Kategóriák
Hírek

Mitől különleges az idén már 10 éves Veresi Küzdősport Egyesület?

A kiemelkedő hazai és nemzetközi eredményeken túl, óvodástól a szenior korosztályig nyújt kiváló minőségű, prémium kategóriás sportszolgáltatást, sportoktatást.

A gyermektől a szenior korosztályig van országos szintű versenyzőnk.

Vezetőedzőnk a Veresi Kistérség legmagasabb mesterfokozatával rendelkezik. ( VI. Dan )Mindkét edzőnk valamely sportág világbajnoka , több VB , illetve EB érem ,helyezés fűződik a nevükhöz. Mindkettőjüket Bellai János Testnevelési és Sportdíjjal tüntette ki  Veresegyház város Polgármestere.

Jelenleg hat (!) különböző sportágban versenyzünk. Hat sportágban vannak világversenyekről érmeink: Judo , Kempo , Baranta , Sport-Jitsu , Grappling , Giri-Sport (Kettlebell) .

Külön Cross-Training szakosztályt is üzemeltetünk.

A tartami munán kívül az edzés körülményeit – tárgyi adottságok – is folyamatosan fejlesztjük. A központi termünk Veresegyházon található , de nyitottunk Dojót Bagon , és Gödöllőn is.

  • Szülőknek,hozzátartozóknak gyermekváró lett kialakítva, színezőkkel, foglalkoztató füzetekkel, fejlesztő könyvekkel, kisbabáknak kiságyat hoztunk az edzőterembe.
  • Az Egyesületen belül ingyenes könyvtár működik.
  • Saját újságot jelentetünk meg, van saját egyesületi pólónk, melegítőnk, falinaptárunk.
  • Tanulókörök működnek az iskolában átmenetileg gyengébben teljesítők felzárkóztatására. Rendszeresek az ellenőrző ellenőrzések, hisz a prioritás az iskoláé.
  • Iskola után a termet a hozzánk járó gyerekek napközinek is használhatják. Sok “kallódó” gyermek talált nálunk második otthonra.
  • Termünk falait gyermekeink rajzai díszítik. Időről időre rajzversenyt hirdetünk, és jutalmazzuk a legjobbakat.

Országos szinten is egyedülálló motivációs rendszerünk van. Ma már sokan másolnak minket, példánkat követve országszerte több egyesület alakul.

Bevezettünk egy családi modellt. Több szülő, aki hozzánk hordja gyermekét, kezdett el nálunk újra mozogni. Edzések után gyermekeinknek szőlőcukrot, ásványvizet biztosítunk. Rendszeresen szervezünk edzőtáborokat is.

A versenyzés nálunk opció. Nem kötelező. ÉS MÉGIS 2016 júniusára a megnyert érmeink száma közelít az ezerhez.

Egyesületünk az innováció terén is élen jár. Ma már közel egy tucat új kezdeményezés indult útjára Egyesületünkből,melyek már országos méretűre nőttek.

A Newaza Fesztivál Egyesületünk szervezésében idén már nyolcadik éve bizonyítja létjogosultságát. Mára már  Közép-Európa legnagyobb judo földharc versenyévé nőtte ki magát.

Saját versenyünk a Hepe – Hupa Kupa, ami kezdő gyermekeknek nyújt versenyzési lehetőséget. Egyesületünk vállalta, hogy újraéleszti az alacsonyabb osztályú viadalokat, lehetőséget biztosítva a megmérettetésekre, illetve rendszeresen szervezünk “amatőr” judo versenyeket is.

A KSI szerződött partnerei vagyunk, amennyiben valaki “kinövi” Egyesületünk lehetőségeit, a KSI – ben folytathatja sportpályafutását. Ez akár egy életpálya modell is lehet.

Gyermekeink megtanulnak kiscsoportban együttműködni, dolgozni, vezetni, és vezetve lenni.

Megvalósul nálunk a test – lélek – szellem harmóniája. Egyesületi vezetőnk pszichológus, sport-coach, “észrevétlenül” segíti gyermekeinket elakadásaikban, dilemmáikban, gondjaik feldolgozásában.

Elnökünk felesége, aki gyógypedagógus, szupervizor, coach, igény szerint segít a szülőknek, élethelyzeteik kezelésében, vagy akár a gyermekek felmérésében is.

Értékrendünk a tiszteleten, a becsületen, az egyéni felelősségvállaláson, az adott szó jelentőségén alapul.

2015 – ben Veresegyház város legjobb ifjúsági, szabadidős sportegyesülete volt a Veresi Küzdősport Egyesület.

A kistérség meghatározó,iránymutató egyesülete vagyunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .