Vendégkönyv

Erre az oldalra várjuk minden kedves hozzászólónk véleményét.

Hozzászólást az oldal alján írhat.

488 Comments

 1. Kedves Olvasó!

  Picivel több, mint két éve kezdtem közös munkámat (CrossFit) Ilyés Gyulával. A közös munkát követően két-három hónappal írtam le elsőként véleményemet, amelyben egy negyvenes évei közepén járó, némi sportmúlttal rendelkező, “vala jobb napokat látott” (edzettség szempontjából) férfiként definiáltam magamat.

  Két év után óriási fejlődést értem el közösen Gyuszival. Olyan gyakorlatokat és olyan ismétlésszámokat tudok teljesíteni, amelyeket valaha nagyon rég tudtam csak produkálni.
  Mindezt heti két közös edzés után, mellett, amelyeket követően ritkán kerül sor csak a harmadik alkalomra. Ennek okai egyrészt objektívek (munka,család stb.), másrészt pedig bevallom, hogy két közös “olyan” edzés után, amit Gyuszi irányítása alatt nyomok, egyszerűen elfogyok. A harmadik jelenleg csak utánzata lenne a két másiknak. Ezen próbálok aktuálisan változtatni – bár önkritikát gyakorolva – lehet, hogy nem is valós fizikummal, hanem a mentális beállítódással, a motiváltságommal van egy kis baj. Az eredményeim alapján viszont így sincs okom szégyenkezni, panaszkodni. Összefoglalva, eredményt hozó és remek, jó hangulatú a közös munka, amelyet mindenkinek melegen és jó szívvel ajánlok!!!

  Róla: szakértelem, intelligencia, humor, szigor, egyenesség, következetesség, emberség.

 2. Cross Training képzésről:
  Edzőként fontos folyamatosan fejlődnünk a szakmánkban, képeznünk kell magunkat, bővíteni elméleti és gyakorlati tudásunkat. Voltam már több továbbképzésen, de őszintén mondhatom, hogy ez volt az eddigi legjobb! Ilyés Gyula és Zala György nagyon profin adták át az anyagot kiemelkedő tudásukkal, személyes tapasztalataikkal, hitelességükkel és pozitív kisugárzásukkal, illetve nagyon segítőkészek voltak mind a 2 nap alatt és a vizsgán is.

  Köszönet érte!

 3. A szakmailag megalapozott elméleti és gyakorlati háttérrel felvértezett átlagon felüli természetességgel és pozitivitással megáldott előadók által összeállított képzés messze felülmúlta a várakozásomat. Mindamellett, hogy valódi sportolókat is coacholhattunk a képzés helyszínén , rengeteget tanultunk önmagunkról is. 🙂 A hétvégék minden egyes alkalma feltöltődést, pozitív energiákat adott, és alig vártam a következőt. Aki edzőként szeretné valami igazán különleges tudással felvértezni magát, és mentális segítsége is lenni az edzettjeinek, annak tiszta szívből ajánlom ezt a képzést!

 4. Fantasztikus oktatók, fantasztikus légkör. Alig várom a hétvégéket, hogy újra mehessek, és tanulhassak tőlük. Tipikusan azok a személyek, akik már csak a jelenlétükkel, és az életükkel is arra buzdítják az embert, hogy minél jobb és több akarjon lenni! Köszönöm, hogy Tőletek tanulhatok! Csak ajánlani tudom mindenkinek az érzést is, őket is, és természetesen a tanfolyamot!

 5. Dorka és Gyuszi Sport – Coach képző tanfolyama az országban az első és egyedülálló Sport Coach képzés, mely hitelesen ötvözi mind a két tudományterület elméleti és gyakorlati ismeretanyagát, kiváló, hiteles, szakmailag magasan képzett oktatók (Dorka, Gyuszi) tolmácsolásában. A képzést szívből ajánlom minden leendő Sport Coach-nak!

 6. Tökéletes harmónia jellemezte az első csoportos sport-coach tanfolyamot. Büszke vagyok rá, hogy a tagja lehettem. Kiváló elméleti és gyakorlati oktatást kaptunk. Nagyszerű oktatók és egy elhivatott, céltudatos csoport. Ajánlom minden edzőnek, aki több, mint jól akarja végezni a munkáját és a legjobb hátteret szeretné biztosítani a sportolóinak!

 7. Széles spektrumú ismeretanyag, Nagyszerű csapat, jó hangulat, mint egy baráti társaság! Így tanulni élmény!

 8. Gyula órái kötetlen hangulatban teltek, mindig igyekezett minket bevonni annak menetébe. Ezáltal sokkal inkább interaktív előadások voltak, mint körmöléssel telő tanórák. A kérdéseire nem voltak jó vagy rossz válaszok, a cél a közös gondolkodás, a személyes fejlődésre való ösztönzés volt. Az általa átadott ismeretek mind szakmai téren, mind a magánéletben hasznosíthatók. Olyan módszereket tanulhattunk, melyekkel nem csak vendégeinket, de saját magunkat is motiválhatjuk. Ezeket pedig általában egy-egy személyes sztorival tette kézzel foghatóvá, ezáltal sokkal jobban megjegyezhetővé. Szakmai tapasztalatát felhasználva, aktuális témákat feldolgozva igyekezett minket felkészíteni a személyi edzői munkával járó kihívásokra. Az előadásokon nem csupán kliséket kaptunk, hanem jól alkalmazható, különféle szituációkra aktualizálható módszereket, amikkel saját fejlődésünket is előmozdíthatjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.