 A hangulat nagyon jó volt, amit szerintem az akkori csoport összes tagja megerősítene. Örülök, hogy személyetekben két nagyszerű embert ismerhettem meg és tanultam újat, amit alkalmazhatok a mi edzéseinken is. Én nagyon figyelek nálunk a feladatok pontos végrehajtására, és jó volt látni, hogy erre ti is nagy hangsúlyt fektettek. Kár, hogy nem lehet ez a tanfolyam 3 napos… akkor mindenből kicsit többet lehetne gyakorolni. 😀 Mondjuk a vasárnap reggeli lépcsőzés pont elég volt! 😀

“A középszerű tanár magyaráz. A jó tanár indokol. A kiváló tanár demonstrál. A nagyszerű tanár inspirál.”

(William Arthur Ward)

Ilyés Gyula és Zala György igazi pedagógusok. Ízig – vérig.
Köszönjük szépen a Kross training képzést, illetve a képzésen nyújtott maximális szakmaiságot, türelmet, alaposságot, jó értelemben vett kikényszerítést és szeretetet.

Bár csak 2 napig tartott a képzés, mégis úgy éreztük, hogy nehezen hagyjuk ott a KSI vízitelepét!

További jó munkát kívánok, mert szükség van az ilyen szakemberekre.
Sőt: Az ilyen szakemberekre van szükség!

Köszönjük a végszót is Gyula: “A jó a kiváló ellensége!” Megjegyeztük. 🙂

Tisztelettel és szeretettel:

Rábel Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .