Hírek – 2019

2019

A 2019 – ES NAPTÁRI ÉV TELJES STATISZTIKÁJA .

VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET – TÉNYEK – ADATOK – SZÁMOK :

Versenyeink száma a 2019 – es naptári évben : 35 ( ! )
Ebből :
Világbajnokság : 1
Európa Kupa : 3
Országos verseny , vagy bajnokság : 22
Regionális viadal : 9

Sportágak száma : 4
Edzőink száma : 3

Érmeink :
2019 – ben 92 érmet gyűjtöttünk ( ! )
Ebből :
Arany : 37
Ezüst : 28
Bronz : 27

Helyezéseink :
5. – 7 . – ik helyezés 26 alkalommal .

SOHA ROSSZABB ÉVET ! HAJRÁ VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET !


SUMMA – 2019

Kedves Sportszerető Barátaink !
A Veresi Küzdősport Egyesület a 2019 – es évvet a Cseppkő Kupával zárta .
Természetesen nincs megállás , edzünk , dolgozunk tovább , hiszen határozott céljaink vannak a jövőt illetően . Így a téli szünetben is lesznek edzések , és még vendégeket is fogadunk , valamint a karácsonyi ünnepélyünkre is készülünk .
Örömmel jelentjük , hogy szeptembertől , december 15 . – ig 15 versenyen vettünk részt . Világbajnokságon voltunk érdekeltek Japánban , Európa Kupán vettünk részt , kilenc országos versenyen , illetve bajnokságon voltunk érdekeltek , és négy regionális viadalon is megmérettettünk .
A Veresi Küzdősport Egyesület 13 éves ! Az elmúlt több mint egy évtizedben 1357 ( ! ) érmet gyűjtöttünk , amiből 618 arany !
Gratulálunk a versenyzőknek , illetve mindenkinek aki hozzájárult sikereinkhez ! Köszönjük a szülőknek , hogy hétről hétre , hónapról hónapra ránk bízzák gyermekeiket , és azonosulnak céljainkkal , elképzeléseinkkel !
Felkészítő edzők : Ilyés Gyula , Kerstner Róbert , Gaál Bendegúz

DECEMBER 18. SZERDA ÉVZÁRÓ KARÁCSONYI ÜNNEPÉLY A VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLETBEN

A terem megtelt . Tényleg sokan eljöttek . Versenyzők , uKIDo – sok , Funkcionális edzést végzők , szülők , hozzátartozók , barátok .
Egyesületünk vezetőjének rövid értékelője után Spalovszky Csaba Mester bemutatóját csodálhattuk meg . A JAPÁN KARDDAL végzett formagyakorlatai tényleg káprázatosak voltak .

Majd a díjak átadása következett .

A LEGEREDMÉNYESEBB VERSENYZŐ AKI EDZŐKÉNT IS KIVESZI A RÉSZÉT A MUNKÁBÓL :

KERSTNER RÓBERT

A FÉLÉV JUDOSA :

SZABÓ TAMÁS

SZORGALMÁÉRT ELISMERÉSBEN RÉSZESÜLT :

SZÁSZ VINCE , MOLNÁR ZALÁN , BALLON GÁBOR

EDZŐI , SEGÍTŐI MUNKÁJA ELISMERÉSEKÉNT DÍJAT VEHETETT ÁT :

IFJ . ILYÉS GYULA , GAÁL BENDEGÚZ , SOÓS LÁSZLÓ , ALMÁSI DÁNIEL .

Köszönjük a szülőknek a bizalmat , hogy hétről hétre ránk bízzák gyermekeiket , köszönjük a támogatást , a szeretetet !

Ismét egy remek évet zártunk ! Robog a VERESI JUDO EXPRESS !

JÓ IDE TARTOZNI !

Hajrá Veresi Küzdősport Egyesület !


CSEPPKŐ KUPA – DECEMBER 15.

Az elmúlt hétvégén még Zalaegerszegen voltunk érdekeltek ahol is a PÁPAI JUDO AKADÉMIA és a VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET közös csapatot indított az I . Osztályú Felnőtt CsB – n . Ott ez a közös csapat az 5. helyen végzett . de nem álltunk meg , egy hét elteltével már Budán voltunk érdekeltek .

December 15 . -én rendezték meg Budapesten a Cseppkő Kupát .
Évről évre részt veszünk ezen a versenyen , nagyon jó hangulatú kedves megmérettetés , a szervezők nagy odafigyeléssel építik fel a viadalt .
Így volt ez ma is , nekünk ebben a naptári évben az utolsó , évzáró versenyünk volt .
Négy ifjú judoka képviselte színeinket , négyen öt érmet nyertek , méltóképpen szerepeltek az év utolsó versenyén .

Aranyérmet nyertek : Ballon Andrea , Tóbiás Ábel , Török Botond .
Második helyen végzett : Bencs Ákos
Bronzéremnek örülhetett :Török Botond

Szívből gratulálunk !

Felkészítő edzők : Ilyés Gyula , Kerstner Róbert , Gaál Bendegúz


ÖVSZERZŐ VIZSGA A VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLETBEN!

December 5 . csütörtök .
19 ifjú judoka készült izgatottan a mai napra . Nem csoda , hisz már egy jó ideje Gaál Bendegúz vezetésével övvizsgára készültek .
A megjelent szülők , hozzátartozók , családtagok valóban nagyon szép vizsgát láthattak . Kerstner Róbert , és Gaál Bendegúz gyönyörűen levezényelték az eseményt , a gyerekek pedig nagyon szép dobásokkal , technikákkal , elméleti felkészültségükkel győzték meg a bizottságot , hogy eljött az idő mikor is magasabb övfokozatot köthetnek .

Gratulálunk a sikeres vizsgához , a felkészítéshez , a lebonyolításhoz!
Felkészítő edző :Gaál Bendegúz


November 30 . Vácegres – Családi Mikulás váró nap

Míg a csapatunk egy része versenyzett , másik része judo bemutatót tartott .

Büszkén mondhatjuk , hogy minden lehetőséget megragadunk annak érdekében , hogy népszerűsítsük szeretett sportágunkat a judot . Így volt ez most is . Judokáink nagy sikert arattak !


VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET NOVEMBER

A november is felettébb eseménydús volt egyesületünkben . A Serdülő ” B ” Országos Bajnokságon kezdtük el a menetelést Győrben , majd másnap már Zsámbékon szerepeltünk egy nyílt regionális versenyen a Bushido Kupán .
A következő hétvége már Érden ért bennünket az év utolsó Sumo versenyén a Zsigmond Kupán randevúztak az ország legjobbjai .
Egy hét múlva már a Diák ” C ” OB – n versenyeztünk , Mórahalom adott otthont a viadalnak . Ugyanezen a napon Vácegresen tartottunk Judo bemutatót .

Ezen hétvégi események mellett gőzerővel folynak az edzések , foglalkozások , nem ” csak ” a központi termünkben , hanem négy különböző külsős bázisunkon is .

Az uKIDosaink – ők a legkisebbek , az ovisok , nagy lelkesedéssel , látogatják a foglalkozásainkat , fejlődnek , ügyesednek , erősödnek , és napról napra fegyelmezettebbek .
Ifjú , és örökifjú judokáink edzenek , versenyeznek , övszerző vizsgákra készülnek , büszkén jelentjük , hogy a summa létszámunk közel 200 fő !
A Cross – Training szakosztályunk is jelentős fejlődést mutat , jó néhányan a jövő évi Giri Sport ( Kettlebell ) Európa Bajnokságra készülnek .
Természetesen óriási várakozás előzi meg a 2020 – as esztendőt , ahol Sumo világversenyekre készülünk , és eséllyel pályázunk a 2021 – es Világjátékok részvételi jogára .

Szeptembertől , csak ebben az iskolaévben 13 versenyen vettünk részt , ebből 7 volt eddig országos , 1 nemzetközi , 1 Európa Kupa , 1 Világbajnokság , és végül , de nem utolsó sorban 3 regionális viadal .

Az elmúlt 13 évben összesen 1352 érmet nyertek a Veresi Küzdősport Egyesület versenyzői a különböző versenyeken , amiből 615 aranyérem született ! ( ez egy november végi adat )
Novemberben edzőink két konferencián , illetve továbbképzéseken is részt vettek , hisz képződni jó , és mi hiszünk az élethosszig tartó tanulásban .
Nagy erőkkel készülünk a decemberi megmérettetésekre . Saját versenyünk a Hepe Hupa Kupa december első napján került megrendezésre Gödöllőn . Nagyon sikeres verseny volt ! A december 5.-én megtartott övszerző vizsgánkon 19 ( ! ) ifjú harcos vizsgázott sikerrel !
De érdekeltek vagyunk az Országos Csapatbajnokságon , ahol két versenyzőnk a Pápai Judo Akadémia csapatát erősíti Zalaegerszegen . December közepén a Cseppkő Kupával zárjuk az idei év versenyeit Budapesten .

Készülünk a decemberi karácsonyi ünnepségünkre , ami minden évben nagyon meghitt , mindíg nagyon kedves egyesületi rendezvény .
Közben egyesületi vezetőnknek folynak a képzései a Fitness Akadémián , ahol edzőket tanít arra , hogy miként válhatnak még jobb , még eredményesebb edzőkké .

Büszkék vagyunk egyesületünkre , a Veresi Küzdősport Egyesületre ! Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre , és arra , hogy hitünk szerint a térségünkben történelmet írtunk , írunk , maradandót alkotunk .

Örömmel jelenjük , NEM állunk , meg , haladunk tovább ! Konkrét céljaink terveink vannak ! Remek edzői garnitúra dolgozik a klubban , ez is egyfajta garancia a jövőbeli céljaink elérésére !

ROBOG A VERESI JUDO EXPRESS ! JÓ IDE TARTOZNI !


VERSENYBESZÁMOLÓ

A Veresi Küzdősport Egyessületben valóban zajlik az élet .
Verseny , verseny után , programok , rendezvények , sztárok , élménybeszámolók …
Még hatása alatt voltunk Kerstner Robi Sumo VB bronzérmének , mikor már vendéget vártunk .

Október 15 .Az esti Cross – Training edzés vendége Eszter Balaskó volt . Eszti már másodszor látogatott el hozzánk , és tartott egy dinamikus jóga órát . Remek szakember , minden mozdulatán látszik , hogy profi .
A terem megtelt , sok judoka is eljött , illetve a Cross – Training szekció is nagy létszámmal képviseltette magát .
Remek hangulatú , tartalmas órán vehettünk részt . Tényleg szuper volt !
Ezúton is szeretnénk megköszönni ezt a remek foglalkozást !

Október 20 . vasárnap . Újabb verseny , újabb veresi részvétellel . Ismét Kecskeméten . Zsoldos Zsolt Emlékverseny . Ez egy országos verseny , a serdülő és ifjúsági korosztálynak .
A veresi színeket ezúttal Ballon Andrea , és Maros Levente képviseli a viadalon .
Mindketten tehetséges ifjú judokák , egy újabb versenyen bizonyíthatják rátermettségüket .

A Veresi Küzdősport Egyesület menetel . Igazi , valódi élet zajlik , sok kihívással , sok örömmel , lehetőséggel .

Az eredményekhez szívből gratulálunk !
Felkészítő edzők : Ilyés Gyua , és Kerstner Róbert

Hajrá Veresi Küzdősport Egyesület ! hajrá VERESI JUDOKÁK !

JÚNIUS 12 . A VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET TANÉVZÁRÓ ÜNNEPSÉGE

Sokan jöttünk össze . uKIDo -sok , judokák , a cross training képviselői , szülők , hozzátartozók , testvérek .

Egy korábbi városi rendezvényen így mutattak be minket :
” Városunk egyik meghatározó , nagy hagyományokkal rendelkező egyesülete immáron 13 éve . “
Valóban , mint egy világító torony , utat , irányt mutatunk . Sokan másolnak minket , ez is azt jelzi , mutatja , hogy jól végezzük a dolgunkat . Az utóbbi idők minden nehézsége ellenére fejlődünk , haladunk előre , érünk el szép eredményeket különböző sportágakban .
Csak Veresen a központi termünkben hét csoportban jóval több mint száz fő látogatja rendszeresen a foglalkozásainkat .
Immáron jelen vagyunk Bagon , Gödöllőn , Szadán ( itt iskolai testnevelés óra keretein belül tanítjuk a judot ) , Turán ( Esélyegyenlőség program ) , illetve Veresen még az Árnyas oviban is .

Ebben az iskola évben a nálunk fellelhető sportágak voltak : uKIDo , Judo , Sumo , Sport – Jitsu , Cross – Training .
A nálunk található összes sportágban nagyszerű eredményekkel büszkélkedhetünk .

Tehetséges , sokra hivatott ifjú edzők dolgoznak az egyesületben Ilyés Gyula irányítása mellett . Kerstner Róbert , és Gaál Bendegúz is nagyszerű munkát végez .

Ebben a tanévben is valóságos ” sztárparádét ” rendeztünk . Olimpikonok , VB , EB érmesek , magasan jegyzett szövetségi edzők , mesterek , vendég edzők látogattak el hozzánk . Igazi példaképeket tudtunk mutatni gyermekeinknek .

Nézzük a statisztikát , a számokat !

1. félév :
14 verseny , ebből 10 országos viadal 3 sportágban .
52 érmet nyertünk amiből 18 arany .

2. félév :
20 verseny , ebből 15 országos megmérettetés.
43 érmet nyertünk , amiből 19 arany .

Országos Bajnoki érmeink száma ebben a tanévben 11 , ebből 9 arany , 3 sportágban .
Kettő Európa Kupán vettünk részt , ott értékes helyezéseket gyűjtöttünk .

Összesen 34 ( ! ) versenyen álltunk rajthoz , ebből 25 országos verseny volt ! 95 érmet szereztünk , amiből az aranyérmek száma : 37 !

Ebben a tanévben született meg egyesületünk 1300. ÉRME ! ifj . ILYÉS GYULA SZEREZTE MEG NEKÜNK !

Egy EB – t sajnos anyagi okok miatt ki kellett hagynunk .
Terveink szerint októberben a Sumo VB – n leszünk érdekeltek a sportág hazájában Japánban .

FONTOS INFORMÁCIÓ , HOGY A TANÉVZÁRÓ UTÁN NEM ÁLLUNK LE , FOLYTATÓDNAK AZ EDZÉSEK !

Következik : Ajka – Judo Juniális , Sumo Open – mindkettő júniusban . Edzőtáborbe megyünk Agárdra Jún 22 – 26 – ig .
Júliusban Kerstner Robi két napközis tábort is tart , míg július 14.- én a BUDAPEST GP – N , OLIMPIAI KVALIFIKÁCIÓS JUDO VERSENYEN ÁLL RAJTHOZ .

Augusztusban összevont edzéseket tartunk kedden és csütörtökön .

Az évértékelő után SPALOVSZKY CSABA NAGYMESTER tartott bemutatót nekünk a JAPÁN KARDDAL . Gyönyörű mozdulatoknak , nagyon szép formagyakorlatoknak lehettünk szemtanúi . Ezúton is köszönjük az élményt !

Ezután a díjkiosztó következett . Erre az alkalomra csináltatott oklevelek , serlegek , érmek kerültek átadásra . Senki sem távozott üres kézzel !

AZ ÉV JUDOSA CÍMET VEHETTE ÁT : BALLON GÁBOR
AZ ÉV NŐI JUDOSA : BALLON ANDREA

AZ ÉV FELFEDEZETTJE : SZABÓ TAMÁS
AZ 1300. ÉRMÜNK SZERZŐJE : Ifj . ILYÉS GYULA

CROSS – TRAINING KÜLÖNDÍJAT VEHETETT ÁT : GENDER JUDIT , ÉS ifj . ILYÉS GYULA

ELISMERÉSBEN RÉSZESÜLT : KERSTNER RÓBERT ÉS GAÁL BENDEGÚZ , ÉS A RENGETEG ONLINE SEGÍTSÉGÉRT ALMÁSI DÁNIEL .

SERLEGGEL KÖSZÖNTÜK MEG A MUNKÁJÁT SOÓS LACI BÁCSINAK , ILLETVE A TÁVOZÓ GULYÁS ERIKNEK .

AJÁNDÉKKAL KÖSZÖNTÜK MEG DORKA NÉNINEK A SOK FIGYELMET , SZERETETET , TÁMOGATÁST , ILLETVE EGYESÜLETI VEZETŐNKNEK ILYÉS GYULÁNAK AZ EGÉSZ ÉVES MUNKÁJÁT .

ISMÉT NAGYSZERŰ TANÉVET ZÁRTUNK !

HAJRÁ VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET , HAJRÁ VERESI JUDOKÁK !


VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET – MÁJUS

NEM UNATKOZTUNK .

A májusi versenyeket Balassagyarmaton kezdtük a Párduc Kupán . Tizenkét induló volt egyesületünkből , öt arany , négy ezüst , és három bronzéremmel zártunk . Itt főleg a judoval , a versenyzéssel most ismerkedők kaptak lehetőséget , akik érmekkel köszönték meg a bizalmat .

Zsámbék volt a következő állomás , ahol judokáink ismét nagyszerűen megállták a helyüket , két aranyat , és két bronzérmet szereztek .

Ezután Sumo válogató versenyre utaztunk Szigetszentmiklósra . Egy ezüst , és egy bronzérem volt a termésünk .

Következett a Sumo Európa Kupa Brandenburgban , ahol egy hetedik helynek örülhettünk .

Ezzel párhuzamosan rendezték meg a Giri Sport Országos Bajnokságot Barcson , ahol a négy induló versenyzőnk nyolc aranyérmet nyert ! Mindenki egyéni csúcsot javított !

Itt született meg egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület 1300. érme . ifj . Ilyés Gyula szerezte meg nekünk !

Híres vendégek is érkeztek hozzánk .

Előbb Kovács Gábor az MJSZ szakfelügyelője ,
majd Dr. Tomszer Miklós volt a vendégünk . Mindketten VI. Dan fokozattal rendelkező mesterek .

Május 30. – án Bor Barna és Csoknyai lászló olimpikonok jönnek hozzánk , míg május 28. – án Balaskó Eszter jóga oktatót látjuk vendégül .

Május utolsó vasárnapján pedig gyermeknapi rendezvényen tartunk judo bemutatót .

Röviden , tömören ez a Veresi Küzdősport Egyesület májusi programja , illetve eredmény listája .

Ismét fantasztikus hónapot zártunk !

Felkészítő edzők : Ilyés Gyula , Kerstner Róbert , Gaál Bendegúz


VENDÉGÜNK VOLT KOVÁCS GÁBOR

MÁJUS 6 . HÉTFŐ KOVÁCS GÁBOR VI. DAN – OS JUDO MESTER A MAGYAR JUDO SZÖVETSÉG SZAKFELÜGYELŐJE VOLT A VENDÉGÜNK !

Nagy várakozás előzte meg vendégünk érkezését . Hiszen saját tanítványaival 18 ( ! ) érme van különböző világversenyekről .
Kovács Gábor a magyar judo egyik legeredményesebb edzője , egyesületi vezetőnk meghívására látogatott el hozzánk .
Előbb a kisebbeknek , majd a nagyoknak is tartott két nagyszerű tréninget . Azt gondoljuk , hogy maradandó élményt nyújtott minden résztvevőnek .

Ezúton is köszönjük a látogatást , a szuper edzéseket !
Bízunk benne , hogy lesz még folytatás !


VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET – ÁPRILIS

Pezseg az élet nálunk ! Nem unatkozunk , de ez így van jól !
Április elején Gombkötő Roland a judoinfo tulajdonosa , főszerkesztője látogatott el hozzánk . ( A judoinfo.hu a legolvasottabb internetes judo magazin . )

Május 6 . – án egyesületi vezetőnk már a Fitness Akadémián vizsgáztatta az edző kollégákat . A képzést is ő találta ki , tematikát írt hozzá , amit évről évre fejleszt , fejlesztenek kollégájával Zala Györggyel .

A hónap 24 . – ik napján Családi Napot tartottunk . Megtelt a terem judos , illetve uKIDo – s családokkal . Káprázatos volt . Együtt sportoltak , játszottak a családok . Elképesztő mennyi szeretet van ilyenkor jelen .
Edzőink Ilyés Gyula és Kerstner Róbert remekül vezették a rendezvényt , mely minden résztvevőnek maradandó élményt nyújtott .

A következő napon 25 . – én már övvizsga volt nálunk . Tizenhat ifjú judoka adott számot technikai felkészültségéről , tudásáról . Remek munkát végeztek ! Mivel a vizsga nyilvános volt , így a szülők , hozzátartozók is megcsodálhatták a gyermekeink fejlődését , tudását .

Ebben a hónapban is sokat foglalkozott velünk a média . Több országos megjelenésnek örülhettünk .

Voltunk ifjú judokáinkkal a Cseppkő Kupán ami egy integrált judo verseny Budapesten . Két arany , két ezüst , és három bronzérmet gyűjtöttünk .

Négy (!) fővel vettünk részt a Felnőtt I. Osztályú Országos Bajnokságon , ahol Kerstner Róbert sorrendben nyolcadik bronzérmét szerezte meg nehézsúlyban .

Január óta 15 ( ! ) versenyen vettünk részt ! Nagyon szép eredményekkel öregbítettük szeretett egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület , illetve Veresegyház jó hírét .

A háttérben komoly szervező munka folyik , májusra már kész terveink vannak , és természetesen készülünk a nyári táborunkra is ami csakúgy mint tavaly judo és életmód táborként lesz lebonyolítva .

Robog a VERESI JUDO EXPRESS ! HAJRÁ VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET !


Április 25. – ÖVSZERZŐ VIZSGÁN bizonyítottak judokáink

Tizenhat judoka készült fel a mai napra . Az elméleti , és a gyakorlati részt is maradéktalanul megtanulták , elsajátították . És mikor kellett be is tudták mutatni azt . Gyönyörű gyakorlatokat , kimunkált technikákat láthattak a megjelent szülők , hozzátartozók . Valóban egy élmény volt .

VI . Kyu – ra sárga csíkra sikeres vizsgát tett :

Salánki Dávid , Farkas Regina , Urbán Dorottya , Vas – Lőrincz Kitti , Szabó Tamás , Elek Kristóf , Yokota Hugó , Sári Kristóf , Lászlóffy Dénes , Szabó Fruzsina , Hajzer Tamás , Gulyás Erik , Nagy Richárd , Barna Zsóka , És Bencs Ákos .

V . Kyu – ra , sárga övre vizsgázott sikerrel : Ballon Gábor .

Minden vizsgázott judokánknak szívből gratulálunk ! Nagyszerű munka volt !

Felkészítő edzők : Ilyés Gyula , Kerstner Róbert , Gaál Bendegúz


ÁPR 24. CSALÁDI NAP A VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLETBEN

Szinte zsufolásig megtelt a judoterem . Apák , anyák , testvérek jöttek el , hogy együtt mozogjanak gyermekeikkel , testvéreikkel , hogy együtt éljék át a mozgás , a hovatartozás örömét .
Egyesületünkben nagy hagyománya van ennek a rendezvénynek , minden évben kettőt hozunk tető alá belőle .
Az a rengeteg szeretet , a sok csillogó szempár , a szeretetteli érintések jelzik , hogy jó ez az út .

Volt itt nagyon sok minden … uKIDo – hogy a hozzátartozók is megérezhessék , hogy ez több mint játék . Eséstanulás , küzdőjátékok , földharc , és még sok minden más . Szinte elrepült az együtt töltött idő . Bátran mondhatjuk , hogy mindenki nagyon jól érezte magát .
Jó volt látni ahogy a gyerekek tanították szüleiket a különböző sportmozgásokra .
” Ne így csináld Apa ! ” , ” Gyorsabban Anya ! ” , hangzottak el a vezényszavak .

Szuper nap volt !
Edzőink , Ilyés Gyula , és Kerstner Róbert ismét nagyot alkottak . Profi módon vezették le a rendezvényt .

Köszönjük a részvételt , bízunk benne , hogy maradandó élményt sikerült becsempésznünk a résztvevő családok életébe .


VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET MÁRCIUS

Egy rövid összefoglaló :

Jászapátiban kezdtünk márciusban versenyezni Sport – Jitsu országos rangsorversenyen . Három ezüstöt hoztunk haza .
A Budaörs Kupával folytattuk , ami egy nemzetközi judo verseny az utánpótlás korú versenyzőknek . Értékes helyezéseket szereztünk .
Észtország volt a következő állomás ahol Kerstner Robi Sumo Európa Kupán vett részt , az ötödik helyen végzett.
A Master’s Magyar Bajnokság volt a következő állomás , ahol szintén sikerült pontszerző helyezést elérni .
A hónap végén nemzetközi ifjúsági judo versenyen voltunk érdekeltek Miskolcon , ott is gyűjtöttünk helyezést .
Aztán a hónap utolsó napján Kerstner Robi megvédte címét a Sumo OB – n a nehézsúlyúak mezőnyében , míg open kategóriában ezüstérmet szerzett .

Mindeközben a Fitness Akadémián egyesületi vezetőnk Ilyés Gyula egy újabb csoportnak tanítja a coaching az edzésben , a sportban tantárgyat , a hallgatók legnagyobb örönére , míg márc utolsó két napjában Cross – Training Instruktor képzést tartott szintén a Fitness Akadémián .

Sztárvendégekből sem volt hiány .
Előbb Zala György 2x-es OLIMPIAI BRONZÉRMES ,VB , EB GYŐZTES volt a vendégünk.
Aztán Horváth László a junior judosok szövetségi kapitánya , és három válogatott tanítványa járt nálunk , remek edzést tartva judokáinknak .
Csák József OLIMPIAI EZÜSTÉRMES , EB GYŐZTEST , És Szabó Frigyes válogatott versenyzőt is köszönthettük egyesületünkben .
A sort Drobina Norbert zárta le a hónapban , ő az EXATLON – ban versenyzett , a kihívók csapatát erősítette .
Ezen kívül részt vettünk az MJSZ.- KMRJSZ közgyűlésén , voltunk edző továbbképzésen , illetve egyesületi vezetőnk feleségével Dorka nénivel a judo sportot népszerűsítve sikeres előadást tartott Székesfehérváron.

Hogy mit csináltunk még ? Edzéseket tartottunk hat helyszínen közel 300 (!) ifjú judokának , fiatal felnőttnek .

Parádés márciust produkáltunk ! Tényleg nem unatkoztunk ! Köszönjük mindenkinek aki segített , illetve támogatott bennünket , hogy ilyen káprázatos hónappal köszönthettük a tavaszt !

ROBOG A VERESI JUDO EXPRESS !

HAJRÁ VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET ! HAJRÁ VERESI JUDOKÁK !


CROSS-TRAINING INSTRUKTOR képzés a Fitness Akadémia szervezésében

Március 30 – 31 . KSI Vizi telep Népsziget

15 nagyszerű edző gyűlt össze az ország számos pontjáról , hogy részt vegyenek a képzésen . Nagyszerűen felkészült oktatók , akik nagyon sokféle iskolából jöttek , előképzettségük is eltérő volt .
Épp ettől volt izgalmas , kihívásokkal teli ez a két nap .

Rengeteg ismeret , gyakorlat , helyes tartások , pozíciók lettek átadva .
Három nagy , és több kisebb blokk alkották a tematikát .

Nagy Ákos súlyemelő világbajnok volt a vendégünk , akitől a súlyemelés alapjait sajátíthatták el a résztvevők . Ezúton is köszönjük az oktatást , szuper volt !
Külön blokkban szerepelt a TRX , illetve a Kettlebell .

Számos más eszköz is oktatásra került , tényleg minden percet kihasználtak az oktatók , hogy a megszokott kiváló minőséget adják , illetve , hogy a rendelkezésre álló idő alatt minél több információ kerüljön átadásra .

Külön blokkot kapott a pszichológiai , illetve a coaching alapok , illetve ezek adaptálása az edzésbe .

Káprázatos két nap volt . Valódi tartalommal , eredeti tudásmegosztással .

Hogy kik voltak az oktatók ? Természetesen Ilyés Gyula , és Zala György . Nagyszerűen képzett sport szakemberek , edzők , oktatók .

Köszönjük a résztvevőknek a hozzáállást , a munkát , a figyelmet , a fókuszált jelenlétet ! Öröm egy ilyen CSAPATTAL dolgozni !
Jövő héten vizsga ! Addig is sok sikert kívánunk !


MÁRCIUS 30-31 – CROSS-TRAINING INSTRUKTOR KÉPZÉS

Nagy számban jelentkeztek az edző kollégák a ma induló képzésre . A KSI nagyszerű helyszín lesz , közvetlen vízparton edzeni , csak jó lehet .
Az oktatók :
Ilyés Gyula és Zala György , de lesz meghívott edző is , akinek személyét később áruljuk el .

Mindíg szuper volt a képzés , tele valódi tartalommal . Most sem lesz másképp !


MÁRCIUS 29 . DROBINA NORBERT VOLT A VENDÉGÜNK

Az Exatlonban szereplő , ott a Kihívók csapatát erősítő táncművész , erőnléti edző , személyi edző volt a vendégünk .

Norbi mesélt magáról az életéről az Exatlon kulisszatitkairól , célokról , kitartásról . Mesélt a Dominikán töltött 41 napjának élményeiről , illetve , arról , hogyan is jutott el idáig .

A megjelent szülők , gyerekek , ifjú judokák minden kérdésére válaszolt , és természetesen nem maradt el a képek , fotók aláírása sem .

A jelenlévők egy rendkívül szimpatikus ifjú sportembert ismerhettek meg személyében .

Ezúton is köszönjük az élményt ! Nagyszerű este volt !


Csák József és Szabó Frigyes volt a vendégünk

Egy fantasztikus napról számolhatunk be . A Veresi Küzdősport Egyesület rendszeresen hív meg legendákat , nagyszerű sportolókat , bajnokokat .
Így volt ez március 25. – én hétfőn , mikor is az olimpiai ezüstérmes , főiskolai világbajnok , Európa Bajnok Csák József volt a vendégünk .
Partnereként tanítványa a jelen kor egyik magyar klasszisa a 73 kg – os Szabó Frigyes volt .

Egymást követő két edzésen is tanították Csák Józsi egykori kedvenc technikáját a fejen át dobást . Előbb a kisebbek ismerkedtek a technikával , majd a nagy csoport következett.
Természetesen nem maradt el a fotók dedikálása sem . Gyermekeink örültek az ereklyének.
Ezúton is köszönjük Csák Józsefnek , és Szabó Frigyesnek , hogy ellátogattak Veresegyházra , a Veresi Küzdősport Egyesület központi edzőtermébe.


FEBRUÁR 2. VERESEGYHÁZ VÁROS ÉRDEMES SPORTOLÓJA DÍJKIOSZTÓ

A 2018 – as év kiemelkedő eredményeit díjazta immáron ötödik alkalommal a VERESEGYHÁZI ÖNKORMÁNYZAT .
Egyesületünkből a VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLETBŐL két nagyszerű versenyző is bekerült a díjazottak közé .
BALLON ANDREA és KERSTNER RÓBERT részesült ebben az elismerésben !
Szívből gratulálunk az elismeréshez ! Így tovább ! Hasonlóan eredményes 2019 – es évet kívánunk !
Veresegyház város érdemes sportolója díjátadó