Vendégkönyv

Erre az oldalra várjuk minden kedves hozzászólónk véleményét.

Hozzászólást az oldal alján írhat.

471 Comments

 1. Kedves Gyuszi és Dorka! Kedves Mindenki!

  Ami engem illet én Ilyés Gyuszit a sport-coaching által ismerhettem meg. Ennek a rövid történetét szeretném megismertetni a hozzászólásommal. Gyusziról egy jó barátomtól Balogh Zoltántól hallottam, aki szintén régi – “motoros” -Judós, és jó barátja Gyuszinak. Zoli nagyon jó véleménnyel volt Gyusziról, ezért az ő ajánlására kerestem meg Gyuszit, mivel érdekelt a sport-coaching.
  Gyuszi az első személyes megkeresést követően elmondta a képzés részleteit, úgy ahogy azt ilyenkor szokás. Az első beszélgetés után határozott, jó kiállású, korrekt ember látszatát keltette bennem. Szóval, a hallottak és az első benyomás alapján kipipálva “az ember”, tetszik a stílusa.
  Az első tréningeket nem Gyuszival, hanem a feleségével Dorkával kezdhettem el, akiben egy végtelen kedves és segítőkész, nagy tudású embert ismerhettem meg. Kinek itt írásban is szeretném megköszönni az eddigi segítségét. Szóval, nagyon szépen köszönöm Dorka a segítséged!
  Majd amikor Gyuszi vette át az irányításomat a képzés során, akkor volt csak igazán lehetőségem megismerni, hogy milyen ember ő valójában. Személyében egy nagyon komplex személyiséget ismerhettem meg, aki tudása legjavát adta, hogy majdani sport coach-ként jól boldoguljak. Nagyon sok merítési lehetőséget adott, tudásából, élettapasztalatából, szemléletéből nagyon sokat kaptam. Az emberekhez való kapcsolatomat azok kezelési módszereit más megközelítésből mutatta be. Kiváló ember, és szakember. Büszke vagyok, hogy megismerhettem és. hogy ő volt a mentorom.
  Egy szó, mint száz… nehéz az kifejezni, és leírni mindazt, hogy milyen sokat tanultam tőletek és, hogy mennyi köszönettel tartozom nektek, de igyekszem a kapott tudással élni és átadni másoknak is. Csak magaslatokban tudok beszélni rólad és Dorkáról.

  Hálás Köszönet a képzésen adott iránymutatásokért!

  Török Imi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.