Vendégkönyv

Erre az oldalra várjuk minden kedves hozzászólónk véleményét.

Hozzászólást az oldal alján írhat.

496 Comments

 1. Csodás évre tekinthetünk vissza. Sikerekben gazdag versenyek voltak. Szuper családi nap, gyönyörű évzáró, és még sorolhatnám a rengeteg élményeket,sikereket.
  Most indulunk Agárdra az edzőtáborba mi immáron 3.-ik éve.
  Felejthetetlen élmény lesz.
  Köszönjük a munkádat Gyuszi Bácsi, Robi Bácsi, Dorka Néni.

 2. Sziasztok!

  Egy olyan ajtót tudtam most kinyítni aminek a kulcsa ott volt a kezemben csak nem láttam ,Dorka és Gyuszi megmutatta melyik kulcs nyitja az ajtót ,ha döntést szeretnél hozni vagy ott állsz egy ajtóban ,de nem találod a kulcsot vagy már bent voltál a szobában ,de kikerültél onnan és vissza szeretnél jutni nyugodtan keresd Dorkát vagy Gyuszit és ők segítenek neked, vagy akár te szeretnél segítnei másnak akkor tedd azt amit én, és végezd el a tanfolyamukat Sport Coach képzésüket és segíts te is ahogyan én fogom tenni.
  Köszönöm a nagyszerű oktatást.
  Zoli

 3. Az ÚT mint olyan , mindenkinek ki van jelölve születésétől fogva . Az utunkat nem mi irányítjuk , csak befolyásoljuk ,erről az útról sokszor letérünk , de ugyanakkor midíg vissza is térünk .

  Eme bevezető után pár mondatban szeretném megosztani gondolataimat , tapasztalataimat azt az utat , illetve munkát melyet a Veresi Küzdősport Egyesület képvisel .
  Vezetője , edzője , határozott , nyílt tekintetű , képzett , szerény ember , ki rendelkezik olyan erkölcsi magatartással , és tudással , hogy ezt a felelősségteljes munkát végezze . Ez a sporttevékenység a judo .
  Országunkban sokan művelik , itt az Egyesületben minden korosztály megtalálható , de elsősorban gyerekek vannak többségben . Olyan morális kötelességeket kell teljesíteni , mint gyermeki kötelességei szülei iránt , testvéri szeretet . Elsősorban versenyzői versenyzői képzés folyik , de bárki rendelkezésére áll , aki szeretné megismerni ezt a szép sportágat . A judo olyan erkölcsi magatartási formát ad , ( Gishi ) mely meghatározó a személy formálásában .Pl . : becsület , őszinteség , pontosság , szavahihetőség .
  Nagyon jó a kapcsolata a judokákkal , egymás tisztelete , megbecsülése mellett . Az edzőből árad a jóindulat , a tisztelet , és a szeretet , így a közösség maximálisan elfogadja . Nyilvánvaló , hogy mint minden közösségben vannak aktívabb emberkék , de erre is van egy japán mondás :
  ” Túl tiszta vízben nem élhet hal . ” Ez arról szól , hogy kell a rossz is ahhoz , hogy jók is legyenek . Írásomban nem használok neveket , mert úgy gondolom , ez másodlagos , a tartalom a fontos .

  A judo mint tudjuk önvédelmi küzdősport , de harcművészet is . Kapcsolat van más ágazatokkal is. Pl . Kempo , Sumo , ezekben a szakágakban versenyeznek is , és szép eredményeket érnek el . Ez bizonyítja az edző sokoldalúságát . Számomra ez a szeretett sportág mindent megadott , tiszteletet , tudást , egészséget , melyet a mai napig aktívan művelek . Köszönöm a Mesternek , és mindenkinek , hogy megoszthattam gondolataimat , erről az ÚT – ról .
  Egy ősi kínai mondással szeretném lezárni gondolataimat , mely így hangzik :

  ” Az idős kor bölcsességet hoz , hogy méltóképpen tudd értékelni azt a keveset , amit adott neked az ÉLET . ”

  A BUDO útját járó S… L…..

  Vácegres , 2018 . június 17.

 4. A sport-coach képzés keretein belül megkaptam mindazokat a mentálisan is fejlesztő módszereket, ismereteket és rengeteg egyéb, de nélkülözhetetlen információt, amire valaha szükségem lehet vendégeim és ügyfeleim fejlesztésére, rejtett lehetőségeik és képességeik kiaknázására, kibontakoztatására.

 5. Mindig pozitív hozzáállás, támogatás, ösztönzés ès kellő szakmai felkészítés. Ez volt nekem a sport-coach képzés.
  Köszönöm

 6. Remek hangulatú és színvonalas Sport Coach képzésen vehettem részt nálatok, Dorka és Gyuszi, köszönöm a lehetőséget!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..