Vendégkönyv

Erre az oldalra várjuk minden kedves hozzászólónk véleményét.

Hozzászólást az oldal alján írhat.

507 Comments

 1. Szombaton Kecskeméten voltunk Első osztályú Judo magyar bajnokságon. Bronz érmes lettem immáron nyolcadszor. Nagyon szépen köszönöm a bátorítást, a felkészítést és a kifogyhatatlan szeretetet amit kaptam Ilyés Gyula tól. Nagyon köszönöm még Gyuszkónak, hogy eljött és torka szakadtából szurkolt!!! Hatalmas élmény volt úgy Judozni egy ob-n hogy apa és fia nekem szurkolnak. Dorka néni is nagyon szurkolt nekem, köszönöm szépen!!
  Bendegúz, Zsolti, Andika, nektek is gratulálok! Jó munka volt!

 2. Köszönöm a kiváló Cross Training Instruktor képzést Ilyés Gyulának és Zala Györgynek. Rengeteg új dolgot tanultam, maximálisan leoktatva az alapoktól. Érthető, világos, nagyon jó volt az oktatás melyen az emberi hozzáállás és az egymás iránti tisztelet is jelen volt! Le a kalappal!
  Köszönöm!!!
  Szűcs-Polacsek Erika

 3. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Ilyés Gyula, Zala György és Nagy Ákos szakértő oktató munkájáért. Általuk sikerül új gyakorlatokkal színesíteni edzéseinket, eszköztárunkat bővíthetjük, a gyakorlat kivitelezéseket pedig magasabb szintre tudjuk emelni. A jövőre nézve mindenképpen hasznos és gazdag ismeretanyaggal bővült tudásunk!
  Köszönjük!!!
  Seff Nikoletta, Weisz Zoltán
  Darmos GLADIATOR József

 4. A mai nap ,,Jótevő Angyalok” érkeztek Ilyés – Dubecz Dorottya, Ilyés Gyula és Kerstner Róbert személyében az NMRESZI Harmónia Ápoló Gondozó Otthon berceli telephelyére. A Veresi Küzdősport Egyesület a tudtunk nélkül gyűjtést szervezett az Otthon javára. Az összegyűjtött pénzből TV – ket , rádiókat , mikrókat , kávéfőzőket ,kenyérpirítókat , táblagépeket , projektort , és még jó néhány hasznos eszközt került átadásra.

  Elmondható, hogy a berceli otthon ehhez hasonló támogatásban még sosem részesült .
  Igazán megható volt, hogy a mai világban vannak még olyan emberek, akik figyelnek a nehéz sorsban élő embertársakra is. Igazán nemes cselekedet volt!
  Elmondható, hogy mindezen eszközökkel megkönnyítették a hétköznapokat és egyben szebbé varázsolták az Otthonban élő ellátottak és egyben dolgozók Karácsonyát is.

  Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítségét , aki adományával vagy bármilyen formában segített .
  Mérhetetlen hála, és köszönet mindenkinek !

 5. Kedves Gyula és Gyuri!

  Köszönöm nektek azt a hétvégét, amit a KSI sporttelepén veletek és a tanulással tölthettem, Cross Training instruktori képzés keretein belül. Bár elsőre kissé “morcos harcosnak” tűntetek nekem, de amikor belekezdtünk a tényleges feladatokba, akkor már megváltozott ez a véleményem. 🙂 A hangulat nagyon jó volt, amit szerintem az akkori csoport összes tagja megerősítene. Örülök, hogy személyetekben két nagyszerű embert ismerhettem meg és tanultam újat, amit alkalmazhatok a mi edzéseinken is. Én nagyon figyelek nálunk a feladatok pontos végrehajtására, és jó volt látni, hogy erre ti is nagy hangsúlyt fektettek. Kár, hogy nem lehet ez a tanfolyam 3 napos… akkor mindenből kicsit többet lehetne gyakorolni. 😀 Mondjuk a vasárnap reggeli lépcsőzés pont elég volt! 😀

 6. “A középszerű tanár magyaráz. A jó tanár indokol. A kiváló tanár demonstrál. A nagyszerű tanár inspirál.”

  (William Arthur Ward)

  Ilyés Gyula és Zala György igazi pedagógusok. Ízig – vérig.
  Köszönjük szépen a Kross training képzést, illetve a képzésen nyújtott maximális szakmaiságot, türelmet, alaposságot, jó értelemben vett kikényszerítést és szeretetet.

  Bár csak 2 napig tartott a képzés, mégis úgy éreztük, hogy nehezen hagyjuk ott a KSI vízitelepét!

  További jó munkát kívánok, mert szükség van az ilyen szakemberekre.
  Sőt: Az ilyen szakemberekre van szükség!

  Köszönjük a végszót is Gyula: “A jó a kiváló ellensége!” Megjegyeztük. 🙂

  Tisztelettel és szeretettel:

  Rábel Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..