Hírek – 2015

Ismét eltelt egy hónap… Már december végét írjuk…
NÉZZÜK MIT CSINÁLT A VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET DECEMBERBEN!

December 3.-án Budapesten a Kempo EB-n voltunk érdekeltek. A veresi különítményt öt harcos képviselte. Végeredmény: Három arany, egy ezüst, egy bronzérem.
December 5.-én már a Mikulás Kupán versenyeztünk gyermekeinkkel Dunakeszin. 2 arany, 2 ezüst , és 6 bronz lett a veresi mérleg.
December 6.-án Kerstner Robi barátunk a Leányvár csapatát erősítve a csapatbajnokságon bronzérmet szerzett.
Járt nálunk a Mikulás! Ugyan személyesen idén nem találkoztunk vele, megajándékozta judokáinkat.
Ellátogatott hozzánk , és nagyszerű edzéseket vezetett a Portugáliában élő Tóth István judo mester barátunk.
December 18.-án tartottuk karácsonyi ünnepségünket, ahol sok szép egyesületi díj talált gazdára.
December 19.-én újra megrendeztük saját versenyünket a Hepe-Hupa Kupát Bagon , ahol kezdő judokáknak biztosítottunk versenyzési lehetőséget. Kerstner Robi barátunk munkáját dícséri a remekül szervezett verseny, ahol 13 arany , 8 ezüst , és 11 bronzérmet nyert a veresi csapat.Először versenyeztek együtt bagi, gödöllői és a veresi csoportunk tagjai.
December 20.-án már Rétságon versenyeztünk Nógrád Megye Nyílt Judo Bajnokságán. 3 arany, 3 ezüst, és 5 bronzérem került a veresi vitrinbe.
Itt született meg egyesületünk 400. aranyérme , amit Parádi Barnabás , a Csiga nyert meg nekünk.
Ugyanezen a hétvégén egyesületi vezetőnk és családja hivatalos volt az Újpalota SE évzárójára, ahol méltatták edzői munkáját, szakmai segítségét.
Ismertetésre került a téli szünet judo, illetve cross-training menetrendje, miszerint a szünetben van edzés!

Decemberben immár 13. számmal jelentkezett a Veresi Judo Hírek, egyesületünk saját ‘magazinja’.
Örömmel jelentjük, hogy a 2015-ös év volt fennálásunk eddigi legjobb, legeredményesebb éve!
Gratulálunk mindenkinek aki részt vett ebben a tényleg nem mindennapi munkában!

Hajrá Veresi Küzdősport egyesület!

Ilyés Gyula
2015.12.27

ÁLDOTT BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, VALAMINT, SIKEREKBEN GAZDAG, NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN A JUDOEDZO.HU , ÉS CSAPATA!

Ilyés Gyula
2015.12.24

A 400. VERESI ARANYÉREM RÉTSÁGON!
HÖLGYEIM, ÉS URAIM!
EGY CSATTANÓ AZ ÉV VÉGÉRE!

MEGSZÜLETETT EGYESÜLETÜNK 400.(!) ARANYÉRME!

PARÁDI BARNABÁS NYERTE MEG NEKÜNK RÉTSÁGON!

SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!
2015.12.20

HÉTVÉGI STATISZTIKA
EGY HÉTVÉGE KÉT VERSENY 43 (!) ÉREM VERESEGYHÁZNAK, ILLETVE A VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLETNEK!

December 19.-én , illetve 20.-án is versenyeztünk. Több mint 40(!) egyesületünkbe járó judoka kapott versenyzési lehetőséget, akik eredményekkel hálálták meg a bizalmat.Szereztünk 16 arany, 11 ezüst , és 16 bronzérmet! Összesen 43 érem került a veresi judokák birtokába!
Gratulálunk!
Felkészítő edzők: Ilyés Gyula , és Kerstner Róbert
2015.12.20

December 20. Számunkra az év utolsó versenye. NÓGRÁD MEGYE NYÍLT JUDO BAJNOKSÁGA RÉTSÁG.
Tizenegy veresi judoka vállalta, hogy megméreti magát még egyszer az évben.
Csuka Zoltán barátunk ismét remek versenyt varázsolt Rétságra.
A veresi csapat: és eredményei:
Aranyérmes: Németh Szabolcs , Almási Sebestyén Levente, Parádi Barnabás.
Második helyen végzett: Németh Máté , Horváth Máté , Badinszky Máté.
Bronzérmes lett: Jakab Kata , Ballon Andrea , Molnár Balázs , Petz Ármin , Pflanczner Ákos.
A Veresi Küzdősport Egyesület az egyéni teljesítmények után a negyedik helyen végzett.
Gratulálunk a versenyzőknek az elért eredményekhez!
Felkészítő edzők: Ilyés Gyula , és Kerstner Róbert.
2015.12.20

December 19. A VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET VERSENYT RENDEZETT BAGON!
Október óta van egyesületünk jelen Bagon az Arany János Általános Iskolában.Kerstner Róbert, barátunk, edző kollégánk tart edzéseket a városban.Az iskola vezetése nagyszerű feltételeket biztosít számunkra, hogy minél több gyermekkel megismertethessük szeretett sportágunkat a judot.Ezúton is köszönjük Szásziné Győri Évának a sok szeretetet, törődést, odafigyelést!És eljött a várva várt nap, december 19.-én egyesületünk BAGON rendezte meg saját versenyét a HEPE-HUPA KUPÁT.Tíz egyesület, nyolcvan ifjú judokája nevezett!A Veresi Küzdősport Egyesület nagy számban vett részt a viadalon, hiszen Veresegyházről, a gödöllői csoportunkból, és természetesen Bagról is érkeztek szép számmal a versenyzők.

Kerstner Robi élete első versenyét rendezte, szeretnénk elmondani, hogy nagyszerű munkát végzett, remek feltételeket varázsolt a sportcsarnokba.A lebonyolítás, annak rendje, a pörgős rendezés mind dicséri egyrészt elhivatottságát, másrészt tehetségét.A veresi judos SZMK ingyenes büfét üzemeltetett a verseny alatt. Köszönet érte!Versenyünket megtisztelte jelenlétével Kovács Ernő a Középmagyarországi Regionális Judo Szövetség vezetője, illetve Tasnádi László a régió Dan Kollégiumának első embere is.Nézzük az eredményeket, a számokat!Veresegyházról 12 fő nevezett, az Arany János Ált.Isk. (Bag) 17 fővel volt jelen, míg Gödöllő Katoliku Iskola 3 fővel képviseltette magát. Tehát 32 ifjú judoka képviselte egyesületünket a megmérettetésen!Összesen nyertünk 13 arany, 8 ezüst, és 11 bronzérmet!

Első helyen végzett: Szégner Dani, Ónodi Álmos, Filip Marcel, Badinszki Máté, Petz Ármin, Begidsán Bence, Fényes Boldizsár, Csepeli János, Halász Milán, Balázs Dávid, Tüdős Enikő, Tüdős Emese, Pálya Félix.Ezüstérmes lett:Forgó Lőrinc, Csernák Dominik, Budovinszky Dömötör, Vári Ágoston, Lukács András, Kiss damján, Vass Ákos, György gergely.Bronzéremnek örülhetett:Forgó Vince, Udvarhelyi Gergő, Molnár Máté, Rácz Máté, Fekete Gergő, Illés Dávid, Farkas Bence, Zsoldos Vince, Gyulai András, Balázs Botond.

Szívből gratulálunk az elért eredményekhez! Nagyon szép munka volt!
Felkészítő edzők: Kerstner Róbert, Ilyés Gyula
2015.12.19

December 18. A VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET karácsonyi ünnepélye.
Már régóta készültünk erre az eseményre, hiszen egyesületünk fennállása legjobb , legeredményesebb évét tudhatja maga mögött.Edzőtermünk megtelt ifjú judokáinkkal, szülőkkel, hozzátartozókkal, barátainkkal.Karácsonyfánkat a hagyományoknak megfelelően judokáink saját készítésű díszei tették csodálatossá.
Rövid évértékelő beszédet előbb Parádi Barnus, és Fülöp Lackó bemutatója követte, majd Hegyi Dávid , és Németh Szabi csillogtatta meg tudását. Mindkét pár bemutatója nagy sikert aratott.
Majd következett a várva várt díjkiosztó ünnepség.
2015. legeredményesebb versenyzője egyesületünkben:Kerstner Róbert.Kimagasló teljesítményéért díjat vehetett át: Németh Szabolcs, Hegyi Dávid , és Gaál Bendegúz.A félév judosai egyesületünkben: Fülöp László, Parádi Barnabás, Zoltán Dávid, Tibenszki Milán, Kerecseny Attila, Salamon Benedek, és Kasó Márk.Cross-Training különdíjat kapott: Karacs ErikaEgy szép kupával térhetett haza 800. érmünk szerzője Sziklai PéterElismerésben részesült egyesületünk barátja, online tanácsadója Fikó Dávid.Díjat kapott egyesületünk barátja, támogatója a Kariatida Stúdió vezetője Marosits István.Díjat kaptak a minket segítő szülők, a judos SZMK tagjai.Elismerésben részesült egyesületünk anyukája Dorka néni, aki a stabil, megbízható hátteret biztosítja számunkra.
Szívből gratulálunk az elért eredményekhez, az elvégzett munkához, kitartáshoz, szorgalomhoz!Köszönjük a segítséget, a támogatást, a szeretetet!

Végül, de nem utolsó sorban: Kedves Szülők!
Köszönjük a bizalmat, hogy hétről hétre, hónapról hónapra ránk bízzátok gyermekeiteket!
2015.12.18

Év SZABADIDŐS ÉS SPORT SZERVEZETE 2015-ben
A Képviselő-testület határozata értelmében az év SZABADIDŐS ÉS SPORT SZERVEZETE 2015-ben VERESEGYHÁZON A VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET!
2015.12.17

Mitől különleges a Veresi Küzdősport Egyesület?
A kiemelkedő hazai és nemzetközi eredményeken túl, ovodástól a szenior korosztályig nyújt kiváló minőségű, prémium kategóriás sportszolgáltatást, sportoktatást.Gyermektől a szenior korosztályig van országos szintű versenyző.Hat sportágban versenyzünk.Külön Cross-Training szakosztályt is üzemeltetünk.Szülőknek, hozzátartozóknak gyermekváró lett kialakítva, színezőkkel, foglalkoztató füzetekkel, fejlesztő könyvekkel, kisbabáknak kiságyat hoztunk az edzőterembe.Az egyesületen belül könyvtár működik.Tanulókörök működnek az iskolában átmenetileg gyengébben teljesítők felzárkóztatására.Iskola után a termet a hozzánk járó gyerekek napközinek használhatják.Sok ‘kallódó’ gyermek talált nálunk második otthonra.Termünk falait gyermekeink rajzai díszítik.Időről időre rajzversenyt hirdetünk.Országos szinten is egyedülálló motivációs rendszerünk van.Rendszeresek az ellenőrző ellenőrzések, hisz a prioritás az iskoláé.Ma már példánkat követve országszerte több egyesület alakul , ahol ez a fajta megközelítés dominál.Bevezettünk egy családi modellt. Több szülő, aki hozzánk hordja gyermekét kezdett el nálunk újra mozogni.A versenyzés nálunk opció. Nem kötelező.Egyesületünk az innováció terén is élen jár. Ma már közel egy tucat új kezdeményezés indult útjára egyesületünkből, melyek már országos méretűre nőttek.Edzések után gyermekeinknek szőlőcukrot, ásványvizet biztosítunk.Saját újságot jelentetünk meg, van saját egyesületi pólónk, melegítőnk, falinaptárunk.Megvalósul nálunk a test – lélek – szellem harmóniája.Egyesületi vezetőnk pszichológus, sport-coach , “észrevétlenül”segít gyermekeink elakadásaiban, dilemmáiban , gondjaik feldolgozásában.Elnökünk felesége , aki gyógypedagógus, szupervizor, coach, igény szerint segít a szülőknek, elakadáaik kezelésében, vagy akár a gyermekek felmérésében. Büszkén mondhatjuk, hogy egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület az eltelt tíz év alatt a Veresi Kistérség meghatározó , és iránymutató egyesülete lett.
2015.12.17

STATISZTIKA 2015
Bár még két versenyünk hátravan, hírt adunk a 2015-ös eredményeinkről.
A VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET a mai napig (12.09.) harmincnyolc versenyen vett részt ebben a naptári évben.
Versenyzőink idén 187 érmet szereztek , amiből 105 aranyérem, ezzel öregbítve Veresegyház , illetve a Veresi Küzdősport Egyesület hírnevét.
Összes ‘éremtermésünk’ a mai napig 838 érem, amiből 392 arany! 5 világversenyen vettünk részt 5 különböző sportágban.( VB, EB, világkupákat nem számoltuk) Itt 27 éremmel lettünk gazdagabbak, amiből 19(!) arany.
Idén nyertük meg a 300. aranyérmünket(Homoki Márton) Örömmel jelentjük, hogy már nagyon közel van a 400.(!) aranyunk.Szintén 2015-ben született előbb a 700. , majd a 800. érmünk.
Immár 7. alkalommal rendeztük meg a Newaza Fesztivált Galambos Márton Emlékversenyt, ami ma Közép Európa legnagyobb judo földharc versenye.
Rendeztünk II. illetve III. osztályú országos versenyeket is.
Decemberben újra megrendezzük a Hepe Hupa Kupát kezdő judokák részére.
Folyamatosan innoválunk pl a sportoktatásban (intézményi háttér: Fitness Akadémia)
Decemberben már a 13. számmal jelentkezik saját újságunk a Veresi Judo Hírek.
Rendszeresen tartottunk övszerző vizsgákat, melyeket minden esetben nyilvánossá tettünk.
Alapértékeink változatlanok. Immáron tíz éve.A versenyzés opció, cél az egészség.Legyen szó akár gyermek , felnőtt , vagy senior sportolóról.
Szívből gratulálunk! Mindenkinek aki részt vett a munkában, mindenkinek akinek része volt sikereinkben!A Veresi Küzdősport Egyesület fennállásának legeredményesebb évét zárja!

Hajrá Veresi Küzdősport Egyesület! Hajrá Veresi Judokák!
2015.12.09

Ismét eltelt egy hónap. Repül az idő. Már decembert írunk,mindjárt vége az évnek.
Nézzük mit csinált a Veresi Küzdősport Egyesület novemberben.

Összefoglalás

November 7.-én Sport-Jitsu nemzeti bajnokságon szerepeltünk.
Három arany, illetve három ezüstéremmel zártuk a viadalt.
Megszületett egyesületünk 800.(!) érme! Sziklai Péter nyerte Jászberényben.
Nov.14.-én a Diák “C” országos bajnokságon voltunk érdekeltek.
Aztán a Jiu Jitsu világbajnokság következett Lengyelországban.
Egy arany, egy ezüst, és egy negyedik hely lett a veresi judosok mérlege.
Ugyanezen a hétvégén egyesületi vezetőnk Cross-Training Instruktori képzést tartott a Fitness Akadémián már végzett edzőknek.
November 25.-én övszerző vizsga volt nálunk, ahol 13 ifjú tehetség vizsgázott, adott számot felkészültségéről , technikai tudásáról.
A hónap utolsó hétvégéjén ismét Budapesten voltunk a Küzdősport Hétvége nevű versenyen szerepeltünk. Két aranyat, négy ezüstöt, és öt bronzérmet hoztunk haza.
Megszülettek a hónap judokái.

Gratulálunk gyermekeinknek, az edzőpartnereknek az elvégzett munkához, a remek eredményekhez!
2015.12.09

VERESI JUDOKÁK FIGYELEM!
A TÉLI SZÜNETBEN A SZOKÁSOKNAK MEGFELELŐEN LESZ EDZÉS!
Ezalól kivétel a dec 24-25 (karácsony), illetve a dec.31, jan . 1.(szilveszter)

Az új évet (2016) január 4.-én a megszokott rendben kezdjük.

ÁLDOTT , BÉKÉS KARÁCSONYT , VALAMINT SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK SOK SZERETETTEL!
A Veresi Küzdősport Egyesület vezetősége
2015.12.08

KEDVES SZÜLŐK! IFJÚ JUDOKÁK,BARÁTAINK!
Szokásunknak megfelelően idén is lesz VERESI JUDOS KARÁCSONY! Időpontja: december 18. péntek 16-18 óráig! A belépő, mint minden évben, három db saját készítésű dísz a karácsonyfánkra! Lesz bemutató, évértékelő, néhány egyesületi jutalom átadása. Kérünk szépen mindenkit, hogy egy tányér sütivel, esetleg üdítővel támogassa rendezvényünket!
Előre is köszönjük!
Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel!
2015.12.08

December 5. Mikulás Kupa Dunakeszi.
Csütörtökön még a Kempo EB-n voltunk érdekeltek, szombaton már Dunakeszi a Mikulás Kupán vitézkedett egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület. Tíz ifjú judoka indult a versenyen tőlünk, akik olykor ‘furcsa ‘módon 7-10 kg mal nehezebb, volt hogy több évvel idősebb ellenfelekkel sorsoltak össze . Ennek ellenére a CSAPAT Kerstner Róbert vezetésével remekül megállta a helyét, tíz érmet gyűjtöttek versenyzőink.
Aranyérmes lett: Fülöp László, és Ballon Andrea.
Második helyen végzett: Ignácz Balázs, és Badinszky Máté.
Bronzéremnek örülhetett: Juhász Gergő, Németh Máté, Fóthi András, Pflanczner Ákos, Molnár Balázs, és Forgó Vince.
Szívből gratulálunk a versenyzőknek! Szép munka volt gyerekek!

Felkészítő edzők: Ilyés Gyula, és Kerstner Róbert
2015.12.05

November hónap judokái egyesületünkben a Veresi Küzdősport Egyesületben
Horváth Máté, Lovász Levente, Bujtás Viktor, Kasó Márk, Zoltán Dávid, Vári Ágoston, Ilyés Gyula, Németh Máté, Pflanzner Ákos.
Szívből gratulálunk!
2015.12.05

Ma kezdődött ( dec.3.) ,és számunkra véget is ért a VII. IKF Kempo Európa Bajnokság.
A Veresi Küzdősport Egyesületet öten képviselték a versenyen Submission versenyszámban. Összesen öt érmet gyűjtöttünk! Három aranyat, egy ezüstöt, és egy bronzot! Gaál Bendegúz, és Németh Szabolcs megnyerte súlycsoportját, csakúgy mint Kerstner Róbert aki valósággal átgyalogolt a mezőnyön. Hegyi Dávid ezüstérmes lett, míg Rácz Balázs bronzéremnek örülhetett. Judosaink ismét kitettek magukért. A Jiu Jitsu VB után alig két héttel ismét bizonyították tehetségüket, rátermettségüket. Nagyszerű küzdelmeket vívtak, miközben példát mutattak sportszerűségből, emberi tartásból . Segítették egymást, csakúgy mint a küzdőtérre lépő magyar csapat többi tagját.Szívből gratulálunk a versenyzőknek az elért eredményekhez!
Szép munka volt!
A 2015-ös évben ez volt az ötödik(!) világverseny amin a Veresi Küzdősport Egyesület részt vett , és örömmel jelentjük , hogy az öt viadalt , öt különböző sportágban mindíg érmekkel, és értékes helyezésekkel zártuk!
Felkészítő edző: Ilyés Gyula
2015.12.03

IKF Kempo Európa Bajnokság
December 3.-án csütörtökön IKF Kempo Európa Bajnokságon veszünk részt! Négy veresi judos indul harcba az érmekért!A verseny vége teljesen bizonytalan, ezérta CSÜTÖRTÖKI JUDO, ILLETVE CROSS FITT EDZÉSEK ELMARADNAK!Szurkoljatok a versenyzőknek! Hajrá Veresi Küzdősport Egyesület!
2015.11.29

Képzés
A képzést egyesületi vezetőnk Ilyés Gyula álmodta meg, és Zala György barátjával már több éve oktatják , továbbképzik az edző kollégákat a funkcionális erőedzés témakörében.Ez részint elméleti képzés, de az idő nagy része természetesen a gyakorlaté.Az edzők nagy létszámban jelentkeztek a képzésre.Remek társaság, nagyszerű hangulat, és a tudásmegosztás jellemezte a kétnapos intenzív képzést.Kettlebell, Giri-Sport, TRX oktatás, kötéltréning, traktorgumi, salyát súllyal végezhető gyakorlatok sokasága, társas erőfejlesztő gyakorlatok, a küzdősportokból beemelt erőfejlesztő gyakorlatok, bolgár zsák, mind részei voltak a képzésnek. A helyes tartásokra, a vázizom lehetséges erősítésére is nagy hangsúlyt fektettek az oktatók.Remek két nap volt, nagyszerű résztvevőkkel, kiváló tanárokkal.Vasárnap vizsgával zárul a képzés. Köszönjük a részvételt, a fegyelmezett hozzáállást, a munkát, végül de nem utolsó sorban köszönjük az X-GYM-nek, hogy helyet biztosított számunkra.
2015.11.29

Cross-Training Instruktor tanfolyam
A mai nap , november 29.-én vizsgával zárult a Fitness Akadémia által szervezett Cross-Training Instruktor tanfolyam.A képzést egyesületi vezetőnk Ilyés Gyula “álmodta” meg, barátjával, edző kollégájával Zala Györggyel dolgozták ki az ide vonatkozó tematikát, az oktatás rendszerét , és hozták tető alá ezt a nagyszerű programot.Remek csoport tett ma tanúbizonyságot felkészültségéről, hozzáértéséről. Az ország sok pontjáról érkeztek a hallgatók, az edző kollégák, akik nagyszerűen felkészültek a mai napra.Minden kolléga sikeresen vette az akadályt, remek egyéni teljesítményeknek lehettek tanúi az oktatók.Gratulálunk a sikeres vizsgákhoz, jó munkát, sok sikert kívánunk a további munkához!Külön gratuláció a tanároknak, Ilyés Gyulának, és Zala Györgynek , akik újabb remek képzést tartottak!
2015.11.29

November 25.-én sikeres vizsgát tett:
VI.Kyu: Badinszky Máté, Ignácz Balázs, Forgó Vince, Forgó Lőrinc, Juhász Gergő, Szégner dániel, Horváth Flóra, Szabó Dávid, Békési alfréd, Láng Zsigmond, Vári Ágoston.V.Kyu: Horváth Máté. Szívből gratulálunk!
2015.11.28

KÜZDŐSPORT HÉTVÉGE A PESTSZENTLŐRINCI KASSA SE SZERVEZÉSÉBEN! (nov.28)
Egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület meghívást kapott a versenyre, ahol több mint 200 ifjú judoka nevezett.A veresi színeket tizenegy harcos képviselte a mai napon.Versenyzőink látványos csatákat, nagyszerű küzdelmeket vívtak, nagyszerűen megállták helyüket az erős mezőnyben.Tizenegy versenyző , tizenegy éremmel tért haza!Aranyérmet nyert Ignácz Balázs, és Forgó Vince.Második lett: Ballon Andrea, Jakab Kata, Badinszky Máté, és Pflanczer Ákos.Bronzéremnek örülhetett: Szégner Dániel, Kiss Bence, Horváth Máté, és Németh Máté.Gratulálunk a versenyzőknek az elért eredményekhez, a mutatott teljesítményükhöz, és példamutató magatartásukhoz!
Szép munka volt!
Felkészítő edzők: Ilyés Gyula, és Kerstner Róbert
2015.11.28

November 25. Övszerző vizsga a Veresi Küzdősport Egyesületben
Tizenkét ifjú harcos csillogtatta meg technikai tudását, felkészültségét a mai övvizsgán. Remekül felkészített , illetve felkészült judokák várták az üdvözlést, hogy megmutathassák mennyit fejlődtek az elmúlt időszakban.Tizenegyen a VI.kyu-ra ( sárga csík ) tettek vizsgát, míg egy harcos az V. kyut vette célba.( citromsárga öv)Büszkén jelenthetjük, hogy gyakorlatból, illetve judo elméletből is remekül vizsgáztak judokáink, így mindend vizsgázó büszkén viselheti immáron az egyel magasabb övfokozatát!
Szívből gratulálunk! Szép munka volt!
Felkészítő edzők: Valkay Balázs, Kerstner Róbert, Ilyés Gyula
2015.11.26

FANTASZTIKUS VERESI JUDOS SIKER A JIU JITSU VILÁGBAJNOKSÁGON LENGYELORSZÁGBAN!
November 22. Jiu Jitsu Világbajnokság Lengyelországban! A Veresi Küzdősport Egyesület három főt delegált a válogatottba. Három remek harcos, három kíváló ember, három fantasztikus sportoló, akik már számtalanszor bizonyították tehetségüket, rátermettségüket. Most Jiu Jitsu sportágban mérették meg magukat. A sportág világbajnokságán. Hegyi Dávid kezdte a sort egy parádés második helyezést elérve megadta a CSAPAT alaphangulatát. Őt Gaál Bendegúz követte, aki a döntőbe jutásért folyó mérkőzésen könyöksérülést szenvedett, így a bronzcsata maradt számára, ahol egy kézzel is vállalta a harcot, de sajnos nem sikerült a bravúr, Bendegúz a negyedik helyen végzett.És jött a nehézsúly , a királykategória. Kerstner Róbert ellenálhatatlanul menetelt, gyönyörű akciókkal jutott a döntőbe, ahol okosan, néhol harcosan küzdve szerzett világbajnoki címet, öregbítve ezzel a Veresi Küzdősport Egyesület, Veresegyház, és Magyarország jó hírét! Gratulálunk a versenyzőknek akik szívüket, lelküket adták az érmekért, helyezésekért! Külön gratuláció Kerstner Robinak , a sportág új nehézsúlyú világbajnokának!
Szép munka volt FIÚK!
Felkészítő edző: Ilyés Gyula
2015.11.22

VERESI JUDOSOK A SPORT-JITSU VILÁGBAJNOKSÁGON LENGYELORSZÁGBAN!
Ma reggel Hegyi Dávid, Kerstner Róbert, és Gaál Bendegúz elutazott Lengyelországba a Sport – Jitsu VB-re!Három versenyző, három éremesély! Becsületesen felkészültek, megtették amit lehetett, méltóképpen fogják képviselni a Veresi Küzdősport Egyesületet, Veresegyház várost, illetve hazánkat Magyarországot!A 2015-ös évben ez a negyedik(!) világverseny amin egyesületünk részt vesz! A veresi különítmény vasárnap lép tatamira, szurkoljunk együtt a FIÚKNAK! HAJRÁ VERESI JUDOSOK!
2015.11.20

November 14. Diák ‘c’ Országos Bajnokság Budapest-Körcsarnok.
A Veresi Küzdősport Egyesület színeit két meghatározó versenyzőnk képviselte a mai napon. Parádi Barna, és Fülöp László.Gyermekeink tisztességesen felkészültek, de sajnos Barnus egy pillanatnyi kihagyása az ellenfél győzelmét jelentette, míg Lackó egy győztes mérkőzés után a második összecsapásán véletlenül lábra fogott, és így hiába vezetett, leléptették. Bár nem értek el helyezést minden tisztelet megilleti a versenyzőket, az útért amit bejártak a felkészülés alatt, munkájukért, példamutató szorgalmukért, a versenyen mutatott küzdeni tudásukért. Egészen biztosak vagyunk abban, hogy még sok szép eredménynek örülhetünk közösen a jövőben.Teljesen egyértelmű, hogy korosztályukban a legjobbak közé tartoznak. Gratulálunk Fiúk! Szép munka volt!
Felkészítő edzők: Ilyés Gyula, és Kerstner Róbert
2015.11.15

800!!!
Hölgyeim, és Uraim!

A Veresi Küzdősport Egyesület örömmel jelenti, hogy megszületett a a 800. (!) érmünk!
Sziklai Péter nyerte meg Jászberényben a Sport-Jitsu Országos Bajnokságon!
Hogy milyen színű a 800.? Arany!!!
Köszönjük mindenkinek aki hozzájárult az éremgyűjtéshez!

Gratulálunk a versenyzőknek, és külön Sziklai Petinek!
Ilyés Gyula
2015.11.08

November 7. szombat Jászberény Sport-Jitsu Országos Bajnokság.
A versenyre több mint 400(!) nevezés érkezett. A szervezők kitettek magukért, remek versenyt varázsoltak a városba. A Veresi Küzdősport Egyesület négy fővel képviselte magát. Négyen , három aranyérmet, és négy ezüstöt nyertek, így tették számunkra emlékezetessé a Jitsu OB-t. Kerstner Róbert , a Csapat kapitánya, nem “csak ” a saját kategóriáját, hanem az opent is megnyerte, mégpedig olyan harcban, hogy akik látták, sokáig nem felejtik a döntőbe jutásért vívott csatáját. A döntő házi döntőt hozott, Sziklai Péterrel küzdöttek az aranyért.Sziklai Péter , aki három kategóriában is vállalta a küzdelmeket, egy arany, és két ezüstéremmel járult hozzá a csapat eredményéhez. Németh Szabolcs, második lett , úgy , hogy egy korosztállyal feljebb versenyzett. Kevés hiányzott az aranyhoz, de mai ellenfele a döntőben két évvel idősebb, és erősebb volt. Gaál Bendegúz ezüstérme is szépen csillog, kicsit nagyobb hittel arany is lehetett volna. A veresi judosok ismét kitettek magukért. Sportszerűen, keményen küzdöttek, és ismét eredményesek voltak. Gratulálunk a versenyzőknek az elért eredményekhez! Szép munka volt!
Felkészítő edző: Ilyés Gyula
2015.11.08

Ismét eltelt egy hónap. Nézzük meg a Veresi Küzdősport Egyesület októberi összefoglalóját.
Bár még szeptemberben történt, de ide kívánkozik, hogy Homoki Marci édesanyjával Angliába költözött, és ott folytatja pályafutását. Angliában fogja tovább öregbíteni a a magyar judo, illetve a Veresi Küzdősport Egyesület jó hírét.
Október elején új csapatkapitányt köszönthettünk Kerstner Róbert személyében.
Október 3.-án Diák “A” országos bajnokságon Németh Szabolcs bronzérmet szerzett.
Október 4.-én Kerstner Róbert lett az U 23-as nemzeti bajnokság harmadik helyezettje.
Október 5.-én nagy sikerű judo bemutatót tartottunk Bagon.
A hónap elejétől új Cross-Training videók jelennek meg rendszeresen a FB-on.
Ebben a hónapban dőlt el, az új Cross-Taining Instruktori képzés időpontja a Fitness Akadémián. Egyesületi vezetőnk Ilyés Gyula , Zala Györggyel nov 21-22.-én várja a téma iránt érdeklődőket.
Október 9.-én új dojot nyitottunk Bagon. Az egyesületi háttérről a Veresi Küzdősport egyesület gondoskodik, míg a színvonalas szakmai munkát Ilyés Gyula, és Kerstner Róbert garantálja.
Október 10.-én Diák “B” nemzeti bajnokságon Molnár Balázs az ötödik helyet szerezte meg a népes mezőnyben.
Október 11.-én a Cross Training szakosztályunk két versenyzője mérette meg magát hosszú ciklusban. Némethné Kovács Rozália, és Karacs Erika három aranyéremmel térhettek haza.
Szorgalom kupát nyertek a hónapban a Forgó testvérek, Vince, és Lőrinc.
Mindeközben a hatékonyság érdekében néhány csoprt átalakításra került.
Október 13.-án Ha Jime Magazin. Benne a Veresi Küzdősport Egyesület által szervezett Newaza fesztivállal.Interjú látható a viadal ötletgazdájával, megalkotójával Ilyés Gyulával.
Október 17. Serdülő “B” Országos Bajnokság. Németh Szabolcs a pontszerző hetedik helyen végzett egy korosztállyal feljebb.
Október 28.-án közösen emlékeztünk meg Jigoro Kano születésnapjáról, ami a judo világnapja.
Október 31. Ismét egy Girja(Kettlebell) Sport verseny. IUKL Budapest Open. Karacs Erika aranyérmes, Burányi Viktor a negyedik helyen végzett.
Október hónap judokái egyesületünkben: Mándi Vince, Kasó Márk, Ignácz Balázs, Juhász Gergő, Kerecseny Attila, Németh Szabolcs, Horváth Flóra, Grapputo Sára, Vári Ágoston, Fülöp László, Parádi BarnabásSoha rosszabb hónapot!
Gyere judozz velünk Veresen! A judo valóban több mint egy sport!
Hajrá Veresi Küzdősport Egyesület!

Ilyés Gyula
2015.11.01

IUKL Budapest Open Kettlebell-Sport verseny október utolsó napján.
A Veresi Küzdősport Egyesület Cross-Training szakosztályát ketten képviselték a viadalon. Karacs Erika ismét nagyszerűen versenyezve megnyerte súlycsoportja küzdelmeit, tovább gyarapítva tekintélyes eredmény listáját, míg Burányi Viktor a negyedik helyet szerezte meg kategóriájában. Mindkét versenyzőnek szívből gratulálunk!Szép munka volt!

Felkészítő edzők: Ilyés Gyula , és Zala György
2015.10.31

A HÓNAP JUDOKÁI OKTÓBER HÓNAPBAN
Mándi Vince
Kasó Márk
Ignácz Balázs
Juhász Gergő
Kerecseny Attila
Németh Szabolcs
Horváth Flóra
Grapputo Sára
Vári Ágoston
Fülöp László
Parádi Barnabás

Szívből gratulálunk! Hajrá Veresi Küzdősport Egyesület! Hajrá judokák!
2015.10.31

Október 17. Serdülő ‘B’ OB Cegléd
A Veresi Küzdősport Egyesület színeit Németh Szabolcs képviselte, aki egy korosztállyal feljebb indult, vállalta a nálánál nagyobbakkal is a versenyt, a megmérettetést. Szabi remekül küzdött, harcolt, a négy közé jutásért vereséget szenvedett, aztán a vigaszágon javítani tudott, végül a hetedik, pontszerző helyen végzett a nemzeti bajnokságon.
Gratulálunk! Szép munka volt!
2015.10.17

Új CSAPATKAPITÁNY a veresi judosoknál!
Október 6.-tól új kapitányunk van, mivel Huszti András Yeti , egyéb elfoglaltságai miatt bejelentette lemondását. Az új csapatkapitány Kerstner Róbert , aki nem pusztán nálunk edz, versenyez, de edzőként is kiveszi a részét a munkából, így nem túlzás azt állítani, hogy együtt él, együtt lélegzik a CSAPATTAL.
Jó munkát Robi! Üdv a fedélzeten!
2015.10.13

HOSSZÚ CIKLUS VERSENY BUDAPESTEN. ÚJABB VERESI SIKEREK!
ORSZÁGOS HOSSZÚ CIKLUS VERSENY BUDAPESTEN A FORCE GYM-BEN.
Október 11.-én ‘randevúztak’ a Giri-Sport (Kettlebell) versenyzői, hogy szövetségektől függetlenül megmérkőzzenek egymással hosszú ciklusban. Ez az egyik legnehezebb gyakorlat a versenyszámok között, . A Veresi Küzdősport Egyesület színeit Némethné Kovács Rozália , és Karacs Erika képviselte. A gyakorlatot tíz percig végezték a versenyzők, egy kézváltás volt engedélyezve. Rozi 134(!!!) ismétlést teljesített, ami egy egészen különleges teljesítmény különösen, ha figyelembe vesszük, hogy 16 kg-os golyóval dolgozott. Nem pusztán megnyerte kategóriája küzdelmeit, hanem teljesítménye elismeréséül különdíjat is kapott. Erika 99 ismétlést teljesített , szintén 16 kg-os súlyt használva, ezzel ő is súlycsoportja győztese lett, majd a rendezők által meghirdetett csapatversenyre is nevezett , itt két perces sprint számokban lökést mutattak be a résztvevők , ahol Erika 53 ismétlést csinált a két perc alatt. (16 kg) Ezzel nagyban hozzájárult a csapat arany megszerzéséhez.
Mindkét versenyzőnek szívből gratulálunk!
Szép volt lányok!
2015.10.11

Október 10. Szombat DIÁK ‘B’ JUDO OB TATA.
Egyesületünket a Veresi Küzdősport Egyesületet Molnár Balázs képviselte a viadalon. Balázs az 50 kg-os súlycsoportban versenyzett, vitézül küzdve négy mérkőzéssel , a megtisztelő 5.helyet szerezte meg. Felkészítő edzők: Kerstner Róbert , Ilyés Gyula.
Gratulálunk!
2015.10.10

ÚJ DOJO BAGON!
Október 9.-én megnyitotta kapuit a Veresi Küzdősport Egyesület új judo terme Bagon az Arany János Ált. Iskolában. Köszönjük szépen az iskola vezetésének a támogatását! A szakmai munkáról a Veresi Küzdősport Egyesület , Ilyés Gyula vezetőedző , és Kerstner Róbert edző gondoskodik.

Gyertek! Judozzunk együtt immáron Bagon is!
2015.10.10

Október 4. Vasárnap U 23 ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Budapesten.
A mai nap Kerstner Róbert barátunkért szurkolhattunk, aki az OB egyik esélyeseként érkezett a versenyre. Robi nagyszerűen dolgozik, sokat tesz azért, hogy sikeres legyen. A mai nap sajnos nem úgy sikerült, ahogy szerette, szerettük volna, a döntőbe jutásért egy szikrázó, kemény mérkőzésen vereséget szenvedett, így a bronzmérkőzés várt rá. Ott aztán semmi kétséget nem hagyott felőle, hogy súlycsoportja egyik legjobbja. Gyönyörű ippont dobott, és lett a nehézsúly bronzérmese. Gratulálunk! Szép munka volt!

Ilyés Gyula
2015.10.04

Október 3. Fitness Akadémia
Egyesületi vezetőnk Ilyés Gyula nagy sikerű előadást tartott az akadémia személyi edző hallgatóinak ‘ COACHING A SZEMÉLYI EDZÉSBEN ‘címmel. Példák, sztorik, gyakorlatok, és a coaching alapvetései. Avagy hogyan adaptálhatóak a coaching elemei, eszközei, technikái a személyi edzésben. Egy új szemlélet a sportpiacon. A képzés e módját Gyula találta ki, írta meg a tematikát, óravázlatokat, súlyozva azokra a területekre ahol a coaching szemlélet nagy jelentőséggel bír. Gratulálunk!

Ilyés Gyula
2015.10.04

Október 3. Diák ‘A’ Országos Judo Bajnokság Tata Olimpiai Edzőtábor.
A Veresi Küzdősport Egyesület színeit Németh Szabolcs képviselte ezen a napon. Szabi nehézsúlyban indult, nagyszerűen versenyezve bronzérmet szerzett. Szabi egyenletesen fejlődik, a judon kívül további két küzdősportban is remek eredményeket tudhat magáénak. Két hét múlva újra országos bajnokságon szerepel majd, akkor egy korosztállyal feljebb a serdülők között. Szívből gratulálunk Szabi! Szép munka volt!

Ilyés Gyula
2015.10.03

Lassan vége a szeptembernek. Hű de gyorsan elrohant.
NÉZZÜK MIT CSINÁLTUNK SZEPTEMBERBEN?

– Szeptember első napjaiban “vitorlát”bontottunk, újra a régi mederben folynak az edzések.
– Egy Kettlebell Sport szeminárium volt az első program amin vezető edzőnk Ilyés Gyula képviselte a veresi színeket. Ivan Denisov a világ egyik legjobb kettlebellese tartotta a képzést.
– Szept.5. Mozdulj Veresegyház Sportágválasztó városunkban.
Nagy sikert arattunk bemutatóinkkal , jelenlétünkkel.-Szept.6. Felnőtt Európa Kupa Pozsony Kerstner Róbert ötödik!
-Szept.11. Ünnepség ! 9 éves a Veresi Küzdősport Egyesület!
– Szept .11. Katona Ferenc korábbi Európa bajnok, Olimpiai 5. helyezett tart edzést a születésnapunkon.
– Szeptember 12. Newaza Fesztivál Galambos Márton Emlékverseny Százhalombattán a Veresi Küzdősport egyesület szervezésében.Négy arany, három ezüst, egy bronz a termésünk, és egyesületi vezetőnk kitüntetést vehetett át ‘Százhalombatta Város Sportjáért’.
– Szept.13.II. , III . osztályú országos verseny szintén a Veresi Küzdősport Egyesület szervezésében, szintén Százhalombattán..
Négy arany, illetve két ezüstérmet szereztünk.
– Szept.15. Új Dojot nyitottuk Gödöllőn! Gödöllőn a Veresi Küzdősport Egyesület! Így még több gyermekkel tudjuk megismertetni, megszerettetni szeretett sportágunkat a judot..
– A Veresi Krónikában, illetve a Judoinfon folyamatosan jelen vagyunk, szeptemberben forgatott velünk a Hajime Magazin, illeve a százhalombattai Halom Tv is.
– Szept.19. Albertirsán voltunk a Jó Világ Judo Kupán. Itt ifjú judokáink három arany, két ezüst, és négy bronzérmet nyertek..
– Szept.26 Felnőtt Európa Kupa Belgrád Itt nem sikerült helyezést elérnünk.
– Új Cross Training videókat készítettünk, melyeket folyamatosan közzé teszünk.
– Szeptemberben ketten is jogosulttá váltak ” Szorgalom Kupára” Előbb Pálfalvi Ábel, majd Parádi Barna vehette át az elismerést..
– Szept.27.-én a csapat jelentős része kilátogatott a veresi roncsderbire. Nem “csak ” a tatamin , hanem azon kívül is jó együtt lenni. Nagy élmény volt a verseny mindenkinek, aki kilátogatott a versenyre.

Sok új judoka kezdett nálunk a hónapban, így sokan fogják megszeretni a szervezett edzést, a mozgást, a judot, hogy aztán akár versenyeken is kipróbálhassák magukat.

Örömmel jelentjük, hogy a Veresi Küzdősport Egyesület él, lüktet, működik! Immáron hat különböző sportágban eredményes! Robog a ‘veresi judo express’!
MERT A JUDO VALÓBAN TÖBB MINT SPORT!

SPORTOLJ, JUDOZZ VELÜNK VERESEN!
2015.09.27

Albertirsa Jó Világ Judo Kupa
Szeptember 19. Albertirsa Jó Világ Judo Kupa gyerekeknek.

Kerstner Róbert vezetésével kilenc ifjú veresi judoka mérette meg magát Albertirsán. Remek eredményeknek örülhettünk!
Három arany, két ezüst, és négy bronzéremmel zártuk a viadalt , ahol a nevezők létszáma majdnam elérte a 130 főt.
Első helyen végzett: Kerecseny Attila, Molnár Balázs, és Németh Szabolcs.
Második lett, ezüstérmet vehetett át:Szégner DÁniel, és Ignácz Balázs.
Bronzéremnek örülhetett:Forgó Vince, Maros Pálma, Maros Levente, és Fülöp László.

Gratulálunk a versenyzőknek az elért eredményekhez!
Felkészítő edzők: Kerstner Róbert, Ilyés Gyula
Hajrá Veresi Küzdősport Egyesület!
2015.09.20

HÉTVÉGI ‘TERMÉSÜNK’
Egy hétvége , két verseny, tizennégy veresi érem. (nyolc arany, öt ezüst, és egy bronz)

Közeleg a 800. érmünk! Már csak egy nagyobb karnyújtás!

Hajrá Veresi Küzdősport Egyesület!
2015.09.13
ELISMERŐ OKLEVELET kapott SZÁZHALOMBATTA VÁROS SPORTJÁÉRT ILYÉS GYULA
Nagy megtiszteltetés érte egyesületi vezetőnket Ilyés Gyulát szeptember 12.-én a Newaza Fesztiválon. ELISMERŐ OKLEVELET kapott SZÁZHALOMBATTA VÁROS SPORTJÁÉRT. Gyuszi bácsi már évek óta rangosabbnál rangosabb viadalokat szervez a városba, ily módon aktívan közreműködik Százhalombatta sportszervezésében.

Gratulálunk!
2015.09.13

ORSZÁGOS VERSENY SZÁZHALOMBATTÁN VERESEGYHÁZI SZERVEZÉSSEL.
II., és III. osztályú felnőtt országos verseny Százhalombattán.
A Newaza Fesztivál után másnap szeptember 13.-án ismét Százhalombattán a városi sportcsarnokban versenyeztünk.

A Veresi Küzdősport Egyesületet hatan képviselték.
A csapat mai is remek eredményeket ért el.

Huszti András , Gaál bendegúz , Széchenyi Melinda , és Dr. Szigetvári József aranyérmet nyert.
Valkay Balázs , és Hegyi Dávid pedig ezüstéremnek örülhetett.

Gratulálunk a versenyzőknek az elért eredményekhez, és gratulálunk egyesületi vezetőnknek Ilyés Gyulának, mind a Newaza Fesztivál, mind a II., illetve III.osztályú országos verseny szervezéséhez.
2015.09.13

NEWAZA FESZTIVÁL GALAMBOS MÁRTON EMLÉKVERSENY SZÁZHALOMBATTA
VERESI SIKEREK A FÖLDHARC OB-N!

NEWAZA FESZTIVÁL GALAMBOS MÁRTON EMLÉKVERSENY SZÁZHALOMBATTA

ÖT VERESI INDULÓ NYOLC KATEGÓRIÁBAN A FÖLDHARC MAGYAR BAJNOKSÁGON!

Öt versenyzőnk vállalta a versenyzés minden ódiumát, és szépségét szeptember 12.-én Százhalombattán.

Valkay Balázs , egy arany és egy ezüst éremnek örülhetett.
Szigetvári József aranyérmet nyert, a junior korú Gaál Bendegúz felnőtt I.osztályban lett ezüstérmes, míg a még ifjúsági orú Hegyi Dávid felnőtt II.osztályben lett bronzérmes. Csapatunk legeredményesebbje Sziklai Péter volt a mai napon aki három kategóriában is megmérette magát, és két első, és egy második helyet szerzett. Abszolút kategóriában a döntőig menetelt, ahol meg kellett hajolnia a nagyobb tudás előtt, Ledényi Levente legyőzte őt.

A földharc ob végelszámolásánál a Veresi Küzdősport Egyesület az elért eredmények alapján a második helyen végzett!

Igazán szép munka volt! Szívből gratulálunk!
2015.09.13

Pozsony felnőtt Európa Kupa
A mai nap szeptember 6.-án Pozsonyban felnőtt Európa Kupán voltunk érdekeltek. Kerstner Robi barátunk , sporttársunk versenyzett a + 100 kg-os kategóriában . Robi az ötödik helyen végzett úgy , hogy a harmadik helyért vívott csatája nagyon is véleményesre sikeredett. Hat másodperccel a vége előtt még yuko előnnyel Robi vezetett , de a bírók amérkőzés megállítása nélkül módosították az eredményt , így Robi az ötödik helyen végzett. A verseny válogató volt az U23 – as EB – re. Szívből gratulálunk, és bizakodva várjuk a folytatást
2015.09.06

Szeptember 5. Mozdulj Veresegyház , avagy sportágválasztó Veresen.
Egyesületünkből a Veresi Küzdősport Egyesületből nagyon sokan eljöttek, hogy ízelítőt adjanak a judo mozgásanyagából, szépségéből, kedvet csinálni az érdeklődőknek ehhez a gyönyörű sporthoz.
Nagy örömmel , és büszkeséggel jelenthetjük , hogy ismét a leglátogatottabb , legkeresettebb sportág voltunk a küzdősportosok között.
Bemutatkozhattunk a nagyszínpadon , illetve két nagyszerű bemutatót is tartottunk. Lehetőséget adtunk minden érdeklődőnek, hogy kipróbálhassa a judot.
Köszönjük ifjú judokáinknak a munkát , azt az alázatot amit tanusítottak választott sportáguk a judo iránt. Ovisoktól , egészen a szenior korosztályig képviseltettük magunkat. Sikerült bemutatni egyesületünk ‘családi modelljét’, amire oly büszkék vagyunk, és valóban példaértékű.
/Miközben a gyermekek judoznak , addíg a szülők cross-training edzéseket végeznek , Girja (Kettlebell/ versenyekre készülnek. Nagyszerű példa! Így is lehet!
Külön köszönet Judo SZK-s barátainknak, hogy ismét eljöttek segíteni nekünk!
Szuper nap volt!

JUDOZZ VELÜNK VERESEN! A JUDO VALÓBAN TÖBB MINT EGY SPORT!
2015.09.06

KEDVES SPORTTÁRSAK! ÚJRA CROSS – TRAINING EDZÉSEK A TRIANGOLÓBAN!
A pihenő után augusztusban kezdődnek az edzések!
Augusztusban kedden és csütörtökön déltől várjuk az erősödni vágyókat .
Aki pedig most kíván csatlakozni hozzánk, funkcionális erőedzést végzünk, a rendszeres fizikai aktivitástól a versenysportig.
Kettlebell, Giri Sport , Kötéltréning, Bolgár zsák, TRX , G- Flex , saját súllyal végezhető gyakorlatok , és még hosszan sorolhatnánk.
Ha igazán látványos eredményre vágysz…

Sportolj velünk Veresen a Triangolo üzletházban!
Ilyés Gyula
2015.08.02

FIGYELEM VERESI JUDOKÁK!
Mint azt már korábban kihirdettük, jövő héttől (aug. 3.-tól) kezdődnek az edzések! Augudztus hónapban összevont edzésekkel kezdünk, kedden , és csütörtökön lesznek foglalkozások. 16 órától- 17 óráig a piciket várjuk , míg 17 – 18.30 – ig a nagyoknak lesz edzés.
A szabadság utáni első edzés időpontja aug 4. kedd 16.óra!

Várunk Benneteket szeretettel!

Ilyés Gyula
2015.08.02

I.Oszt.Felnőtt Judo Országos Bajnokság Kecskeméten
A Veresi Küzdősport Egyesület színeit két nehézsúlyú versenyző képviselte a mai napon. Kerstner Robi , és a friss Masters EB érmes Huszti András. Népes mezőny gyűlt össze , de mindkét versenyzőnk remekül küzdött , a végelszámolásnál Robi a harmadik , András pedig a hetedik helyet szerezte meg. A sors nem volt kegyes hozzájuk, ugyanis a vigaszágon egymás ellen kellett küzdeniük, és itt kettejük párharcát Robi nyerte, megállítva Yetit az éremhez vezető úton. A nehézsúly küzdelmeit a többszörös olimpikon , VB ezüstérmes Bor Barna nyerte meg. Ki kell emelni Huszti Andris teljesítményét, mert korát tekintve Ő már senior korú, ennek ellenére vállalta a küzdelmeket a fiatalokkal, és derekasan megállta a helyét. Mindkét versenyzőnk teljesítményéhez, illetve az elért eredményekhez szívből gratulálunk!
2015.július 25.
2015.08.02

GIRI SPORT VB , EB , OB Pécs 2015. július 3-5. Összefoglaló
Megnyitó:
GIRI SPORT VILÁGBAJNOKSÁG PÉCS!

A mai nappal elkezdődött, csapatunk a Veresi Küzdősport Egyesület hét(!) fővel vesz részt a VB-n, ami nem “csak” VB, hanem EB, illetve nyílt OB is egyben. Ma délelőtt volt a mérlegelés, a regisztráció, egy szeminárium, aztán du fél háromkor az ünnepélyes megnyitó. Itt nagy örömünkre egyesületi vezetőnk Ilyés Gyula vezette be a csapatokat , és a megnyitón ő is köszöntötte a csapatokat. Nagy megtiszteltetés ez , úgy az egyesületünknek , mint Veresegyház városnak , és Gyuszi bácsinak is. Holnap egy versenyzőnk lép a pódiumra , Némethné Kovács Rozáliáért szurkolhatunk . 16 kg- os Girivel tíz percig fog hosszú ciklust bemutatni , egy kézváltással. Szurkoljunk együtt a versenyzőknek , akik mindent megtesznek azért , hogy szebbnél szebb eredményeket érjenek el, méltóképpen képviselve Magyarországot , Veresegyház városát , és a Veresi Küzdősport Egyesületet !

Az első nap:
Megvan a Veresi Küzdősport Egyesület első VB érme a Giri Sport világbajnokságon! Némethné Kovács Rozália 16 kg-os ” golyóval ” dolgozott. Tíz perc hosszú ciklus volt a feladat egy kéz cserével . 121 ismétlése fantasztikus teljesítmény, nemzetközi mester szintet ér, a végelszámolásnál ezüstéremhez volt elegendő. Szívből gratulálunk! Holnap hat versenyzőkért szoríthatunk. Burányi Viktor, Karacs Erika , Kuhár Adrien , Maros Viktor , Gaál Bendegúz , és a csapat vezetője, felkészítő edzője Ilyés Gyula is dobogóra lép! Hajrá Veresi Küzdősport Egyesület!

A második napunk:
Július 5 .Pécs A Giri Sport VB harmadik, és egyben befejező napja!
Hat versenyzőnk volt érdekelt ezen a napon, akik nyolc versenyszámot vállaltak. VB EB és nyílt OB címekért folytak a küzdelmek. Először azonban a hölgyek csapatversenyében voltunk érdekeltek , ahol 16 kg os “golyóval” hosszú ciklust mutattak be a csapatok váltóverseny formájában. A háromtagú magyar csapatból ketten a Veresi Küzdősport Egyesület tagjai , így méginkább érdekelve voltunk. Kuhár Adri, és Karacs Erika is megmutatta mit tud , a csapat a dobogó harmadik fokára állhatott. Hatalmas küzdelem volt! A lányok valóban a szívüket adták a dobogóért. Az egyéni versenyek aztán valódi veresi éremesőt hoztak. Mind a hat dobogóra lépő versenyző megnyerte kategóriája küzdelmeit, tehát mind a nyolc versenyszámot! Kuhár Adri a csapat VB bronz után abszolút magyar bajnok, és világbajnok lett kategóriájában. Karacs Erika VB , EB , OB címmel lett gazdagabb. Burányi Viktor két versenyszámot vállalt, két VB, két EB , két OB címet szerzett. Csapatunk legfiatalabb tagja Gaál Bendegúz hosszú ciklusban lett VB , EB , OB győztes. Maros Tibor is három aranyat gyűjtött , VB , EB , OB címet szerzett. S végül , de nem utolsó sorban a felkészítő edző , csapatunk vezetője Ilyés Gyula két versenyszámot vállalt, mindkettőt megnyerve lett VB , EB , OB győztes. Csapatunk kitett magáért, minden versenyzőnk felűlmúlta korábbi teljesítményét, nem “csupán” nyertek a versenyzők, hanem parádés teljesítmény is párosult hozzá. A CSAPAT egységes volt mint mindíg, jó példát mutattunk, országnak, világnak. Végül de nem utolsó sorban, az oroszok versenyen kívül rendeztek egy versenyt, ahol két 32 kg os golyót kellett egy kézzel megtartani. Az lett a győztes aki legtovább bírta. És ki bírta legtovább? Kerstner Robi, a csapat masszőre, vezérszurkolója végzett az élen! És hogy mit jelent mindez számokban? Huszonhat érmet gyűjtöttünk, amiből huszonnégy arany! Gratulálunk a versenyzőknek, és a felkészítő edzőknek! Burányi Viktor edzéseit Zala György vezeti , míg a csapat többi tagjának Ilyés Gyula a trénere.
2015.07.06

Június 22-től 26-ig Agárdon edzőtáboroztunk
A VVSI mint eddig mindíg , most is remek helyszínt biztosított. Nem csupán judotábor volt, hanem sport , és életmódtábor inkább , természetesen judos alapokon. A vázat a reggeli futások, illetve a napi két judo edzés biztosította. Ezen kívül azonban volt itt hajókirándulás, ahol kiselőadást hallhattunk a pákozdi csatáról , volt , horgászás , amikor az idő megengedte strandolás , remek szélben vitorlázás , motorcsónakázás , és hajnali sárkányhajózás az ébredező nádasban. A táborban sokan voltunk, meglátogattak minket Judo Sz K – s barátaink , és örömmel jelenthetjük , hogy sporttársunk Kerecseny Attila édesapja is vitézül teljesítette a rá kirótt feladatokat. Gyuszi bácsi ( Ilyés Gyula ) és Robi bácsi ( Kerstner Róbert ) remek edzéseket vezettek , mindenki életkora , és állapota szerint kapta a terhelést. Dorka néni ( Ilyés – Dubecz Dorottya ) pedig a háttérről gondoskodott mindenki megelégedésére. Nagyon jó hangulatú , és igazán tartalmas táboron vagyunk túl. Minden résztvevő oklevelet kapott , a táborban végzett munkája jutalmául. Ezúton is szívből gratulálunk VERESI JUDOKÁK! Jó móka , remek munka volt!
Ilyés Gyula
2015.06.26

Budapest GP
Június 14. vasárnap A Budapest GP-n voltunk érdekeltek Kerstner Róbert jóvoltából. Ez egy olimpiai kvalifikációs világkupa viadal . Erre a versenyre 67(!) ország jelentkezett. Hatalmas mezőnyök voltak minden súlycsoportban. Világsztárok, és feltörekvő ifjak mutatták meg tudásukat. A magyar érmeket Ungvári Miklós, és Breitenbach Anett szállították. Előbbi arany, Anett bronzérmet szerzett. Sajnos Robi nem bírt észt riválisával, így helyezetlenül zárta a viadalt. Becsülettel küzdött, de ez ma nem sikerült. Azt azonban örömmel jelenthetjük, hogy ide is eljutottunk! Hajrá Veresi Küzdősport Egyesület!
2015.06.16

Június 11. Csütörtök – Tanévzáró a Veresi Küzdősport Egyesületben.
Sok sok héttel a rendezvény előtt kezdődött a szervezkedés.
Nagy várakozás előzte meg a rendezvényünket, hiszen remek évet produkáltunk ismét.
Elsőként három ifjú judoka /Homoki Márton, Kerecseny Attila, Fóthy András szavalta el egyesületi vezetőnk Ilyés Gyula két saját versét. Megható pillanatok voltak, és meg is adták az évzáró alaphangulatát. Ezután rövid évértékelő következett, ilyenkor lehet csak igazán látni, mennyi élet van, milyen mennyiségű és minőségű munka folyik egyesületünkben. Taglétszámunk évek óta száz fő fölött van. Ez egyedülálló kistérségünkben.Nem csak megtartottuk, tovább bővítettük könyvtárunkat. Továbbra is jól működik, a tanulókörös rendszer, az iskolában átmenetileg rosszabbul teljesítők felzárkóztatására. Judosaink közül sokan használják ingyenes napközinket. Motivációs rendszerünket is megtartottuk, amit büszkén jelenthetünk, országos szinten nagyon sokan másolják. Edzések végén mára már természetes a szőlőckor, az ásványvíz. A klubbon belüli szellemiség fantasztikus. Ahogy a gyermekeink viszonyulnak egymáshoz, a felnőttekhez, versenyen az ellenfelekhez, az tényleg nagyon ritka.
Pillanatnyilag 7 + 1 csoportban folynak egyesületünkben sportfoglalkozások.
Az első félévben 17 versenyen 36 versenyzőnk mérette meg magát 5 sportágban, szerezve 96 érmet, amiből 55 arany.
A második félévben ez a szám a mai napig 19 versenyre módosult. Hat sportág versenyein vettünk részt 38 versenyzővel.
A második félévben 103 éremnek örülhettünk, amiből 60 aranyérem!
Reméljük, hogy ez a szám csak átmeneti, mert a Giri Sport VB-n hét versenyző áll tőlünk rajthoz, éremesélyekkel.
A 2014/15-ös iskolaévben szereztünk eddíg 199 érmet, amiből 60 arany!
Tavaly Gaál Bendegúz megszerezte első VB érmünket a Kempo világbajnokságon, idén először Huszti András szerzett EB bronzot Balatonfüreden a Masters EB-n, majd egy hétre rá Kerstner Róbert szerzett szintén EB bronzot Olaszországban a Grapling EB-n.
Világkupa érmeink száma is nőtt a mai napig 16 VK érmünk van, amiből 11 arany!
Mióta versenyzünk , judokáink 748 érmet hoztak városunknak, illetve egyesületünknek, amiből 341 aranyérem!
Ebben az iskolaévben született meg a 600. érmünk, köszönet érte Kerecseny Attilának, szintén idén szereztük a 700.-at is Molnár Balázs jóvoltából, illetve a 300. aranyérmünknek is ebben a tanévben örülhettünk, Homoki Márton nyerte meg nekünk!
Tavasszal egyesületi rajzversenyt hirdettünk “Én és a judo” címmel.
Szép számban jöttek az alkotások. A kicsik versenyét Ignácz Balázs nyerte, megelőzve Homoki Mártont és Kerecseny Attilát. A nagyok versenyét Maros Tibor nyerte, Kiss Viktória, és Németh Szabolcs előtt.
Az országos bajnokságokon az elmúlt évekbe több sportágban összesen 41 bajnoki aranyat tudhatunk magunkénak.
Egyesületi vezetőnk Ilyés Gyula továbbra is a tanít a Fitness Akadémián, különböző szakokon, illetve témákban edzőket képez, nagy sikerrel.
Balatonfüreden a Judo EB-n, pedig nagy megtiszteltetés érte, megkapta a MAGYAR JUDOÉRT érdemérem ezüst fokozatát.
Két nagyon szorgalmas, és tehetséges ifjú judokánk pedig Veresegyház várostól kapott elismerést. Veresegyház érdemes sportolója díjat kapott Jakab Kata, és Németh Szabolcs.
A következő kihívásunk még a Giri Sport(Kettlebell) VB előtt, június 14.-én vasárnap Kerstner Róbertért szoríthatunk aki egy olimpiai kvalifikációs VK-án áll rajthoz a Papp László Arénában. Ide is eljutottunk. Nyáron hagyományainknak megfelelően Agárdra megyünk táborozni. Június 22-től 26-ig a Velencei tó partjára költözünk, hogy aztán onnan hazatérve itthon folytassuk a munkát. Július első hétvégéjén pedig a Giri Sport VB-n heten leszünk érdekeltek. Klubbon megerősödött az SZ M K tevékenysége. Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget, amit kapunk. Köszönjük a figyelmet, a szeretetet!

Az évértékelő után Kerstner Róbert és Sziklai Péter a két nehézsúlyú versenyzőnk tartott bemutatót, amit a gyerekek, és a megjelent szülők is nagyon élveztek. Majd jött a várva várt díjkiosztó! A 2014/15-ös évben az év judosa lett : Németh szabolcs. Az év női judos cím holtversenyben Jakab Katáé, és Ballon Andreáé.Az év felfedezettje Mihály Benjámin, míg a legeredményesebbek Huszti András, és Gaál Bendegúz lettek.
A legtöbbet fejlődött: Fóthi András, és Salamon Benedek.A legharcosabbak: Forgó Vince, Ignácz Balázs, Parádi Barnabás, és Fülöp László.
Fair Play díjat kapott: Németh Szabolcs, Kerstner Róbert, Jakab Kata, és Ballon Andrea.
Az év újonca Forgó Vince, és Ignácz Balázs lett.
A legtechnikásabb versenyzők: Gaál Bendegúz, és Hegyi Dávid, míg a legsokoldalúbb Kertner Róbert lett.
Az év edzője díjat Kerstner Róbert kapta.
Cross-Training különdíjat kapott Némethné Kovács Rozália.
Apró ajándékkal köszöntük meg a szülők, illetve az SZ M K segítségét.
Díjat kapott még Ilyés-Dubecz Dorottya , ő az egyesület kapitányától vehetett át emléklapot.
Több mint húsz veresi judos maci talált gazdára, és 15 különböző kategóriában lettek oklevelek kiosztva a megjelent judokák között.
Természetesen kupát kaptak: MR 600, azaz Kerecseny Attila, MR 700, azaz Molnár Balázs, és MR 300, azaz Homoki Márton.

Nagyon jó hangulatú, tényleg belsőséges ünnepet tartottunk, remek visszajelzéseket kaptunk, sok boldog gyermek mosolygós arca mutatta meg, hogy jó úton járunk.

Köszönjük a szülőknek a bizalmat, hogy hétről hétre ránk bízzák gyermekeiket, köszönjük Dorka Néninek a sok figyelmet, szeretetet, háttérmunkát, köszönet judokáink szorgalmáért , és végül köszönet az edzőknek, Kerstner Róbertnek, és Ilyés Gyulának az áldozatos munkájukért.

Szép munka, jó móka volt! Gratulálunk Judokák!

Ilyés Gyula
2015.06.15

Június 8.-án nagy létszámmal Gödöllőre látogattunk a Szent Imre Katolikus Iskolába
Június 8.-án nagy létszámmal Gödöllőre látogattunk a Szent Imre Katolikus Iskola meghívására tartottunk bemutatót. Több mint húsz(!) veresi judoka mutatta meg a judo szépségét előbb a kicsiknek, a második bemutatón pedig a nagyoknak. Ízelítőt adtunk szeretett sportágunk mozgásanyagából. Az adott feladatokat mindíg a kicsik a kezdők kezdték el bemutatni, majd a haladók , utánuk pedig a versenyzők következtek. Így szemléltetni tudtuk, hogy honnan hova lehet eljutni ebben a sportágban. A második bemutatónk végén lehetőséget kaptak az iskola bátor diákjai, hogy kipróbálják magukat, illetve a judot , természetesen játékos formában. Nagyon jó hangulatú, sikeres bemutatón vagyunk túl , az MJSZ sportágfejlesztési programját figyelembe véve népszerűsítjük a judot, ahol csak tehetjük.

Köszönjük judokáinknak , hogy részt vettek ezen a rendezvényen, hogy ilyen fegyelmezetten, ilyen alázattal álltak hozzá az új feladathoz is!
2015.06.08

Grapling EB Olaszország
Június 6. Olaszországban rendezték meg az idei Grapling Európa Bajnokságot. Kerstner Róbert sporttársunkért szurkolhattunk a mai napon, aki bronzéremmel zárta súlycsoportja, a nehézsúly küzdelmeit. Büszkén jelenthetjük , hogy két hét alatt két EB bronzzal gazdagodtunk!
Gratulálunk!
2015.06.06

Cross-Training Instruktor képzés
Június 6. Ma vizsgával ért véget a Fitness Akadémia által szervezett Cross-Training Instruktor képzés.’A résztvevők kiválóan felkészült, profi edző kollégák voltak. Élmény volt velük együtt dolgozni!’ Mondta Ilyés Gyula a képzés ötletgazdája, vezető tanára. Ami pedig a helyszínt illeti, A TEREM most is , mint mindig tökéletes volt. Ezúton is gratulálunk a résztvevőknek a sikeres vizsgához, további munkájukhoz sok sikert kívánunk!
Ilyés Gyula
2015.06.06

Május hónap judokái
Fóthi András, Kiss Patrícia, Sepsi László, Bujtás Viktor, Zoltán Dávid, Valkay Balázs, Ignácz Balázs, Juhász Gergő, Forgó Vince, Horváth Flóra, Parádi Barna.

Gratulálunk!
2015.06.05

JUDOS TANÉVZÁRÓ ÜNNEPSÉG
Egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület hagyományos tanévzáró ünnepségét

JÚNIUS 11.-ÉN 16 – 18 -IG TARTJA!

Sok sok díj talál majd gazdára és ígérjük senki sem megy haza üres kézzel! Arra kérünk Benneteket, hogy egy tányér sütivel, vagy egy kis üdítővel támogassátok a rendezvényt! Előre is köszönjük!

Sok szeretettel várunk minden judokát, judos anyát, és apát, hozzátartozót!
Ünnepeljük meg együtt, hogy ilyen sikeres tanévet zárhattunk!
2015.05.31

NYÁRI MENETREND
A heti rendes judo edzések június 19.-ig lesznek megtartva. Mindenki a saját csoportja edzéseit látogathatja. Június 22-től edzőtáborban leszünk, így június 26-ig nem lesznek edzések. (csak a táborban) Júni 29, júni 30 itt még lesznek foglalkozások, hogy aztán júliusban elmenjünk pihenni egy kicsit. Augusztus 3.-án nyitjuk ki szeretett termünk kapuit . Augusztusban összevont edzésekkel indulunk, még “félárbócon”. Kedden , és csütörtökön lesznek összevont edzések. Négytől -ötig a ‘kicsiket’ öttől – fél hétig a “nagyokat ” várjuk sok szeretettel. Ráhangolódunk az edzésekre, felvesszük a ritmust, hogy aztán szeptembertől megújult erővel induljunk tovább.

JÚNIUSBAN ÉS AUGUSZTUSBAN A TAGDÍJ 5000 FT-RA MÓDOSUL!

Pihenünk, nyaralunk, aztán tovább robog a VERESI JUDO EXPRESS!
2015.05.31

Május 31. Gyermeknapi Judo bemutató Veresegyházon az ÉVÖGY szervezésében a Pamut tónál
Tizennégy judoka csillogtatta meg tudását a gyermeknapi judo bemutatón.Ízelítőt adtunk a judo mozgásanyagából, az eséstudás fontosságáról. A bemutató elérte célját, jó hangulatú bemutatón népszerűsítettük szeretett sportágunkat a judot.
Köszönjük a meghívást a szervezőknek, illetve köszönjük judokáinknak, hogy eljöttek , és megmutatták, hogy milyen ügyesek!
2015.05.31

Május 30. Baranta Világkupa Miskolc
A Világkupán Kerstner Róbert által voltunk érdekeltek. Bár nem minden alakult úgy ahogyan szerettük volna, de a végelszámolásnál így is egy bronzéremnek örülhettünk!
Szívből gratulálunk!

Ezzel egyesületünk VK érmeinek száma 16-ra nőtt, amiből 11 arany, és jegyzünk még egy VB és egy EB bronzot is!
2015.05.31

Kitüntetés a Masters Judo Európa Bajnokságon!
Egyesületi vezetőnket nagy megtiszteltetés érte Balatonfüreden a Masters EB-n! A Magyar Judo Szövetség a ‘MAGYAR JUDOÉRT’ ezüst fokozatát adományozta Ilyés Gyulának a Veresi Küzdősport Egyesület elnökének több évtizedes munkájának elismeréséül.

Gratulálunk! Jó egészséget, további sikereket kívánunk!
2015.05.31

Május 28-31-ig MASTERS JUDO EURÓPA BAJNOKSÁG Balatonfüred
Egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület három főt delegált a magyar csapatba , három másik versenyzőt akik bár más klubból érkeztek, egyesületi vezetőnk Ilyés Gyula edzőként segített a versenyen.
2015.05.31

A Veresi Küzdősport Egyesületet képviselték:
Dr. Szigetvári József , Kovács Gábor , és végül,de nem utolsó sorban csapatkapitányunk Huszti András.

Szigetvári Józsi,bár tényleg mindent megtett a győzelemért,Fortuna nem fogadta kegyeibe,pokolian nehéz sorsolást kapott ,a végelszámolásnál helyezetlenül zárt. Kovács Gábor az előkelő hetedik helyen zárta az EB-t,pontot szerezve ezzel a magyar csapatnak,illetve egyesületünknek. Huszti Andrást,bár a döntőbe jutásért egy szoros mérkőzésen angol ellenfele megállította,a bronzmeccsen tudatta mindenkivel,hogy súlycsoportja egyik meghatározó alakja. Esélyt sem hagyott üzbég ellenfelének,a szívét adta így lett bronzérmes az Európa Bajnokságon.

Szél Pál,Szemler István,és Ledényi Levente végett is érdekeltek voltunk,ők egyesületünk jó barátai, Gyuszi bácsi pedig edzőként segítette őket az éremszerzésben. Mindhárman bronzéremnek örülhettek!

Gratulálunk a versenyzőknek! Gratulálunk az úthoz,amit bejártak,a munkához,amit elvégeztek , és természetesen az elért eredményekhez is! A legnagyobb gratuláció pedig Huszti Andrásé,aki megszerezte egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület első EB érmét!
Ismét egy mozgalmas hétvége!
Ma kezdődik a (május 28) Balatonfüreden a JUDO MASTERS EURÓPA BAJNOKSÁG! Egyesületünk több versenyző által is érdekelt a viadalon. Az első nap Szél Pál lép tatamira (Százhalombatta), akinek erőnléti edzéseit Ilyés Gyula, egyesületi vezetőnk irányította.29.-én pénteken Kovács Gábor (Veresi Küzdősport Egyesület), és Szemler István (Óbuda) lép szőnyegre. Szemler István barátunkat Gyuszi bácsi segíti edzőként az EB-n. Szombaton, május 30.-án pedig Dr.Szigetvári Józsefért, és csapatkapitányunkért Huszti Andrásért szurkolhatunk. Ők mindketten egyesületünk oszlopos tagjai. Szintén szombaton szurkolhatunk a Ledényi Judo Team vezetőjének, Ledényi Leventének , akivel szintén szoros barátságot ápolunk .

És még mindig szombat: (máj.30.)
Csapatunk edzője, barátunk, sporttársunk Kerstner Róbert Miskolcon a Baranta Világkupán öregbíti Veresegyház város és egyesületünk jó hírét.

Hajrá fiúk! Hajrá Veresi Küzdősport Egyesület! Hajrá Magyarország!
2015.05.28

STATISZTIKA
A 2014/15 – ös iskolaév első félévében 17 versenyen vett részt egyesületünk több különböző sportágban.96 érmet gyűjtöttek versenyzőink, amiből 55 arany volt.A másodi félév is izgalmasan alakul, a mai napig (május 25) 16 versenyen vettünk részt.Gyűjtöttünk száz érmet, amiből hatvan arany! Összesen ebben a tanévben a mai napig 196 érmet gyűjtöttünk, amiből 115 arany ! Csak ebben a tanévben közel 200 – szor szólították a Veresi Küzdősport Egyesület versenyzőit dobogóra.Összesítésben is jól állunk.
Mióta versenyzünk, nyertünk egy VB bronzot, 15 VK érmünk is van, amiből 11 arany , az OB – kon eddíg 41 aranyérmet szereztünk hat különböző sportágban. Összes érmeink száma közelít a 800 – hoz! 745 éremnél tartunk, amiből 341 arany ! Eddíg!
Gratulálunk a felkészítő edzőknek, és versenyzőknek egyaránt!
Köszönjük a szülők bizalmát, a versenyzők kitartását!
Igyekszünk érmekkel meghálálni!

Tovább robog a VERESI JUDO EXPRESS!
2015.05.21

SOHA ROSSZABB HÉTVÉGÉT!
Egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület szombaton a Kempo Budajenő Kupán, vasárnap a Giri Sport (Kettlebell) OB-n vitézkedett. ( május 23 – 24 )A két nap alatt 16(!) arany, és 3 ezüstérmet gyűjtöttek versenyzőink!
Gratulálunk!
Május 28-től ismét a judoé a főszerep , a Masters EB-n leszünk érdekeltek Balatonfüreden.
Hajrá Veresi Küzdősport Egyesület!
2015.05.21

Május 24. Giri Sport (Kettlebell) Országos Bajnokság Békés
Egyesületünket a Veresi Küzdősport Egyesületet nyolc versenyző képviselte a VB válogatón.Ők nyolcan tizennégy versenyszámot vállaltak, szereztek tizenhárom arany, és egy ezüstérmet! Mind a nyolcan kvalifikálták magukat a júliusi világbajnokságra! Remek egyéni eredmények születtek, ahogy egyesületi vezetőnk Ilyés Gyula mondta, “nagyon jók voltak a számok”
Karacs Erika egy arany, és egy ezüstérmet nyert.
Némethné Kovács Rozália nemzetközi mester szinttel lett országos bajnok.
Kuhár Adrienn két arnyérmet szerzett.
Tolvaj Donát, Burányi Viktor, és Gaál Bendegúz akik fejenként két aranyérmet nyertek.
Maros Tibor egy bajnoki címmel lett gazdagabb, míg egyesületi vezetőnk Ilyés Gyula két arannyal járult hozzá a remek veresi szerepléshez.
Nyolc kvalifikációból hetet érvényesítünk, mert Tolvaj Donát sporttársunk saját akaratából nem vesz részt a világbajnokságon.
Gratulálunk! Remek munka volt!
2015.05.21

Május 23.
Egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület részt vett a IV. Budajenő Kempo Kupán, ami válogatóverseny a decemberi EB-re. Öt fő képviselte csapatunkat. Ismét remek eredmények születtek.
Aranyérmet szerzett: Gaál Bendegúz, Hegyi Dávid, és Sziklai Péter.
Ezüstéremnek örülhetett Mihály Benjámin , és Németh Szabolcs.
Versenyzőink ismét bizonyítottak. Szeretnénk ha az EB-ről is érmekkel térhetnénk haza!
Szívből gratulálunk!
2015.05.21

Május 20 szerda
Egyesületünkből a Veresi Küzdősport Egyesületből tizennégy judoka készült fel övszerző vizsgára. Nagyon sok munka, gyakorlás, izzadtság volt a felkészülésben, aminek meg is lett az eredménye. Zöld övre, III.kyu-ra sikeres vizsgát tettek:
Bujtás Viktor, Zoltán Dávid , Szendrey Máté , Németh Szabolcs , Kiss Viktória , Sziklai Péter , Valkay Balázs , Mándi Vince , Szendrei Anna , Sepsi László , Hímer Andrea , Topolánszky Nóra , és Mihály Benjámin.
Kék övre , II. kyu-ra Hegyi Dávid vizsgázott – sikeresen.
A vizsgázók mindegyike pontos, szép technikákat mutatott be , fegyelmezettek voltak , büszkén viselhetik immáron a magasabb övfokozatukat. “Elégedett vagyok a vizsgázók teljesítményével, szépen dolgoztak.”-mondta egyesületi vezetőnk Ilyés Gyula. Egyesületünk nevében mindenkinek szívből gratulálunk!
2015.05.21

Idén is lesz edzőtábor!!
Tisztelt Szülők!

Idén is lesz edzőtábor!!

2015. JÚNIUS 22, hétfő- június 26. péntek között sikerült szállást foglalnunk Agárdon, a VVSI vízparti szállodájában!
Eddig minden évben itt táboroztunk, nagy öröm számunkra, hogy ez a hagyomány idén sem szakad meg.

Hogy is néz ki a program? Milyen lesz a tábor?
Reggel futással, gimnasztikával kezdjük a napot. Délelőtt és délután is lesz edzés. Reményeink szerint idén is meghívunk híres edző kollegákat, hogy gyermekeinknek még színesebb legyen az oktatás. Az edzések között lehet strandolni, játszani, pihenni, kikapcsolódni, horgászni.
Biztosan lesz vitorlázás, és hajókirándulás, indián kenus túra a Madárrezervátumban is. Aki a tábort végigcsinálja, oklevelet kap munkája elismeréséül.Maradék szabadidőnkben strandolás ? A jó időt már megrendeltük…

Összefoglalva:
Helyszín: Velencei-tavi Vízi Sportiskola, és Szabadidő Központ (VVSI)
2484 Agárd, Tópart u. 17.
Időpont: 2015. június 22-26.
Részletek, JELENTKEZÉSI LAP ÉS NYILATKOZAT itt..!!!!!
2015.05.18

VERESRŐL NÉMETORSZÁGBA,VERESRŐL ANGLIÁBA!
VERESRŐL AZ EURÓPAI TATAMIKRA.

Járt hozzánk egy tehetséges ifjú judoka Engelbrecht Eric.
Versenyző lett belőle, egymás után nyerte a szebbnél szebb érmeket.
Szüleivel Németországba költöztek, így immáron külföldön folytatja judos pályafutását. Nem oly rég értesültünk róla, hogy Erc bajnok lett Németországban a 34 kg-os súlycsoportban! Gratulálunk! Barátunk Leopold Róbert pedig Angliába költözött, és ott judozik tovább. Robi sikeres vizsgát tett Angliában, és edzőként öregbíti a magyar judo, illetve a Veresi Küzdősport Egyesület jó hírét! -büszkék vagyunk Rátok Fiúk! Gratulálunk! További sok sikert kívánunk!
2015.05.18

Cross – Training Instruktor képzés
Május 17.A Cross – Training Instruktor képzés második napja. Remek volt! A TRX , illetve a felfüggesztett eszközök kínálta lehetőségek , saját súllyal végezhető gyakorlatok sora , súlyemelő , illetve erőemelő elemek , és azok beillesztése Cross – Training szisztémába. A Hallgatók , az Edző Kollégák remekül teljesítettek, köszönet a munkájukért , a hozzáállásukért . Egyesületi vezetőnk Gyuszi bácsi sok használható tudást adott át , nagyon jó minőségű képzést tartott. Gratulálunk!
2015.05.18

Cross – Training Instruktori képzés!
Cross-Training Veresegyház

Május 16-17 Cross – Training Instruktori képzés a Fitness Akadémia szervezésében. Eddíg mindíg szuper volt, az edző kollégák továbbképzése, és ez ma is remekül indult. A résztvevők elsajátíthatták a Cross – Training elméleti alapjait, ízelítőt kaptak a Kettlebell, illetve a Giri Sport alapokból, kötéltréningből, a traktorgumi kínálta lehetőségekből, és még ezen kívül is sok használható tudással térhettek haza. Egyesületi vezetőnk aki ennek a képzésnek az ötletgazdája, témavezető tanára, remekül vezette a képzést, amihez ezúton is gratulálunk. Köszönet a hallgatóknak a hozzáállásukért, elvégzett munkájukért!
2015.05.18

Judo bemutató Veresen
Veresegyház – Judo

Május 16. Egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület meghívást kapott , így egy bemutatón népszerűsíthettük szeretett sportágunkat a judot. Egyesületi vezetőnk távollétében a Csapatot Kerstner Robi edző vezette. Óvodástól a szenior korosztályig minden korosztály képviselte magát , judokáink méltán arattak nagy sikert. Külön élmény volt számunkra, hogy az Erdélyi Ferenc vezette Újpalota SE Kempokáival együtt lehettünk, ők női önvédelemmel készültek, és arattak szintén nagy sikert. Köszönet a résztvevő judokáknak, hogy eljöttek, és megmutatták, milyen nagyon ügyesek. Köszönet Feri Mesternek, hogy csatlakozott hozzánk Csapatával. Végül, de nem utolsó sorban ezúton is köszönjük a csapatvezetőnek Kerstner Robi barátunknak a színvonalas bemutatót.
2015.05.18

Április hónap judokái egyesületünkben
Heckler Ádám
Széchenyi Levente
Forgó Lőrinc
Salamon Benedek
Surin Zsolt
Gődény Benjámin
Mándi Vince
Bujtás Viktor
Horváth Flóra
Badinszky Máté
Parádi Barna
Kiss bence
Németh Szabolcs
Szendrey Máté

Gratulálunk a munkátokhoz!

Ilyés Gyula
2015.05.05

Éremeső Kecskeméten!
Kecskemét Open nemzetközi Giri-Sport (Kettlebell) verseny Április 25.-én. A Veresi Küzdősport Egyesületet négy fő képviselte ezen a rangos viadalon. Barcsik Laciék nagyszerű versenyt hoztak tető alá, amihez ezúton is gratulálunk! Négyen öt versenyszámot vállaltak, és szereztek három arany, és két ezüst érmet. Kuhár Adrienn: tíz perc alatt szakított 271-et, és lett súlycsoportja győztese. Némethné Kovács Rozália tíz perc alatt 130 hosszú ciklust hajtott végre, és ezzel nem pusztán nyert, hanem bőven teljesítette a nemzetközi MESTER szintet is! Burányi Viktor tíz perc alatt 233 szakítással végzett az élen. Végül, de nem utolsó sorban Karacs Erika aki tíz perc alatt 118 hosszú ciklust hajtott végre, és ezzel Ő is teljesítette a nemzetközi MESTER szintet, és lett Némethné Kovács Rozália mögött második, míg szakításban 170 ismétlésig jutott, ahol azonos ismétlés végett a testsúly döntött, az ellenfél javára. Gratulálunk a versenyzőknek, fantasztikus eredményt értek el! A versenyen induló hölgyek felkészítő edzője: Ilyés Gyula, míg Burányi Viktoré Zala György. Köszönjük a szervezőknek a meghívást, remek verseny volt!
Ilyés Gyula
2015.04.26

Április 19. III. Bakony Kupa Pápa . Újabb éremeső!
Tíz fővel indultunk útra Pápára , a III. Bakony Kupára. A szervezők , a rendezők csodás versenyt varázsoltak a sportcsarnokba. A négy szőnyegen lebonyolított viadalra jóval több mint 200 nevezés érkezett , még Romániából is érkeztek versenyzők.Remek ellenfelekkel vívhattunk kemény mérkőzéseket , és kiváló eredményeknek örülhettünk. Hat arany, egy ezüst , és három bronzérmet gyűjtöttek versenyzőink.
Aranyérmes lett:
Homoki Márton , aki a nap legnagyobb ipponját szerezte, Kerecseny Attila, Parádi Barnabás, Mihály Benjámin , Ballon Andrea , és Hegyi Dávid.
Ezüstérmet szerzett:
Jakab Kata
Bronzéremnek örülhetett:
Pálfalvi Ábel, Csernák Dominik, és Molnár Balázs.

A CSAPAT minden tagja megtette a magáét, gyermekeink gyönyörű mérkőzéseket vívtak. Sportszerűek, fegyelmezettek voltak, magatartásukkal jó példát mutattak.
Szívből gratulálunk az elért eredményekhez!Felkészítő edzők: Kerstner Róbert , és Ilyés Gyula
2015.04.19
Április 18. Jászberényben jártunk a Jász Viadal Sport – Jitsu versenyen
Egyesületünket a veresi Küzdősport Egyesületet öt versenyző képviselte a mai napon.Judokáink remekül szerepeltek!Négy aranyérmet, és egy ezüstöt hoztunk el a viadalról.Első helyen végzett:
Németh Szabolcs
Hegyi Dávid
Gaál Bendegúz
Kerstner Róbert

Második lett:
Sziklai Péter, aki ismét házi döntőt vívott barátjával Kerstner Robival.
Versenyzőink gyönyörűen szerepeltek, öregbítették Veresegyház város, illetve egyesületünk hírnevét. Szikrázó összecsapásokban, sportszerűen, keményen, a sport iránti szeretettel, és alázattal tette a dolgát a CSAPAT.
Gratulálunk az elért eredményekhez! Szép munka volt!
Felkészítő edzők: Kerstner Róbert , Ilyés Gyula
2015.04.18

Veresi Futófeszt
Ma április 12.-én került megrendezésre az ‘.Veresi Futófeszt. A szervezők, a rendezők fantasztikus munkát végeztek, és egy csodálatos futóversennyel ajándékozták meg a várost. A Veresi Küzdősport Egyesület jó néhány vállalkozó kedvű judokája, és szülei is részt vettek a viadalon, becsülettel teljesítve a választott távot. Külön gratuláció a szülőknek, és a legnagyobb elismerés pedig Homoki Mártont illeti, aki ovis kora ellenére vitézül futotta le megállás nélkül a 2.5 km-es távot! Szívből gratulálunk!

Ilyés Gyula
2015.04.13

Magyar Kempo Szövetség idei második válogató versenye
Április 4. Ma Felcsútra látogattunk a Magyar Kempo Szövetség idei második válogató versenyére. Az első a százhalombattai viadal felettébb jól sikerült, hiszen két arany, egy ezüs, és egy bronzérmet szereztek a Veresi Küzdősport Egyesület judosai. Bizakodva vártuk hát a felcsúti folytatást.Öt versenyzőnk indult , mind az öt a Submission versenyszámban. Judosaink ma is kitettek magukért, négy arany és egy ezüstérmet szereztek. Aranyérmes lett Németh Szabolcs, Hegyi Dávid, Gaál Bendegúz, és Kerstner Róbert, míg Sziklai Péter ezüstérmet vehetett át. ( Sziklai Peti , és Kerstner Robi házidöntőt vívtak a nehézsúlyban )
Gratulálunk a versenyzőknek, remek munkát végeztek, szépen küzdöttek, mindvégig sportszerűek maradtak!

Ilyés Gyula
2015.04.04

Dunakeszin megszületett Egyesületünk 300.(!) aranyérme
Március 21.-én Dunakeszin megszületett Egyesületünk 300.(!) aranyérme! Homoki Mártonnak köszönhetjük!
Március 29.-én Salgótarjánban pedig megszületett a 700.(!) érmünk! Molnár Balázs ezüstérme, a Veresi Küzdősport Egyesület 700.érme.
Gratulálunk FIÚK! És természetesen minden veresi judokának, gratulálunk, aki kivette a részét az éremgyűjtésből!
HAJRÁ VERESI JUDOSOK!
Ilyés Gyula
2015.03.29

Masters OB
Mint már tegnap, március 28.-án beszámoltam róla, a Masters OB-n szerepeltünk, vasárnap, március 29.-én Salgótarjánba látogattunk, az V. alkalommal megrendezett Párduc Kupán vettünk részt. Öt judokánk indult a versenyen. Első helyezést ma nem sikerült elérnünk, de ezüstéremből három is jutott.Jakab Kata , Molnár Balázs , és Homoki Márton is a dobogó második fokára állhatott, míg Kerecseny Attila , és Simon Örs bronzérmet vehetett át.A csapatversenyt egy szlovák csapat nyerte, a Veresi Küzdősport Egyesület a VI. helyen zárt. Gratulálunk a versenyzőknek az elért eredményekhez!
2015.03.29

XVII. Hungarian Masters Open nemzetközi judo bajnokság
A mai napon március 21.-én Egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület Judo Szakosztály részt vett Százhalombattán a XVII. Hungarian Masters Open nemzetközi judo bajnokságon. A viadalon 12 ország 249 sportolója vett részt.A veresi színeket ma öten képviselték.
Széchenyi Mercédesz Linda aranyérmet vehetett át,
Kovács Gábor ezüstéremnek örülhetett,
Huszti András, és Sziklai Péter harmadik lett, míg
Szigetvári József egy értékes ötödik hellyel lett gazdagabb.
Vezetőnk Ilyés Gyula további három barátját segítette edzőként, egészen a bajnoki címig. Ledényi Levente, Szél Pál, és Szemler István is súlycsoportjuk győzteseként zárták a versenyt.

Gratulálunk a versenyzőknek az elért sikerekhez! Kívánjuk, hogy hasonló eredményeket érjenek el a májusi Európa Bajnokságon!
2015.03.28

Kerepesi egionális judo rangsorverseny
Március 22. szombat. Egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület Kerepesre , regionális judo rangsorversenyre látogatott.Tizenkét ifjú judokánk vállalta a küzdelmeket, a nagy létszámú mezőnyben.Hárman közülük első versenyükön “vitézkedtek”. Forgó Vince, Ignácz Balázs , és Juhász Gergő is remekül megállta a helyét , jelezve , hogy a jövőben velük is számolni kell a versenyeken.A viadalt négy arany , három ezüst , és öt bronzéremmel zárta a Csapat!
Első helyen végzett:
Németh Szabolcs , Molnár Balázs , Hegyi Dávid , és Fóthi András.
Ezüstérmes lett:Ballon Andrea , Jakab Kata , Fülöp László.
Bronzérmet vehetett át :Homoki Márton , Kiss Bence , Forgó Vince , Juhász Gergő , és Ignácz Balázs.
Szép munka volt! Gratulálunk!

Eredményes hétvégét tudhatunk magunk mögött, hiszen két versenyen összesen húsz érmet gyűjtöttek a veresi judokák, amiből nyolc aranyérem!

Ilyés Gyula
2015.03.22

Dunakeszin a II. Dunakeszi Kupa
Március 21.-én egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület Judo szakosztálya részt vett Dunakeszin a II. Dunakeszi Kupa meghívásos judo versenyen. A szervezők nagyszerű munkát végeztek, remek hangulatú versenyt hoztak tető alá. Ezúton is köszönjük a meghívást! Nagyon szép küzdelmek, olykor szikrázóan kemény összecsapások, és a végén sok mosoly, megannyi boldog gyermek. Kilenc ifjú , de annál tehetségesebb judokával vettünk részt az eseményen. Szereztünk négy arany , két ezüst , valamint két bronzérmet , és egy szép negyedik helyezésnek is örülhettünk.Aranyérmes lett:
Fülöp László
Molnár Balázs
Homoki Márton
Ballon Andrea
Második helyen végzett:
Jakab Kata
Filip Marcell
Bronzéremnek örülhetett:
Csernák Dominik
Gelle Panna
Negyedik helyen végzett:
Kerecseny Attila

Szívből gratulálunk a versenyzőknek, és a felkészítő Mestereknek, Kerstner Róbertnek , és Ilyés Gyulának!

Ilyés Gyula
2015.03.21

Március 8. Kempo Karate Világkupa Százhalombatta.
Egyesületünket a Veresi Küzdősport Egyesületet négy fő képviselte a viadalon. Természetesen judosok, akik mind a négyen a Submission versenyszámban tették próbára erejüket, ügyességüket. Négyen gyűjtöttek két arany, egy ezüst, és egy bronzérmet! Németh Szabolcs , és Kerstner Róbert imponáló magabiztossággal végzett súlycsoportja élén Marx Károly ezüstöt vehetett át , míg Gaál Bendegúz bronzérmes lett. Bátran, keményen, sportszerűen küzdöttek , emelt fővel hagyhatták el a tatamit. Szép munka volt fiúk! Mivel ez a verseny válogató volt egyben , így bizakodva várhatjuk a folytatást.
Szívből gratulálunk!

Ilyés Gyula
2015.03.08

Veresi éremeső Budakeszin a Kettlebell – Giri Sport – Budavidék Kupán!
Március 7. -én hatan vettek részt egyesületünkből a viadalon, ahol , szép számú, a versenyre nevező várta a rajtot. Hatan 14(!) versenyszámot vállaltak ! Ketten először vettek részt ilyen típusú megmérettetésen , míg a többség már rutinosnak mondhatja magát. A Veresi Küzdősport Egyesület Cross – Training szakosztály ismét kitett magáért. Összesen 11 arany , 1 ezüst , 1 bronzéremnek örülhettünk , és még gazdagabbak lettünk egy értékes negyedik helyezéssel is!Nézzük , mi is történt részletesen:
Némethné Kovács Rozália nem pusztán megnyerte kategóriája küzdelmeit, hanem teljesítményével nemzetközi mesterjelölt címet is szerzett! Maros Tibor, és Bazsik Péter , mindketten első Girja versenyükön vettek részt, és remek teljesítményüknek hála két – két aranyérmet nyertek! A rutinos, elnyűhetetlen Burányi Viktor esélyt se hagyott, három aranyat nyert egymaga. Karacs Erika szintén három számban vállalta az indulást , egy arany , egy ezüst , és egy negyedik helyezés lett a “jutalma”.Végül, de nem utolsó sorban , egyesületi vezetőnk Ilyés Gyula két arany , és egy bronzéremmel járult hozzá egyesületünk sikeréhez!
Nagyszerű verseny volt, kiváló veresi sikerekkel!
Gratulálunk a versenyzőknek! Szép munka volt!

Ilyés Gyula
2015.03.07

EGYESÜLETI RAJZVERSENY! ÉN ÉS A JUDO
Egyesületi rajzversenyt hirdetünk!

Címe:
ÉN ÉS A JUDO
Beérkezés határideje: 2015.május 1.
Értékelés 10 év alatt, és 10 év fölött.
Formátum:A4
Minden résztvevő oklevelet kap, a kategóriák győztesei kupát, a 2., és a 3. helyezettek érmet vehetnek át! Az alkotások a judotermünk falán lesznek kiállítva.

Ilyés Gyula
2015.03.05

A Veresi Küzdősport Egyesület február hónap judokái
Forgó Vince
Ignácz Balázs
Lovász Levente
Salamon Benedek
Kerecseny Attila
Bujtás Viktor
Mándi Vince
Gődény Benjámin
Homoki Márton
Fülöp László
Parádi Barnabás
Kiss Bence
Németh Szabolcs
Ballon Andrea
Jakab Kata

Nagyon sok kíváló teljesítmény született a hónapban, aminek nagyon örülünk, és szívből gratulálunk!
Így tovább ifjú judokák!

Ilyés Gyula
2015.03.01

Diákolimpia – Nemesvámos
Február 28.-án Nemesvámosra mentünk versenyezni. Takács Attila vezette csapat ismét remek versenyt szervezett. Láthattunk nagyon szép formagyakorlat bemutató a pápai csapattól, illetve randori judo bemutatót is megtekinthettünk. Szuper volt mindkettő! Ezúton is gratulálunk hozzá!Betegségek tizedelték csapatunkat, de így is kilenc veresi judoka lépett tatamira.Nagyon szép teljesítményeknek lehettünk tanúi az erős mezőnyben.Összességében négy arany, két ezüst, és két bronzéremnek örülhettünk, valamint szereztünk még egy értékes hetedik helyezést is.Aranyérmes lett: Parádi Barnabás, Németh Szabolcs, Jakab Kata, és Ballon Andrea.
Ezüstérmet vehetett át:Fülöp László, és Molnár Balázs.
Bronzérmes lett:Kerecseny Attila, és Surin Zsolt.
Hetedik helyen végzett: Kiss Bence.
Szívből gratulálunk a versenyzőknek, valamint a felkészítő mestereknek.
Külön szeretnénk gratulálni Kerstner Róbert edzői munkájához, aki remek munkát végez a csapattal!
2015.03.01

CROSS – TRAINING INSTRUKTORI KÉPZÉS A FITNESS AKADÉMIÁN
Cross-Training Veresegyház

Cross – Training instruktori képzés a Fitness Akadémia szervezésében. Febr.21-22. Tegnap az első napon a résztvevők megismerkedtek a Cross-Training szisztémával, annak alapvetéseivel, illetve az edzéselmélet ide vonatkozó részeivel. Ízelítőt kaptak mi mindent(és hogyan)lehet csinálni egy kötéllel, traktorgumival, kalapáccsal, valamint a felfüggesztett eszközökkel. A második napon új eszközök, új gyakorlatok kerülnek bemutatásra, illetve oktatásra. Feladatokból, szituációkból volt bőven. Ma sem lesz másképp. A résztvevők jól képzett edzők, akik remekül beleállnak a feladatokba. Használható, új tudás birtokában mennek haza. A tanárok pedig: a már jól ismert páros, két remek sportember , Zala György , és egyesületi vezetőnk Ilyés Gyula. Gratulálunk a kollégáknak, hogy ilyen jó minőségben vannak jelen a képzésen, illetve a felkészítő mestereknek a nagyszerű oktatásért. A vizsgához sok sikert kívánunk!

Ilyés Gyula
2015.02.23

Övszerző vizsga!
Február 4.-én övvizsgát tartottunk.Ifjú judokáink számot adtak tudásukról, felkészültségükről, az újonnan tanult technikák sikeres elsajátításáról, annak színvonaláról. Nyolcan vizsgáztak, de nem is akárhogy. A kezdeti izgalom leküzdése után szebbnél szebb dobásokkal, technikai megoldásokkal kápráztattak el minket judokáink. Élmény volt látni őket, ahogy segítették egymást, ahogy örültek önmaguk, és társaik sikerének.
A vizsgázók névsora:
VI.kyu:
Benke Krisztián Zoltán
V.kyu
Lovász Levente
Kerecseny Attila
Homoki Márton
Fóthi András
Surin Zsolt
Salamon Benedek
Mihály Benjámin

Mind a nyolcan sikeres vizsgát tettek! Ezúton is szívből gratulálunk! Csak így tovább ifjú Judokák!

Köszönjük a felkészítést, az odaadó munkát Kerstner Róbert mesternek, aki oroszlánrészt vállalt a felkészítésben!
Ilyés Gyula
2015.02.05

Jan 25. Tata Felnőtt I.osztályú judo verseny,egyben válogató
A Veresi Küzdősport Egyesületet a nehézsúlyú Kerstner Róbert képviselte, aki a végelszámolásnál az ötödik helyen végzett az erős mezőnyben. Gratulálunk!

Ilyés Gyula
2015.01.26
VERESEGYHÁZ VÁROS ÉRDEMES SPORTOLÓJA díjak kiosztása
Január 24.-én került sor a VERESEGYHÁZ VÁROS ÉRDEMES SPORTOLÓJA díjak kiosztására a 2014-es eredmények alapján. A rendezvény a város főterén az Innovációs Központban került megrendezésre. Egyesületünkből a Veresi Küzdősport Egyesületből ketten is kitüntetettek lettek! Jakab Kata és, Németh Szabolcs vehetett át rangos városi elismerést.Szívből gratulálunk!

Ilyés Gyula
2015.01.26

Elkezdtünk versenyezni!
A 2015-ös év első versenye számunkra egy felnőtt első osztályú országos válogató rangsorverseny volt, Budapesten a Honvéd Küzdősport Centrumában. Remek mezőnyök , parázs csaták jellemezték a viadalt. Egyesületünket a Veresi Küzdősport Egyesületet Kerstner Róbert képviselte a viadalon, aki a döntőig meg se állt, a végelszámolásnál ezüstérmet vehetett át! Gratulálunk!

Ilyés Gyula
2015.01.19

Coaching a sportban címmel új képzés a “sportpiacon”
Ilyés Gyula VI. dan-os judo edző, sport-coach a Veresi Küzdősport Egyesület vezetője és felesége Ilyés-Dubecz Dorottya supervizor, coach a Fitness Akadémiával együttműködve új képzést indít. A negyven órás oktatáson sportolókról, az ő mentális állóképességükről lesz szó . Cél mi más lehetne, mint a teljesítmény növelése. Ma már mindenki számára elfogadott tény, hogy a mérkőzés fele fejben dől el. Ha ez igaz, úgy a fejet is edzeni kell, megfelelő módon, megfelelő eszközökkel. Ehhez nyújt segítséget az edzőknek, sportvezetőknek a program , hogy idővel a coachingot , annak széles eszköztárát be tudják építeni a mindennapi szakmai munkájukba. A folyamatban sok gyakorlati szituáció lesz terítéken, melynek kapcsán a résztvevők gyakorolhatják a frissen megszerzett tudást és gyarapszik önismeretük is. A részletekről érdeklődni lehet a Fitness.hu oldalon Mezei Beánál.

Már csak néhány hely van! Jelentkezz még ma!

Ilyés Gyula
2015.01.12

KÉT HÉT, KÉT ELŐADÁS
November 18.-án volt megrendezve a IV. Corporate Coaching Konferencia Budapesten ahol Ilyés Gyula a sport – coaching magyarországi egyik úttörője remek előadást tartott. Az egész konferencia a kiégésről szólt. Az előadók más más nézőpontból közelítettek a kérdéshez. Gyula arról beszélt, hogy mit lehet tenni, ha már baj van, hogyan lehet vesztesnek látszó helyzetből végül mégis nyerni. Sportból, vett hasonlatai, erőtől duzzadó előadása nagy sikert aratott.

November 23.-án a Csobota Rendezvényszervezési Mentor Program meghívásának eleget téve Gyula a hitről, a kitartásról, a célokról, illetve a döntésről beszélt a hallgatóknak.Az előadás remekül sikerült, a program résztvevői plusz motivációval térhettek haza.

Köszönjük a meghívásokat! Bízunk benne, hogy emeltük a konferencia, illetve a mentor program amúgy is magas színvonalát!

Ilyés Gyula
2015.01.12

Egy sportvállalkozás építése
Sokan indítanak, vagy terveznek sportvál-lalkozást indítani hazánkban, különféle megfontolásokból. Van, aki jövedelem kiegé-szítésként gondolkodik a sportról, mint egy-fajta másodállás, van aki elhivatottságból, van aki az esetleges pályázati lehetőségeket figye-lembe véve kezdi meg működését a sportpia-con. Bár a motiváció, és a kiválasztott célcsoport esetenként más, és más, mindenki sikerre akarja vinni a saját vállalko-zását.
2015.01.12