Kategóriák
Uncategorized

Vendégkönyv

Erre az oldalra várjuk minden kedves hozzászólónk véleményét.

Hozzászólást az oldal alján írhat.

535 hozzászólás a(z) “Vendégkönyv” című bejegyzéshez

Kedves Ilyés Gyula !
Szeretném megköszönni a szakmailag kiválóan felépített órákat.
Használható tudást kaptam , nem mellesleg jó hangulatú ,motiváló előadáson vehettem részt.
Köszönöm a lehetőséget !

Ilyés Gyula és Zala György!
Szeretném megköszönni a 2 napos Cross Training tanfolyamon kapott intenzív képzést. Sok hasznos technikát tanultam, amiket alkalmazni is fogok mások és a saját edzésemben egyaránt a jövőben.

Kedves olvasók!

Büszkén mondhatom, hogy a Fitness Akadémia tanulója lehetek. Mind az oktatással mind a tanárok hozzáállásával teljes mértékben meg vagyok elégedve. Már már mondhatom, hogy ez az első alkalom amikor élvezem azt amit tanulok. A sok sok lexikális tudás mellett megtanítanak minket emberekkel bánni, kommunikálni, valamint megismerni önmagunkat. Ilyés Gyula tanár úr az utóbbi óraadó tanárok közé tartozik. Az órái élvezetesek és interaktívak, amik számomra nagyon fontosak, de ami még emelett is kiemelendő az az , hogy látszik és érződik rajta az, hogy nagyon szereti azt amit csinál és ezt ugyan olyan lelkesedéssel tudja átadni a diákjainak is.

Várom a folytatást! 🙂

Kedves Ilyés Gyula!

A Fitness Akadémia személyi edző szakos hallgatójaként vettem részt az általad tartott “Coaching a személyi edzésben” óráidon.
Mind a személyes találkozás, mind a ZOOM-os óra nagyon élvezetes és tanulságos volt.
Az előbbit részesítem előnyben, de mit lehet tenni?
Várom a folytatást!
Szép napot Mindenkinek!

Tisztelt Ilyés Gyula és Zala György!
Szeretném megköszönni a Cross Training tanfolyamon kapott magas szintű szakmaiságért, a kellemesen megterhelő edzésekért, a jó hangulatú hétvégéért, a motivációért, és tudásanyagért. A képzés minden percét élveztem! Megtisztelő, hogy
ilyen magasan képzett, példaértékű sportteljesítménnyel rendelkező szakembereketől tanulhattam!
Köszönöm a képzést!!!

Köszönetet szeretnék mondani Ilyés Gyulának és Zala Györgynek, a szakmailag kiválóan felépített Cross Training instruktori kurzusért! Megtiszteltetés volt tőlük tanulni.

Kedves Ilyés Gyula és Zala György!

Szeretném megköszönni nektek a Cross training instruktori képzésen átadott magas szintű és átfogó szakmai tudást. Pontosan azt kaptam a képzéstől amit vártam és akartam. Köszönöm a lehetőséget.
Jó egészséget kívánok!

Ez a Cross Training képzés az egyik legjobb és legszínvonalasabb képzés volt azok közül amin 20 éves edzői pályafutásom alatt részt vettem. Nagyon sokat tanultam, új technikákat, új módszereket két kitűnő oktatótól. Köszönöm szépen a lehetőséget hogy ott lehettem.

A múlt hétvégén vettem részt a fitness akadémia cross training instruktor képzésén. Nagyszerű oktatók, nagyszerű és nagy terjedelmű tudást adtak át. A képzés nagyon intenzív volt és nagyon tartalmas. Sokszínű tudást adott, az egyszerű gyakorlatoktól kezdve a kompikáltabb súlyemelésen át az elméleti pszichológiáig. Mindenkinek erősen ajánlom!

Szeretném megkösszönni Ilyés Gyulának az eddigi leadott óráit.
Én a Fitness Akadémia személyi edző hallgatójaként vettem részt a “coaching a személyi edzésben” órán.
Kíváló szakember és hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkezik.
Az órái nagyon érdekesek, színesek és hasznosak, emelett pedig egy nagyon jó fej embert ismerhettünk meg a személyében.
A Zoom-os órái is ugyan olyan élvezetes, mint a kontakt órái.
Várom a folytatást.

Kedves Ilyés Gyula és Zala György!
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Cross Training tanfolyamon kapott magas szintű szakmaiságért, a jó hangulatú hétvégéért, a motivációért. A képzés minden percét élveztem! Megtisztelő, hogy
ilyen magasan képzett, példaértékű sportteljesítménnyel rendelkező szakembereketől tanulhattam!
Köszönök mindent!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .