Hírek – 2014

ÁLDOTT BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET
MINDEN KEDVES JUDOKÁNKNAK, SZÜLEIKNEK, HOZZÁTARTOZÓIKNAK, BARÁTUNKNAK, SPORTTÁRSUNKNAK ÁLDOTT BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, SIKERES BOLDOG ÚJ ÉVET, JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁN A VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET, A JUDOEDZO.HU, ILLETVE A SPORT-COCH.HU CSAPATA!

Ilyés Gyula
2014.12.24

Dec 20. Rétság Nógrád Megye nyílt judo bajnoksága.
Az év utolsó versenyére látogattunk. 17 fővel vettünk részt Csuka Zoltán barátunk nagyszerű versenyén. Judokáink remekül szerepeltek. Gyűjtöttünk öt arany, öt ezüst és hét bronzérmet, megszerezve ezzel a csapatverseny harmadik helyét. Aranyérmet vehetett át Parádi barna, Kerecseny Attila, Molnár Balázs, Paulik Barnabás, Gaál Bendegúz. Második helyen végzett:Homoki Márton, Gelle Panna, Maros Pálma, Valkay Balázs, Fülöp László. Bronzérmes lett: Benke Krisztián, Maros Levente, Kiss Patrícia, Mihály Benjámin, Németh Szabolcs, Marx Károly, valamint Dudás Ádám. Három új versenyzőt is köszönthettünk sorainkban! Dudás Ádámot, Mihály Benjámint, Valamint Benke Krisztiánt.Mindhárman remekül megállták a helyüket!
A Csapat minden tagjának szívből gratulálunk!
Jó munka volt!
2014.12.20

December 19.-én került sor Egyesületünk hagyományos karácsonyi ünnepére.
Rövid évértékelő után egy nagyszerű bemutatóval szórakoztatták judokáink a megjelent szülőket, hozzátartozókat. Majd az elismerések kiosztása következett.
A 2014/15-ös iskolaév első félévében kimagasló teljesítményéért éremdíjazásban részesült: Kiss Patrícia, Gelle Panna, Maros Pálma, Ballon Andrea, Zsiga Szonja.
A félév veresi judokái büszke címet kapták: Kerecseny Attila, Homoki Márton, Mándi Vince, Nagy Martin, Fülöp László, Parádi Barna, Paulik Barnabás, Molnar Balázs, Zoltán Dávid, Tibenszki Milán, Valkay Balázs, Csernák Dominik.
Könyvjutalomban részesült: Huszti András, Kerstner Róbert, Kiss Viktória, Nagy Martin, Valkay Balázs, Fóthi András.
Ezúton is köszönjük szépen a Szülői Munka Közösség munkáját! Díjat kapott még Gyuszi bácsi felesége Dorka néni , aki az egyesület ügyes bajos dolgaival, hátterével foglalkozik .Köszönjük Neki is a sok szeretetet, és a munkát! Köszönjük a szülőknek, hogy hétről hétre, hónapról hónapra ránk bízzák gyermekeiket! Köszönjük judokák a sok közös edzést, a sok élményt, a szép eredményeket!
Mindenkinek szívből gratulálunk!
2014.12.20

Statisztika
A 2014.-es naptári évben Egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület összesen 32 versenyen vett részt, 6 különböző sportágban.Ebben az az évben szereztünk összesen 210 érmet, amiből 111 arany.
A 2014/15-ös iskolaév első félévében :(szept.-dec 20.-ig)
17 versenyen álltunk “rajthoz”.
Ahol 36 gyermekünk vállalta a küzdelmeket.
December 20.-ig 96 éremmel gazdagodtunk, amiből 55 arany.Egyesületünk “éremtermése” a kezdetektől:
645 érem, amiből 281 arany.
Gratulálunk!
Így tovább Veresi Küzdősport Egyesület!
2014.12.20

Cross Training
Egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület Cross Training szakosztálya három fővel vett részt a Thor Gym álltal szervezett Giri Sport Budapest Kupán.(dec.20.) A viadal kiválóan lett megrendezve, ezúton is gratuláluk a szervezőknek! A három versenyzőnk összesen nyolc versenyszámban volt érdekelt. Karacs Erika 2 , Némethné Kovács Rozália 3 , Burányi Viktor szintén 3 számban diadalmaskodott!Összesen nyolc aranyéremmel zártuk a versenyt, illetve az idei szezont!
Gratulálunk!
Jó munka volt!
2014.12.20

Cross Training 2014.-es különdíj
Egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület Cross Training szakosztályának 2014.-es különdíját a Mesterek Tanácsa Kuhár Adriennek ítélte! Gratulálunk az egész éves munkához, a hozzáálláshoz, az elért kíváló eredményekhez! Kívánjuk, hogy a 2015.-ös év legyen még ennél is sokkal sikeresebb!
2014.12.20

Egy hétvége, két sportág , két verseny.
December 20. A Veresi Küzdősport Egyesület Judo , illetve Cross-Training szakosztálya két helyszínen versenyeztek. A judosok Rétságra látogattak, ahol Nógrád Megye nyilt judo bajnokságára, míg a Cross-Training szakosztályunk három versenyzője a Giri Sport Budapest Kupán jeleskedett. A judosok öt arany, öt ezüst és hét bronzérmet nyertek, míg a Girivel(Kettlebell) versenyzők nyolc aranyéremmel lettek gazdagabbak. Ez összesen huszonöt érem, amiből tizenhárom arany!
Gratulálunk!
Ilyés Gyula
2014.12.20

Ajánlom mindenki figyelmébe. Az 53.oldaltól feltétlenül!

http://coachszemle.hu/lapszamletoltes/finish/1-pdf/313-vallalkozas-magyar-coachszemle-2014-6

Ilyés Gyula
2014.12.18

Elkészültek az egyesületi naptáraink! 2000 Ft előleggel megrendelhető!
A két naptár képeit az alábbi linkeken lehet letölteni összecsomagolva:

Crossfit:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/54266506/JUDO/Napt%C3%A1rba/Crossfit.zip
64 MB, 136 kép 13 oldalon (borító + hónapok)

JUDO:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/54266506/JUDO/Napt%C3%A1rba/JUDO.zip
277 MB, 218 kép 13 oldalon (borító + hónapok)

Ha a csomagot kettőt kattintva kibontjátok, akkor a képeket havi bontásban láthatjátok.

Ilyés Gyula
2014.12.16

December 3.-án,illetve 10.-én övvizsgát tartottunk egyesületünkben.
Ezúttal heten adtak számot tudásukról, technikai felkészültségükről.

VI.kyu-ra vizsgázott Mihály Benjámin.
V.kyu-vizsgaanyagát mutatta be Kiss barnabás, és Poczkodi Leó.
IV.kyu követelményeit Nagy Martintól, Bárány Istvántól, Gesztelyi Nagy Barnabástól, illetve Dömök Katától láthattuk.

A vizsgázók becsülettel felkészültek, szépen teljesítették a követelményeket, így mindenki eredményes vizsgát tett, büszkén hordhatják egyel magasabb övfokozatukat.

Gratulálunk!
2014.12.11

Csapatbajnokság-Kecskemét
December 7.-én két versenyzőnk is indult a csapatbajnokságon. Kerstner Róbert a Leányvár csapatát erősítette. I. osztályban indultak, a hetedik helyen végeztek. Huszti András kapitányunk a Cegléd csapatát erősítve II.osztályban ezüstérmet szerzett. Mindkét nehézsúlyú versenyzőnknek gratulálunk, csakúgy mint a Leányvár, illetve a Cegléd csapatának!

Ilyés Gyula
2014.12.07

December 6. Hanshi Kupa
Miklós napján rendezték meg a Zen Bu Kan Kempósok a hagyományos Hanshi Kupát, mely szervezetük talán legnagyobb versenye. Egyesületünket a Veresi Küzdősport Egyesületet Kerstner Róbert képviselte, aki földharc kategóriában indult a viadalon, és a végelszámolásnál bronzérmet vehetett át. Négy mérkőzéséből hármat megnyert, ismét erős mezőnyben bizonyított.
Gratulálunk!

Ilyés Gyula
2014.12.07

Veresi Küzdősport Egyesület tájékoztatja a Judokákat
A Veresi Küzdősport Egyesület tájékoztatja a Judokákat, hogy a téli szünetben december 22.-én , 23.-án, december 29.-én, és 30.-án lesz edzés, csakúgy, mint január 2.-án!
Minden elszánt judokát sok szeretettel várunk!

Ilyés Gyula
2014.12.04

a Veresegyházi Judo Iskolában
2014. december 19-én pénteken délután 4 – kor!

Minden judokát szeretettel várunk!!!

A RÉSZVÉTEL FELTÉTELE: HÁROM SAJÁTKÉSZÍTÉSŰ KARÁCSONYFA DÍSZ, és egy kis süti, és üdítő !!!

Ilyés Gyula vezető edző az edzés helyszínén a Triangolo Üzletház emeletén!

Kedves Szülők!

A téli szünetben dec. 22, 23-án, és dec. 29, 30-án, és 2015. január 2-án is lesz edzés!
Minden elszánt judokát várunk szeretettel!
2014.12.04

November hónap judokái
Dudás Ádám
Salamon Benedek
Csernák Dominik
Nagy Martin
Schwartz Olivér
Paulik Barnabás
Kiss Bence
Zoltán Dávid
Tibenszki Milán

Gratulálunk!

Ilyés Gyula
2014.12.02

Isaszegen versenyeztünk!
A mai napon, november 29.-én rendezték meg az Isaszeg Kupát. Még sosem versenyeztünk Isaszegen. A rendezők judo, és jiu-jitsu versenyt szerveztek, amire szép számmal érkeztek versenyzők. Egy számunkra meglehetősen szokatlan szabályrendszerben zajlottak a küzdelmek, a sorsolás az előnevezésen feltüntetett adatok alapján már készen várta az indulókat. A Veresi Küzdősport Egyesületet tizenöt judoka képviselte a viadalon. A csapatvezető a kapitányunk Huszti András volt. Végeredményben három arany, négy ezüst, és három bronzéremnek továbbá három negyedik, és két ötödik helyezésnek örülhettünk. A CSAPAT minden tagja megtette a magáét. Sokszor küzdöttek láthatóan nagyobb, erősebb ellenfelekkel.Bátrak voltak , vállalták a harcot még az oly szokatlan lebonyolítási mód ellenére is. Aranyérmes lett:
Paulik Barnabás, Parádi Barna, és Fülöp László.
Ezüstérmet vehetett át:
Gelle Panna, Ballon Andrea, Kiss Bence, és Surin Zsolt.
Bronzéremnek örülhetett:
Csernák Dominik, Kerecseny Attila, és Pálfalvi Ábel.
Negyedik lett:
Homoki Márton, Maros Levente, Maros Pálma.
Az ötödik helyen végzett:
Kiss Patrícia, és Fóthi András.
Minden versenyzőnek szívből gratulálunk!
Szép munka volt Gyerekek!
Ilyés Gyula
2014.11.28

Egy hétvége , két sportág , három verseny!
A Veresi Küzdősport Egyesület hétvégi mérlege: (nov.22.-23.)

13 aranyérem,
5 második helyezés,
2 bronz,
1 ötödik hely.
Soha rosszabb hétvégét!
Gratulálunk!

Ilyés Gyula
2014.11.23

MEGSZÜLETETT A VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET 600. ÉRME!
KERECSENY ATTILA NYERTE BIATORBÁGYON! HOGY MILYEN SZÍNŰ? ARANY!

SZÍVBŐL GRATULÁLUNK ATTILA!
2014.11.23

November 23. Egy nap,két verseny.
A kicsikkel Biatorbágyra látogattunk. A Veresi Küzdősport Egyesületet nyolc ifjú judoka képviselte. De hogyan! Versenyzőink négy arany, két ezüst, és két bronzéremmel térhettek haza! Aranyérmes lett: Kerecseny Attila, Fülöp László, Paulik Barnabás, és Pálfalvi Ábel! Ezüstnek örülhetett: Homoki Márton, és Csernák Dominik . Bronzérmes lett:Ballon Andrea, és Maros Pálma . Minden versenyző megtette a magáét, többen vesztett helyzetből is fordítani tudtak, és voltak olyan győzelmek is melyek az akarat és a szív diadalai voltak! Nagyon szépen dolgoztak a gyerekek! Míg a gyerekeink Biatorbágyon vitézkedtek, a Honvédba Huszti András kapitányunk a felnőtt III.osztályú nemzeti bajnokságra “vitte” a felnőtt csapat egy részét. Itt a még középiskolás Gaál Bendegúz a döntőig menetelt, végül ezüstérmes lett a 66 kg – os súlycsoportban , míg Dr. Szigetvári József az előkelő 5. helyen végzett a 81 kg – os mezőnyben.

A mai nap mérlege: 4 arany , 3 ezüst , és 2 bronzérem, valamint egy ötödik helyezés!

Minden versenyzőnek szívből gratulálunk! Szép munka volt!

Ilyés Gyula
2014.11.23

November 22 Etyek. Giri Sport ( Kettlebell ) verseny Etyek.
A Veresi Küzdősport Egyesület Cross – Training szakosztályát négy versenyző képviselte a viadalon. Négyen 11(!) versenyszámot vállaltak! Kezdjük a hölgyekkel. Kuhár Adrienn , és Némethné Kovács Rozália egyaránt egy arany és egy ezüstéremmel lett gazdagabb. Burányi Viktor három versenyszámot vállalt, mindháromban aranyérmes lett. És végül elnökünk Ilyés Gyula négy versenyszám győzteseként térhetett haza. Összességében kilenc arany, és két ezüst! Gratulálunk a CSAPATNAK, gratulálunk a VERSENYZŐKNEK!

Szép munka volt!

Ilyés Gyula
2014.11.22

Egy hétvége,két országos bajnokság!
November 15.-én Budapesten verrsenyeztünk a Honvéd rendezte a DIÁK C országos bajnokságot. Egyesületünket a Veresi Küzdősport Egyesületet Molnár Balázs képviselte. Bazsi kissé meg volt illetődve első országos versenyén, küzdött, hajtott, de ez ma a 7.helyhez volt elég. Balázs tudása alapján a legjobb háromba tartozik, és hisszük ha megszokja az ilyen nagy versenyek légkörét, még nagyon sokszor örülhetünk majd a sikereinek. November 16.-án vasárnap pedig az UTE-ban voltunk érdekeltek, itt rendezték a felnőtt II.osztályú országos bajnokságot. Csapatkapitányunk Huszti András a Yeti képviselte színeinket. András korát tekintve már senior korú, mégis vállalta a megmérettetést a fiatalokkal. (Nagy tisztelet érte!) Csak a későbbi győztes állította meg őt, itt intésekkel maradt alul, a többi három mérkőzését dobásból szerzett ipponnal fejezte be idő előtt. Nagyon szép küzdelmeket vívott, bronzérméhez szívből gratulálunk.
Összességében egy bronz, és egy hetedik helyezés. Gratulálunk Fiúk! Szép munka volt!

Ilyés Gyula
2014.11.16

Sikeres judo bemutató Veresegyház Főterén a Márton napi vásáron!
November 9.-én a Márton napi vásáron voltunk érdekeltek.Judo bemutatót tartottunk a város főterén.Az időjárás kegyes volt hozzánk, káprázatos napsütésben adhattunk ízelítőt szeretett sportágunk a judo mozgásanyagából. Először a legkisebbek mutatták meg tudásukat, később a haladók, majd a felnőttek, illetve a seniorok következtek. Nagyon sokan voltak kíváncsiak a CSAPATRA, szinte teljesen megtelt a tér! Ezúton is köszönjük az érdeklődést! Judokáink nagyon szép dobásokkal, gyakorló küzdelmekkel szórakoztatták a nézőket. Külön öröm volt látni Maros Tibi barátunkat, sporttársunkat, ahogy gyermekeivel Pálmival, és Levivel judozott. Engem e sorok íróját pedig az a megtiszteltetés ért, hogy először szerepeltem egy színpadon judo bemutatón a fiammal Gyuszkóval. Szavakba nehezen önthető, csodás érzés volt. Köszönet a Judokáknak, hogy huszan eljöttek vasárnap bemutatózni! Köszönet a Szülőknek, hogy elhozták a gyerekeket! Köszönet a veresi Waldorf Iskolának, hogy részesei lehettünk ennek a remek rendezvénynek! Lányok, Fiúk! Nagyszerű volt! Gratulálunk!

Ilyés Gyula
2014.11.09

Sport-Jitsu Országos Bajnokság Jászberényben!
November 8. Jászberényben rendezték meg a 2014-es év Sport – Jitsu Magyar Bajnokságot.
Egyesületünket a Veresi Küzdősport Egyesületet két harcos képviselte a mai napon.Sajnos betegség, illetve sérülés is tizedelte a csapatot, de így is nagy reményekkel keltünk útra.Először Gaál Bendegúz lépett tatamira, mégpedig egy korosztállyal a sajátja felett, így is hihetetlen magabiztosan aratta győzelmeit, és lett országos bajnok.Rögtön utána Németh Szabi következett, aki nem akart lemaradni Benitől, és lett ő is súlycsoportja bajnoka.
Mindketten ellentmondást nem tűrően küzdöttek, nagyon szép technikákkal bizonyították rátermettségüket. Intelligensen, keményen, mégis rendkívül sportszerűen küzdöttek.A jelenlévő edzők, mesterek, bírók is elismerték tudásukat, dícsérték fegyelmezett, sportszerű magatartásukat. Szívből gratulálunk Fiúk!

Szép munka volt!

Ilyés Gyula
2014.11.08

Új videók kerültek fel az oldalunkra! Érdemes megnézni!
2014.11.05

OKTÓBER HÓNAP JUDOKÁI EGYESÜLETÜNKBEN
Fóthi András
Mándi Vince
Maros Pálma
Pálfalvi Ábel
Fülöp László
Parádi Barna
Zoltán Dávid
Jakab Kata
Ballon Andi

Gratulálunk!

Ilyés Gyula
2014.10.31

Ma Kerepesen versenyeztünk a Középmagyarországi Regionális Judo Szövetség versenyén
A viadalra több mint 130 judoka nevezett.Egyesületünket a Veresi Küzdősport Egyesületet 18 fő képviselte. Remekül szerepeltünk! 11 arany, 5 ezüst, és 2 bronzérmet gyűjtöttünk!Hála a remek egyéni teljesítményeknek, a csapatversenyben a harmadik helyen végzett a CSAPAT! Ma is szuper volt, és bizony példaértékű ahogy versenyzőink viselkedtek, szurkoltak egymásnak, sportszerűen, bizony keményen, de nem durván küzdöttek .Nyertek, vagy vesztettek, emelt fővel , megalkuvás nélkül tették. Aranyérmet szerzett:
Kiss Patri, Gelle Panna, Széchenyi Linda, Maros Pálma, Homoki Marci, Hegyi Dávid, Kiss Bence, Németh Szabi, Sziklai Peti, Gaál Beni, Mándi Vince.Ezüstéremnek örülhetett:
Jakab Kata, Parádi barnus, Pálfalvi Ábel(első versenyén remekül megállta a helyét!), Fóthi Andris-aki szintén első versenyén szerepelt, Maros Tibor.Harmadik helynek örülhetett:
Schwartz Olivér, és Fülöp Lackó.
Gratulálunk az egész Csapatnak! Jó munka volt!
Így tovább!

Ilyés Gyula
2014.10.25

Németh Szabi az ötödik helyen végzett Tatabányán a Diák B Országos Bajnokságon!
Szabinak ez a verseny volt az első országos megmérettetése. Remekül megállta a helyét, bizonyította , hogy helye van a legjobbak között. Reálisan az 1-3 helyezettek között van a helye, de egy pillanatnyi figyelmetlenség a bronzmeccsen elég volt ahhoz, hogy ellenfele, bár vesztésre állt, a maga javára fordítsa a mérkőzést. Szabi bátran küzdött, harcolt, ez ma az ötödik helyhez volt elég. Ismerve Szabit, tudását, tehetségét, szorgalmát, biztosak lehetünk benne, hogy lesz ez még sokkal jobb is! Gratulálunk Szabi!

Ilyés Gyula
2014.10.12

Coaching a sportban címmel új képzés indul
Ilyés Gyula hatodik danos judo edző, sportcoach, a Veresi Küzdősport Egyesület vezetője és felesége, Ilyés-Dubecz Dorottya supervizor, coach a Fitness Akadémiával együttműködve új képzést indít. A negyven órás oktatáson sportolókról, az ő mentális állóképességükről lesz szó. A cél mi más lehetne, mint a teljesítmény növelése. Ma már mindenki számára elfogadott tény, hogy a mérkőzés fele fejben dől el. Ha ez igaz, úgy a fejet is edzeni kell, megfelelő módon, megfelelő eszközökkel. Ehhez nyújt segítséget az edzőknek, sportvezetőknek a program, hogy idővel a coachingot, annak széles eszköztárát be tudják építeni a mindennapi szakmai munkájukba. A folyamatban sok gyakorlati szituáció lesz terítéken, amelynek kapcsán a résztvevők gyakorolhatják a frissen megszerzett tudást és gyarapszik önismeretük is. A részletekről érdeklődni lehet a Fitness.hu oldalon, Mezei Beánál. Már csak néhány hely van!
2014.10.10

Szeptember hónap judokái
Tibenszki Milán
Németh Szabolcs
Ignácz Balázs
Kerecseny Attila
Kiss Patrícia
Dömök Kata
Mándi Vince
Homoki Márton
Kiss Bence
Fülöp László
Parádi Barna
Szívből gratulálunk! Remek munka volt!

Ilyés Gyula
2014.10.02

MIÉRT PONT A JUDO?
Kezdjük Szentgyörgyi Albert szavaival: “A sport nemcsak a test nevelése, hanem a léleknek is a legerőteljesebb, és legnemesebb nevelő eszköze.”

A judo kiforott testkulturális rendszer, letisztult sportág.Csökkenti, illetve szabályozza a fiatalkori agresszivitást, a tisztelet, a megbecsülés, az udvariasság, akaraterő, a teherbíró képesség, belső fegyelem kialakítása japán minta alapján.

Ezen túl a judo alapismereteknek kézzel fogható gyakorlati haszna is van.Felmérések kimutatták, hogy az iskolai balesetek 70%-a abból származik, hogy a gyermekek nem tudják megfelelően koordinálni a mozgásukat, illetve nem tudnak esni. Gondoljunk csak bele.Mit okozhat a tehetetlenül zuhanó test mozgási energiája, és annak gyors lecsökkenése a talajra érkezéskor.Célszerű az esések oktatását már kicsi korban elkezdeni.Az esések technikái ebben az életkorban még játékosan elsajátíthatók, s később, ha az élet úgy hozza, reflexerűen alkalmazható a korábban begyakorolt mozgás.A jól begyakorolt esések egyik lényege, alapelve, hogy a fejet, illetve a gerincoszlopot védjük a legjobban.A jól elsajátított esés nemcsak a sérülésektől óv meg, hanem segít a térbeli tájékozódás fejlesztésében is. A judo önvédelmi jellegű küzdősport.Nem csupán fizikai művészet, hanem különös gondot fordít a szellem csiszolására, és az erkölcsi kultúra fejlesztésére is. Ez a sport mentes minden téves, hamis, misztikus , ártalmas ideológiától, a judo az embert teljesebbé, egészebbé, felkészültebbé teszi. A judo mozgásanyaga meglehetősen bonyolult.Kiemelt szerepe van az egyensúly megtartásának, miközben alapvető feladata az ellenfelet egyensúly vesztési helyzetbe hozni.Ez a fajta törekvés állandó izomtónus változást, illetve erőkifejtési irányváltozásokat eredményez.A fizikából ismert hatás-ellenhatáselve a gyakorlás minden elemében felismerhető. A kezdő tanítványok értelem szerűen először esni tanulnak meg, majd a tatamin mozogni, csak ezután következhet az egyensúlyi helyzetek gyakorlása, illetve az egyszerű földharc elemek elsajátítása. Még nagyon sok oldalon tudnék mesélni arról, hogy miért pont a judo Hogy nekem mit is jelent?Élethosszig szerelem!

A judo több mint sport! Judozz velünk Veresen!Jelentkezz még ma!

Ilyés Gyula
2014.10.02

MIÉRT VÁLASSZAM A VERESI JUDOT?
Mert túl a testi nevelésen , itt az gyermekek életkorának megfelelő személyiségfejlesztés is folyik. Mert nem pusztán esni tanulnak meg a hozzánk járó gyermekek, hanem koordinációs készségeik, és képességeik is javulnak. Mert alapvető önvédelmi ismeretek birtokába kerülnek.

Azért mert nálunk a versenyzés NEM KÖTELEZŐ.Az egyesületünk nem a szűken vett élsportra alakult.

Így, hogy a versenyzés lehetőség, gyűjtöttünk a tavalyi iskolaévben 213 érmet, amiből 103 arany.Amióta versenyezni járunk ez a szám 549 érem, amiből 226 aranyérem. Ma már judos alapokkal öt sportágban szereplünk eredményesen.

Egyesületünk immáron nyolc éve a város egyik meghatározó sportegyesülete. Taglétszámunk meghaladja a 100(!) főt.Mindenki a tudásának, életkorának megfelelő csoportban sportolhat, remek körülmények között.

Innovációink, sportkoncepciónk immáron országos szinten is sok követőre talált. Egyesületünkben könyvtár működik, ami természetesen ingyenes, a fizetés úgy jelenik meg, hogy el kell mesélni a könyv tartalmát.

Tanulóköröket működtetünk, mely az eddigi tapasztalatok szerint tartós javulást eredményez.Nálunk érték a jó bizonyítvány! A prioritás mindíg az iskoláé, illetve a tanulásé. A termünk igény esetén az iskola és az edzés között napköziként is funkcionál.Természetesen ingyenesen.

Motivációs rendszerünk egyedi, és büszkén állíthatjuk , hogy példaértékű. A hozzánk járó ifjak rendszeresen életkoruknak megfelelő feladatokat kapnak.Megtanulnak vezetni, vezetve lenni, csapatban dolgozni. Nő az önértékelésük, önbecsülésük, felelősségvállalásuk.Nagy hangsúlyt helyezünk sportolóink mentális képzésére.

Adtunk már ki saját dvd-t, rendszeresen jelenik meg saját újságunk, melyben időről időre beszámolunk mindenről ami velünk történik.Természetesen az újság is térítésmentesen kerül terjesztésre judokáink körében.Saját falinaptárunk, egyesületi pólóink is népszerűek.

De ki az edző?

Ilyés Gyula VI.Dan-os judo, I.Dan-os kempo mester.Korábbi válogatott versenyző. Az állami edzőképzések rendszeresen foglalkoztatott vizsgaelnöke, a Fitness Akadémia óraadó tanára.A Fitness Akadémia judo edző képzésének szakmai vezetője. Pszichológus , coach. Az elmúlt években számos szakmai díjban, elismerésben részesült.

Segítője, munkatársa :tanítványa Czibula Mátyás I.Kyu-s judoka. Gyermekszerető kíváló edző.

Aki a hátteret biztosítja: Ilyés – Dubecz Dorottya gyógypedagógus, szupervizor, coach.

Reméljük sikerült segítenünk a választásban, a döntésben.

JUDOZZ VELÜNK VERESEN! A JUDO TÖBB MINT SPORT!

Ilyés Gyula
2014.09.18

NEWAZA FESZTIVÁL-GALAMBOS MÁRTON EMLÉKVERSENY
Veresegyház – Judo
Szeptember 14.Százhalombatta. Newaza Fesztivál-Galambos Márton Emlékverseny , és egy “amatőr”judo verseny egyszerre a veresi Küzdősport Egyesület szervezésében. Három osztályban hirdettek ma földharc országos bajnokot Százhalombattán , ezenkívül a szenior-amatőr összevont osztály a Magyar Kupáért küzdhettek. A judot csak kedvtelésből űzőknek pedig még volt plussz egy lehetőségük a megmérettetésre, ők normál szabályrendszerben is tatamira állhattak. A Veresi judosokat ma hárman képviselték.Gaál Beni, Dr.Szigetvári József, és Sziklai Peti. Beni egy aranyat, és egy bronzot gyűjtött, nagyon szép judoval, Szigetvári Józsi egy bronzzal lett gazdagabb, míg az oroszlánszívű Sziklai Peti három különböző kategóriában is vállalta a küzdelmeket, két aranyat gyűjtött, és egy értékes hetedik hellyel is gazdagabb lett. A rendezésről, a körülményekről valóban csak felsőfokon lehet beszélni, nagyszerű verseny volt, több mint 130(!)nevezéssel. Több barátunk is indult a viadalon, így a Judo SzK-s barátaink, illetve itt volt velünk Gyuszi bácsi jó barátja a Ledényi Judo Iskola vezetője Ledényi Levente is , aki egy igazi földharc specialista. Ő ma két aranyat gyűjtött, benne az egyik talán legértékesebb díj az open kategória első hely is az Ő vitrinébe került! Megtisztelt jelenlétével Nagy András, az MJSZ sportigazgatója, Kovács Ernő A Középmagyarországi Regionális Judo Szövetség vezetője, Flóri Miklós az Országos Dan Kollégium elnöke is. Köszönjük a támogatását Százhalombatta város Önkormányzatának, Dr.Vezér Mihály Polgármester Úrnak, Szél Pál barátunknak, aki a battai sportbizottság vezetője. Köszönet a magyar Judo Szövetségnek, illetve a Középmagyarországi Regionális Judo Szövetségnek! Versenyzőink ma is kitettek magukért. Megalkuvás nélkül judoztak, összességében három arany, és két bronzéremmel lettek gazdagabbak! Ezen kívül ugye még egy hetedik hely is a tarsolyba került.
Gratulálunk!

Ilyés Gyula
2014.09.14

Nemzetközi Kettlebell verseny Kecskeméten
Szeptember 6.-án A Veresi Küzdősport Egyesület Cross-Training szakosztálya Kecskemétre látogatott, ahol nemzetközi Kettlebell versenyt rendeztek. A versenyszám szakítás volt engedélyezett idő tíz perc.Egyszer lehetett kezet váltani, ez tette még nehezebbé a versenyzők dolgát. Az egyesületünket ma négy versenyző képviselte . Kuhár Adrienn fantasztikusan teljesítve egy aranyérmet, és egy értékes negyedik helyet hozott, Dubecz Vanda első versenyén bronzéremnek örülhetett. Tolvaj Donnát ötödik lett a nagyon erős mezőnyben.Végül , de nem utolsó sorban az egyesületünk vezetője Ilyés Gyula egy arany, és egy ezüstéremnek örülhetett.
Gratulálunk!

Ilyés Gyula
2014.09.07

A Veresi Küzdősport Egyesület judo szakosztálya felvételt hirdet fiúknak-lányoknak egyaránt óvodás kortól.
Az edzések helyszíne:Triangolo Üzletház, Szadai út 7.

Érdeklődni lehet: Ilyés Gyula:20/9287 390
2014.08.25

Összevont edzések
Sziasztok Veresi Judokák! A héten még összevont edzésekkel megyünk hétfőn, és szerdán, de szeptembertől újra teljes erővel halad a veresi judo suli! Ez azt jelenti, hogy mindenki a saját csoportjában kezdheti meg az edzéseket, úgy ahogyan azt a nyár elején abbahagyta!Várunk Benneteket sok szeretettel!
2014.08.25

Augusztus 23. Girja(Kettlebell) verseny Békésen
A viadalt a Giri Sport Szövetség szervezte. Egyesületünket , a veresi színeket Kuhár Adrienn, és elnökünk vezetőnk Ilyés Gyula képviselte.
Adri csupa szív versenyzésének hála, két számot vállalt, két aranyérem lett a jutalma, míg Gyuszi bácsi a vállalt öt versenyszám mindegyikében győzni tudott.
Gratulálunk!

Ilyés Gyula
2014.08.23

Újra judo edző képzés a Fitness Akadémián!
2014.07.10

Newaza Fesztivál,és Amatőr judo verseny szeptemberben
2014.07.10

2014. nyári menetrend
JÚNIUS 12. CSÜTÖRTÖK 16.00 – 18.00 TANÉVZÁRÓ ÜNNEPSÉG
(ÉVÉRTÉKELÉSSEL, TÁBORLAKÓKNAK ÉS SZÜLEIKNEK TÁJÉKOZTATÓVAL, EVÉSSEL-IVÁSSAL)

JÚNIUS 15 – 19. EDZŐTÁBOR AGÁRDON

JÚNIUS 23 – 30. NORMÁL MENETREND – MINDENKI A SAJÁT CSOPORTJÁBAN EDZ. (NINCS ÖSSZEVONÁS!)
2014.06.23

Június 21.Csomád Kupa -Nemzetközi Kempo Verseny
A Veresi Küzdősport Egyesületet Gaál Beni, és Kerstner Róbert képviselte a viadalon. Mindketten remekül megállták a helyüket. Gaál Beni egy magasabb súlycsoportban vállalta a küzdelmeket, és ezüstérmet szerzett, a döntőben is csak pontozással maradt alul nála jóval nehezebb vetélytársával szemben. Kerstner Robi pedig a regnáló világbajnok skalpját is begyűjtve nyerte meg a nehézsúly küzdelmeit. Mindketten remekül dolgoztak. Szívből gratulálunk! Újabb veresi judos sikerek, ezúttal Kempo Karate Submission versenyszámban!
Ilyés Gyula
2014.06.21

Judo,és életmódtábor Agárdon!
Öt napig Agárdon táboroztunk.Közvetlen a tó mellett, gyönyörű környezetben.A napi edzések mellett nagyon sok mindent csináltunk.
Voltunk vitorlázni, hajókiránduláson, kenutúrán.
Az időjárás kegyes volt hozzánk, így sokat úszhattunk, strandolhattunk.
A judo mellett a “sólya”és a lépcsőház is kimeríthetetlen lehetőségeket kínált.(aki ott volt, nem felejti) Együtt ünnepelhettük Sepsi Laci szülinapját.A tábor fantasztikusan sikerült. Mind a húsz résztvevő élményekkel gazdagodva, és meglehetősen fáradtan tért haza.
Meglátogattak minket Judo SzK-s barátaink is, lejött hozzánk családjával Yeti a kapitányunk is, sőt még az édességfelelős Leopold Robi is tiszteletét tette.
Ugyan csak egy napig, de három ifjú judokánk is csatlakozott hozzánk. Szóval sokan voltunk, és nagyon jól éreztük magunkat!

Köszönet Dorka néninek a háttérért, Dubecz Vandának a sok segítségért, és végül de nem utolsó sorban Czibula Matyinak aki edzői minőségben volt jelen.

Ilyés Gyula
2014.06.19

Egyesületi tanévzáró
Június 12.-én volt a Veresi Küzdősport Egyesület tanévzáró ünnepélye.Rengeteg ifjú judoka, szülők, hozzátartozók jöttek el a rendezvényre. Rövid iskolaév értékelés után(mely nyolcéves létezésünk eddigi legeredményesebbje)került sor az ünnepélyes díjkiosztóra, ahol minden hozzánk járó judoka minimum egy emléklappal lett gazdagabb, míg az extra teljesítményt nyújtók külön díjazásban részesültek.

A 2013/14-es iskolaév:

Év judosa: Németh Szabolcs
Az év női judokája:Jakab Kata
Edzői díja:Czibula Mátyás
Első VB érmesünk: Gaál bendegúz
A 400. érmünk szerzője: Németh Szabolcs
Az 500.éremszerzőnk: Gesztelyi-Nagy Barnebás
A 200.aranyérmesünk:Németh Levente
Az év felfedezettje: Németh Levente
Legeredményesebb versenyzőink:
Huszti András
Kerstner Róbert
Gaál Bendegúz
Németh Szabolcs

Akik a legtöbbet fejlődtek:Zoltán Dávid , Kerecseny Attila , Homoki Márton , Tibenszki Milán , Fodor Balázs

A legharcosabbak: Parádi Barna , Molnár Balázs Fülöp László

Díjat kapott még: Vilcsek Péter , Torsa Erzsébet , Marx Károly , A Harcos Mamák , Leopold Róbert .
Ezen kívül még több szép ajándék talált gazdára judokáink között.
További díjazottjaink: Kiss Viki, Kiss Patri , Valkay Balázs, Csernák Dominik , Nagy Martin, Zsuga Péter , Ferencz Zsombor, Dömök Zsizsi , Maros Pálmi, Gelle Panna, Petrovics Niki , Kiss Bence , Tóth Miklós.

Végül de nem utolsó sorban az egyesületünk Anyukája Dorka néni is különdíjat kapott. Köszönjük a bizalmat, az elvégzett munkát, a szép eredményeket!

Minden veresi judokának szívből gratulálunk!
2014.06.13

Tanév végi statisztika
1.félév:
10 verseny 98 érem, amiből 45 arany.

2.félév:
19 verseny 118 érem, ebből 58 arany.

A 2013/14-es tanévben 216 érmet sikerült nyernünk, amiből 103 arany!!!

Az eddigi összes érmeink száma:549, amiből 226 aranyérem!

Ebben az iskolaévben két sportágban is sikerült világkupa érmet nyernünk.(kempo-Gaál Beni, baranta-Kerstner Robi)

Már öt sportágban szereplünk eredményesen.(judo, kempo, kettlebell, grappling, baranta)
Vk érmeink száma 11, ebből 9 arany.

Országos bajnokságokat nyertünk judo, grappling, és kettlebell sportágakban. (a Girja OB-n 21 első helynek örülhettünk)

És végül, de nem utolsó sorban ebben az iskolaévben született meg szeretett egyesületünk első VB érme!
Gaál Beni nyerte-kempo vb bronz.

Minden eddiginél jobb, és eredményesebb évet zárt a Veresi Küzdősport Egyesület.Akár létszámban, akár eredményekben, akár programokban.
Mindezt judo alapokon.

Mert a judo valóban több mint sport!
Gratulálunk!
Ilyés Gyula
2014.06.09

Május hónap judokái
Valkay Balázs
Kerecseny Attila
Salamon Benedek
Dömök Zsófi
Forgó Vince
Forgó Lőrinc
Komár Patrik
Stella Sámuel
Szeles Mira
Paulik Barnabás
2014.06.04

Újabb vizsga,ezúttal IV.kyu(narancssárga övre)
Május 28.-án szerdán újabb technikai vizsga volt egyesületünkben.Ezúttal narancssárga övre vizsgáztak az arra érdemes ifjú judokák.
Kilencen bizonyították rátermettségüket.Gyönyörűen kivitelezett technikákat láthattunk, láthattak a szép számban megjelent hozzátartozók.
Czibula Matyi, és Gyuszi bácsi remekül felkészítették a jelölteket, akik pedig nem okoztak csalódást.Mind a gyakorlati, mind az elméleti követelményeknek megfeleltek judokáink.

A vizsgázók névsora:
Valkay Balázs
Szendrei Anna
Sepsi László
Mándi Vince
Bujtás Viktor
Zsuga Péter
Ferencz Zsombor
Molnár Balázs
Németh Szabolcs

Szívből gratulálunk a sikeres vizsgához!
Így tovább!

Ilyés Gyula
2014.06.01

Gyermeknapi judo gála két helyszínen!
Május 25.-én Budaörsön került megrendezésre a VI. Budaörs kupa, amire 467!!! Ifjú judos nevezett. A Veresi Küzdősport Egyesületet hét harcos képviselte a viadalon, melyet német és szerb csapatok tettek nemzetközivé. Az új városi sportcsarnok teljesen megtelt.A küzdelmeket hat szőnyegen bonyolították le a rendezők. Nagyszerű csatáknak lehettünk szemtanúi. A mérlegünk két ezüst, egy bronzérem, egy negyedik, két ötödik, és egy hetedik helyezés. Versenyzőink nagyszerű teljesítményt nyújtottak, minden elismerés megilleti őket.
Ezüstérmeseink: Parádi Barnabás
Molnár Balázs

Harmadik lett :Homoki Marci

Negyedik helyen végzett: Jakab Kata

Ötödik lett: Kerecseny Attila
Fülöp László

Hetedik helynek örülhetett: Fodor Balázs

Gratulálunk az érmeseknek, és a helyezetteknek!

Ugyanezen a napon a csapat másik felét Czibula Matyi edző kolléga az ÉVÖGY által szervezett veresi gyermeknapi rendezvényre vezette, ahol nagysikerű bemutatót tartottak a jelenlévőknek.Reményeink szerint sok ifjúnak sikerült kedvet csinálni ehhez a nagyszerű sporthoz.
2014.05.25
Cross-Training tábor volt Agárdon!
Május 16-18-ig Egyesületünk Cross-Training szakosztálya Agárdon edzőtáborozott. Az időjárás ugyan nem fogadta kegyeibe a résztvevőket, de a tábor maga pompásan sikerült.

A húsz résztvevőt két remek edző, elnökünk Ilyés Gyula(Gyuszi bácsi), és barátja Zala György trenírozták.

Három nap, remek edzések, jó hangulat.Ezek voltak a legfőbb jellemzők. Minden résztvevő megtette a magáét!Kiválóan teljesítették az olykor embert próbáló feladatokat.

Gratulálunk a résztvevőknek! Jó munka volt!
2014.05.19

Egy nap,két verseny,ezúttal Miskolcon!
Május 17.-én Miskolcon rendezték meg a Grappling országos bajnokságot, és vele együtt a Baranta (hagyományos magyar harcművészet) világkupát.Egyesületünket a nehézsúlyú Kerstner Róbert képviselte mindkét viadalon.De hogyan!
Előbb egyik, majd a másik sportágban győzött magabiztosan, így egy ugyanazon a napon lettORSZÁGOS BAJNOK, illetve
VILÁGKUPA GYŐZTES!
Gratulálunk Robi!
Szép munka volt!
2014.05.19

Gyönyörű gyakorlatok az I.Kyu-s övvizsgán!
Május 13.-án Egyesületünkben tartott vizsgát a Középmagyarországi Regionális Judo Szövetség.Öt jelöltünk volt az I.Kyu-ra, barna övre. Judokáink hosszú hónapokon keresztül készültek erre a megmérettetésre, ami ugye az egyre bővülő technikai tudásukvisszaigazolásais.Gyönyörű gyakorlatoknak lehettünk szemtanúi.Hibátlan, precízen kivitelezett technikák, fegyelmezett, elegáns mozgás jellemezte vizsgázóinkat.Mind azötenrenekülmegálltákahelyüket, és büszkén viselhetik az utolsó tanuló fokozatot, a barna övet.

A vizsgázók névsora:
Csapatkapitányunk Huszti András, a Yeti,
Frissen vizsgázott bírónk: Leopold Róbert,
Egyesületünk segédedzője, a szintén már bírói minősítéssel rendelkező Czibula Mátyás,
A legfiatalabb vizsgázónk: Marx Károly, a Fészek,
Az újdonsült VB érmes, világkupagyőztes Gaál Bendegúz.

Szívből gratulálunk!
Nagyon szép munka volt!
Előre a mestervizsga felé!
2014.05.15

Szenzációs siker Görcsönyben a Girja (Kettlebell) Sport Országos Bajnokságon!
Május 10.-én a Pécs melletti Görcsöny adott otthont a Girja Sport Országos Bajnokságnak. Az évkönyvekbe Nyílt Magyar Giri Sport Bajnokság néven vonul be a viadal, melyet szerb versenyzők tettek nemzetközivé.
A Veresi Küzdősport Egyesület kilenc versenyzővel volt jelen, versenyzőink 22(!)számban mérették meg magukat. A végeredmény :

21 arany, és 1 ezüstérem!

Részletesen:
Tolvaj Donát 3 arany
Torsa Erzsébet 2 aranyérem
Torsa Dániel 1 bajnoki cím
Kuhár Adrienn 3 győzelem
Czibula Mátyás 2 első helyezés
Burányi Viktor 4(!) bajnoki cím
Ilyés Zita 3 első helyezés
Ilyés Gyula szintén 3 bajnoki címet szerzett
Ezüstérmes lett : Bondor Kata

Nagyszerű versenyen vagyunk túl, olyan eredményekkel sikerült győzni, amire bizony a szakma is felkapta a fejét. Érdekesség, hogy csapatunkból Torsa Erzsi és fia Dani, illetve Ilyés Gyula és lánya Zitaisegyüttversenyzett.

Minden résztvevőnek szívből gratulálunk!
Szép munka volt!
2014.05.12

MEGSZÜLETETT EGYESÜLETÜNK 200. ARANYÉRME PÁPÁN A II. BAKONY KUPÁN
Örömmel jelentjük, hogy Pápán megszületett Egyesületünk 200. Aranyérme! Németh Levi nyerte, káprázatos judoval.

Gratulálunk!
2014.04.29

VERSENYEZNI VOLTUNK PÁPÁN A II. BAKONY KUPÁN
2014. április 27. vasárnap versenyezni voltunk Pápa Városi Sportcsarnokában. Impozáns helyszín, négy szőnyegen lebonyolított küzdelmek, kiváló rendezés, ezek voltak a Bakony Kupa fő jellemzői. A viadalra 26 Egyesület 265 judosa nevezett az ország szinte minden pontjáról. Egyesületünket 11 judoka képviselte ezen a rangos erőpróbán. Ismét nagyszerű sikereknek örülhettünk. Versenyzőink négy arany, négy ezüst, és négy bronzéremmel zárták a napot.A győztesek:
Aranyérmesek:
Németh Levente, Németh Szabolcs, Molnár Balázs, és Sziklai Péter, aki felnőtt földharc kategóriában diadalmaskodott a nehézsúlyban.
Ezüstérmet nyertek:
Maros Pálma, Kerecseny Attila, Sepsi László, és Sziklai Péter, aki a földharc open kategóriáját is vállalta és lett második.
Bronzéremnek örülhetett:
Homoki Marci, Maros Levente, Paulik Barni és Ballon Andi.

Örömmel jelentjük, hogy Pápán megszületett Egyesületünk 200. Aranyérme!

Németh Levi nyerte, káprázatosjudoval.
A csapat ismét kitett magáért. Bátran küzdöttek versenyzőink, szép technikai megoldásokkal nyerték meg küzdelmeiket. Nyertek, vagy sem, de mindig őszinte, becsületes és sportszerű küzdelmeket vívtak. Most is, mint mindig igazi Csapatként „üzemeltünk”.

Gratulálunk a versenyzőknek!
Szép munka volt!
Így tovább!
2014.04.29

2014. április 27. SALGÓTARJÁN – GRAPPLING
Míg a csapat egy része Pápán vitézkedett, Kerstner Robi Salgótartánba “látogatott.” Nem kirándulni ment, Grappling viadalon állt rajthoz. (A földharc vagy grappling egyfajta hibrid küzdősport, mely nem alkalmaz ütéseket. A stílust a hagyományos birkózás, a dzsúdzsucu, a szambó és más, alávetéses fogásokat alkalmazó küzdősportokból alakították ki. 2006 óta a Nemzetközi Amatőr Birkózó Szövetség hivatalosan is rendez földharc-világbajnokságokat férfi és női kategóriában. A földharc fontos szerepet tölt be az MMA-ban is és effektív önvédelmi technikának tartják. Magyarországon 2010-ben rendeztek először országos földharcbajnokságot.) Örömmel jelenthetjük, hogy Robi ezüstérmes lett élete első Grappling versenyén, a nehézsúlyú mezőnyben!

Gratulálunk Robi!
2014.04.29

LEGÚJABB STATISZTIKÁNK 2014. ÁPRILIS VÉGÉIG
A 2013/14 –ES TANÉV ELSŐ FÉLÉVÉBEN 10 VERSENYEN VOLTUNK ÉRDEKELTEK. ITT 98 ÉRMET GYŰJTÖTTÜNK, AMIBŐL 45 VOLT ARANYÉREM! A MÁSODIK FÉLÉVBEN (2014. április 27-IG) 16 VERSENYEN VETTÜNK RÉSZT.AZ ÖSSZES ÉRMEINK SZÁMA (EDDIG):

522 DB,

EBBŐL ARANYÉREM 203 DB!

EBBŐL AZ ISKOLAÉVBEN SZÜLETETT MEG A 400. VERESI ÉREM NÉMETH SZABI JÓVOLTÁBÓL, AZ 500. ÉRMÜNKET GESZTELYI-NAGY BARNINAK KÖSZÖNHETJÜK!
A 200. ARANYÉRÜNKET NÉMETH LEVI NYERTE!
A 10. VILÁGKUPA ÉRMÜNKET GAÁL BENI SZEREZTE (ARANY).
AZ ELSŐ VILÁGBAJNOKI ÉRMÜNKET SZINTÉN GAÁL BENDEGÚZ „SZÁLLÍTOTTA” (KEMPO VB – BRONZ).

EZ MIND EBBEN A TANÉVBEN. EDDIG.

HAJRÁ VERESI JUDOKÁK!
GRATULÁLUNK AZ ELÉRT EREDMÉNYEKHEZ
2014.04.29
MÁR “SAJÁT” BÍRÓINK IS VANNAK!
2014. április 19. Gyomaendrőd. Két sporttársunk, barátunk számára emlékezetes verseny. Hogy miért? Mert Leopold Robi és Czibula Matyi sikeres bírói vizsgát tettek! A versenyen, illetve a tanfolyamon mutatott kiemelkedő teljesítményünkért rögtön III. osztályú bírói minősítést szereztek, ami nagy megtiszteltetés.Szívből gratulálunk fiúk, szép munka volt!
Örömmel jelenthetjük, hogy a Veresi Küzdősport Egyesületnek immáron két bíója is van, akikre az MJSz bírói bizottsága számíthat a versenyeken.
2014.04.21

ÖVVIZSGA!
2014. április 15-én, VI. kyu-ra vizsgáztak judokáink. Technikailag jól felkészült, fegyelmezett, fókuszált csapattal találkozhatott a szépszámú „nézősereg”, a hozzátartozók. Czibula Matyi remekül felkészítette a csoportját úgy elméletből, mind gyakorlatból szép teljesítményeknek lehettünk szem, illetve fültanúi. A vizsga mindenkinek sikerült, az összes vizsgázó büszkén viselheti a sárga csíkot! Szívből gratulálunk! Még nagyon sok sikeres vizsgát kívánunk!

A vizsgázók névsora:

Molnár Máté
Kocsis Balázs
Rapcsák Levente
Pálfalvi Ábel
Komár Patrik
Stella Sámuel
Filip Marcell
Barna Dorottya
Kántás Marcell
Schwartz Olivér
Varga Csanád
Tanyi Luca
Tanyi Huba
Udvarhelyi Gergő
Németh Máté
2014.04.21

CSAPATVERSENY – TAHITÓTFALU!
2014. ÁPRILIS 12. SZOMBATON A KISOROSZI JUDO KLUB meghívására csapatversenyre kaptunk meghívást. A versenyt a TahitótfaluiSportcsarnokban rendezték meg.

A veresi judosok ismét kitettek magukért, nagy fölénnyel nyerték meg a viadalt. Gratulálunk a Csapatnak!

Versenyzőink voltak: Gelle Panna, Németh Szabi, aki duplázott, Molnár Balázs, Zsuga Péter, Tibenszki Milán, Poós Péter, Marx Károly, aki Szabihoz hasonlóan két súlycsoportot is „elvitt”, Sepsi Laci, Czibula Matyi, Leopold Robi, Németh Levi, és végül, de nem utolsó sorba Parádi Barnus a Csiga.

Egyesületünk újabb kupával lett gazdagabb!
2014.04.21
MEGVAN EGYESÜLETÜNK 500. ÉRME!!!
2014. ÁPRILIS 5. szombaton Kerepes, Regionális Verseny. Nagy várakozás előzte meg a versenyt, lehetett tudni, hogy ha minden jól alakul, „megcsináljuk” a félezredik érmünket. Így is lett!

GESZTELYI-NAGY BARNA

nyerte meg nekünk. Bronzérme, szeretett Klubbunk 500. érme!

Gratulálunk Barni!
Gratuálunk Csapat!
Gratulálunk Veresi Küzdősport Egyesület!
2014.04.21

VERSENYEZNI VOLTUNK!
A KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS JUDO SZÖVETSÉG VERSENYT RENDEZETT!

2014. ÁPRILIS 5. szombaton bár sorainkat betegségek tizedelték, így is 16 judokánk mérlegelt. Csapatunk kitett magáért, fegyelmezettségével, sportszerűségével, küzdeni tudásával jó példát mutatott, a jelen levő edző kollegák elismerését kivívta. Az eredmények sem maradnak el. Versenyzőink végeredményben nyolc arany, három ezüst, és öt bronzérmet szereztek! Hála a remek egyéni teljesítményeknek, a csapatversenyben a második helyet szereztük meg. Szép kupa lett a jutalma!

Aranyérmes lett: Fodor Bazsi, Kiss Bence, Homoki Marci, Gelle Panna, Csernák Dominik, Sepsi Lackó, Fülöp Lackó, és végül, de nem utolsó sorban a stabilan jó formát mutató Németh Szabi.
Ezüstérmes lett: Surin Zsolti, Tóth Miklós, Zsuga Peti a Haramia.
Bronzérmes örülhetett: Németh Máté, Jakab Kata, Parádi Barni a Csiga, Molnár Bazsi, és végül, de nem utolsó sorban Gesztelyi-Nagy Barni, aki megnyerte Egyesületünk 500. érmét!

Gratulálunk Veresi Judokák! Szép munka volt!
2014.04.21

2014. március hónap judokái
Zsiga Szonja
Dudás Ádám
Horváth Nóra
Horváth Vióra
Mándi Vince
Gesztelyi-Nagy Barnabás
Molnár Balázs
Tibenszki Milán
Komár Patrik
Stella Sámuel
Almási-Sebestyén Levente
Ballon Andrea

SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!
ÍGY TOVÁBB IFJÚ JUDOKÁK!
2014.04.21

Idén is lesz edzőtábor!!
2014. JÚNIUS 15-én a Vakáció első vasárnapjától sikerült szállást foglalnunk Agárdon, a VVSI vízparti szállodájában!
Eddig minden évben itt táboroztunk, nagy öröm számunkra, hogy ez a hagyomány idén sem szakad meg.

Hogy is néz ki a program? Milyen lesz a tábor?
Reggel futással, gimnasztikával kezdjük a napot. Délelőtt és délután is lesz edzés. Reményeink szerint idén is meghívunk híres edző kollegákat, hogy gyermekeinknek még színesebb legyen az oktatás.Az edzések között lehet strandolni, játszani, pihenni, kikapcsolódni, horgászni.Biztosan lesz vitorlázás, és hajókirándulás, indián kenus túra a Madárrezervátumban is. Aki a tábort végigcsinálja, oklevelet kap munkája elismeréséül.Maradék szabadidőnkben strandolás – A jó időt már megrendeltük…

Összefoglalva:
Helyszín:Velencei-tavi Vízi Sportiskola, és Szabadidő Központ (VVSI)
2484 Agárd, Tópart u. 17.
Időpont: 2014. június 15-19.

Részletek, JELENTKEZÉSI LAP ÉS NYILATKOZAT itt..!!!!!
2014.04.11

CSAPATKAPITÁNYUNK HUSZTI ANDRÁS, A YETI MASTERS’ ORSZÁGOS BAJNOK !!!!!
2014. március 29-én Százhalombatta adott otthont a Masters’ Judo Országos Bajnokságnak, melyre 18 ország közel 240 judosa nevezett. Egyesületünket M2-es korosztályban, +100 kg-ban csapatkapitányunk Huszti András, a Yeti képviselte.
Yeti magabiztos volt, és nagyon összeszedett. Esélyt sem adott ellenfeleinek. Három szép győzelem után lett a kategóriája országos bajnoka! Gratulálok Yeti! Nagyon szép munka volt! Szintén ehhez a versenyhez tartozik, hogy a Ledényi Judo Team vezetője Ledényi Levente megkapta a 2. Dan fokozatát, és imponáló magabiztossággal versenyezve lett szintén az M2-es korosztály 90 kg-os kategória győztese.

Gratulálunk Neki!
2014.03.31

VERSENY TOKODALTÁRÓN
Célja:versenyzési lehetőségének biztosítása KEZDŐ judokák részére.
Időpontja: 2014. MÁRCIUS 30. vasárnap
Helye: Tokodaltáró, Gárdonyi Géza Általános Iskola
Mérlegelés: 8.30 – 10.30
2014.03.25

VERSENYEZNI MEGYÜNK PÁPÁRA A II. BAKONY KUPÁRA

Célja: versenyzési lehetőségének biztosítása.
Időpontja: 2014. április 27. vasárnap
Helye: Pápa Városi Sportcsarnok
Mérlegelés: 9.00 – 10.00
2014.03.25

VERSENYEZNI VOLTUNK! DOMONKOS LÁSZLÓ EMLÉKVERSENY, VESZPRÉM
2014. március 22-én Veszprémben voltunk versenyezni a Domonkos László Emlékversenyen. Nagyon rangos viadalon vettünk részt, melyre 35 egyesület 352 judokája nevezett. Szlovák, szlovén csapatok tették nemzetközivé a viadalt. Egyesületünket hat ifjú harcos képviselte. Judokáink kiváló mérkőzéseket vivtak, szebbnél szebb megoldásokat alkalmaztak, gyönyörű ipponokat dobtak. Bátrak voltak, a félelmet még hírből sem ismerték. Végeredményben 2 arany, 2 ezüst, és 2 bronzérmet szereztek gyerekeink.
2014.03.24

KIS STATISZTIKA AZ ELMÚLT HETEK TÜKRÉBEN
Ennek az iskolaévben 2013/2014 első félévében tíz versenyen vettünk részt, ahol 98 érmet, köztük 45 aranyat nyertünk. Március első hétvégéjén három versenyen gyűjtöttünk 32 érmet, amiből 14 arany! SZINTÉN MÁRCIUSBAN Gaál Beni megszerezte Egyesületünk tizedik világkupa érmét, ami aranyérem Kempo Karatéban és ezzel tagja lett a Kempo Világbajnokságon induló válogatott keretnek! Március harmadik hétvégéjén újabb három viadalon voltunk érdekeltek. Szereztünk tizenkilenc érmet, amiből öt arany, plusz még egy negydik, és ötödik helyezést. Ebben a félévben eddig ötvenhárom érmet gyűjtöttek a veresi judosok, amiből húsz (!) aranyérem.Az összes eddig megszerzett érmeink száma:

484 darab (!)
ebből arany:
187 darab (!)

FIGYELEM! Közeleg az 500. veresi érem! Szinte már karnyújtásnyira van, csakúgy, mint a 200. aranyérmünk! Szívből gratulálunk mindenkinek, aki részese a sikernek, legyen az versenyző, vagy edzőpartner!

Hajrá veresi judokák!
2014.03.24

VERSENYEZNI VOLTUNK SALGÓTARJÁNBAN A PÁRDUC KUPÁN
Ugyancsak 2014. március 16-án a Csapat másik fele Salgótarjánban vitézkedett a Párduc Kupán. Tizenhárom versenyzőnk volt érdekelt a viadalon. A csapatvezető, kapitányunk Huszti András, a Yeti volt. Yeti kiválóan vezette a veresi különítményt. Versenyzőink három arany, hat ezüst, és két bronzérmet gyűjtöttek, ezen kívül szereztek még egy értékes negyedik, és egy ötödik helyezést is. A versenyt egy szlovák csapat tette nemzetközivé.

Aranyérmes lett: Maros Pálmi, Németh Levi, és Németh Szabi.

Ezüstérmet vehetett át: Bárány Isti, Nagy Martin, Parádi Barnus a Csiga, Fülöp Lackó, Jakab Kata és Tibenszki Milán.

Bronzéremnek örülhetett: Ferencz Zsombi, és Molnár Balázs.

Negyedik lett Sepsi Laci, és végül, de nem utolsó sorban Ballon Andi ötödik helyezéssel térhetett haza. Versenyzőink jól küzdöttek, tovább öregbítették Egyesületünk jó hírét. Bár nem szokás, de mindenképpen ki kell emelni a Németh testvéreket. Szabi és Levi ketten együtt összesen nem töltöttek el két percet a tatamin! Nagy fölénnyel nyerték meg súlycsoportjuk küzdelmeit.

Minden versenyzőnknek szívből gratulálunk!
2014.03.24

I. OSZTÁLYÚ FELNŐTT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG KECSKEMÉTEN
Ugyancsak 2014. március 16-án volt Kecskeméten a felnőtt I. osztályú Országos Bajnokság. Áttételesen ugyan, de itt is érdekeltek voltunk, hiszen már jó ideje nálunk edz az Ippon Judo Tatabánya nehézsúlyú válogatott versenyzője Kerstner Róbert. Robi barátunknak nem az elképzelései szerint alakult a verseny, ezúttal nem sikerült érmet nyernie, de így is a megtisztelő ötödik helyen végzett a nagyon erős mezőnyben.

Gratulálunk Robi! Lesz ez még sokkal jobb is!
2014.03.24

GAÁL BENDEGÚZ KEMPO VILÁGKUPA GYŐZTES !!!!!
2014. MÁRCIUS 7-9 között Százhalombattán rendezték meg a XII. Juhász Ferenc Emlékversenyt, ami egyben a Nyílt Kempo Világkupa is volt. Beni a submission versenyszámban indult, egyedül képviselte Egyesületünket, március 9-én! A viadal válogató volt az április végi Kempo Világbajnokságra is. A hétvégi Emlékversenyen nagy mezőnyt vett részt. Beni elbírta a terhet – judosként egy idegen sportágban, egy válogatón. Ellentmondást nem tűrően nyerte meg mérkőzéseit, kivívta a Kempo-társadalom elismerését is. A remek teljesítmény jutalma aranyérem! Ezzel Beni szerezte Egyesületünk 10. világkupa érmét!

Szívből gratulálunk!
Sok sikert kívánunk a további versenyekre!
2014.03.24

VERSENY ÓBUDÁN A LEDÉNYI JUDO TEAM RENDEZÉSÉBEN
2014. március 16-án több helyszínen voltunk érdekeltek. A legifjabb harcosokkal Óbudára látogattunk, ahol Ledényi Levente barátunk nagyszerű versenyt rendezett. A viadal díszvendége volt Dr. Galla Ferenc magyar judo élő legendája, a sportág 9. Dan-os nagymestere. Jó volt látni Feribácsit, jó volt találkozni, beszélgetni vele.A Veresi Küzdősport Egyesületet nyolc ifjú judoka képviselte.Gyönyörű küzdelmeket vívtak, bátran harcoltak, szépen alkalmazták az edzésen tanultakat. Végeredményben két arany, három ezüst, és három bronzéremmel térhettünkhaza.

Aranyéremnek örülhetett: Horváth Nóri, és Homoki Marci.

Ezüstérmes lett: Mile Huni, Kiss Bence, és Kerecseny Attila.

Bronzérmet vehetett át: Surin Zsolt, Schwartz Olivér és Fodor Bazsi.

Mindenki megtette a magáét!
Többen első versenyükön bizonyították rátermettségüket.

Szívből gratulálunk! Így tovább ifjú judokák!
2014.03.24

VERSENYEZNI MEGYÜNK SALGÓTARJÁNBA A PÁRDUC KUPÁRA
Célja: versenyzési lehetőségének biztosítása.

Időpontja: 2014. MÁRCIUS 16. vasárnap

Helye: Beszterce Lakótelepi Iskola
Salgótarján, Beszterce tér 4.
Mérlegelés: 8.00 – 9.00
2014.03.05

NEMESVÁMOS VESZPRÉM MEGYEI DIÁKOLIMPIA
Március másodikán vasárnap Nemesvámos adott a Veszprém Megyei Diákolimpiának. 212 ifjú judoka vett részt a viadalon. A szervezők kiváló munkáját dícséri a remek verseny.Egyesületünket tizenöt fő képviselte, többen betegség miatt maradtak távol. Remek eredményeknek örülhettünk!7 arany, 5 ezüst, és 3 bronzérem lett a veresi judosok mérlege.Kiváló egyéni teljesítményének, remek küzdelmek, megalkuvás nélküli győzni akarás. Ez jellemezte judokáinkat.Aranyérmeseink: Spsi László, Bárány István, Németh szabolcs, Németh Levente, Gelle Panna, Molnár Balázs, és Zsuga Péter a Haramia.Másodikok lettek: Maros Pálma, Erdős Botond, Jakab Kata, Szendrey Máté, és Gesztelyi-Nagy Barni.Harmadik helynek örülhetett: Maros Levente, Ferencz Zsombor, és Csernák Dominik.

Szívből gratulálunk versenyzőinknek! Csak így tovább!
2014.03.05

VERSENY BUDAPESTEN A LEDÉNYI JUDO ISKOLÁBAN
Célja: versenyzési lehetőségének biztosítása KEZDŐ judokák részére.
Időpontja: 2014. MÁRCIUS 16. vasárnap
Helye: Budapest, III. ker. Kalászi út 5-7.
Mérlegelés: 8.30 – 9.30
(2005., 2006., 2007., 2008., 2009-ben születtek)
2014.03.05

GAÁL BENI A MAGYAR KEMPO SZÖVETSÉG VÁLOGATOTT KERETÉBEN!
2014. MÁRCIUS 7-9 között Százhalombattán rendezik meg a XII. Juhász Ferenc Emlékversenyt, ami egyben a Nyílt Kempo Világkupa.Beni a VB részvételért is küzd, mert a viadal válogató az áprilisi budapesti világbajnokrágra.Submission versenyszámban indul, március 9-én!

Szurkoljunk együtt neki! Hajrá Beni!
2014.03.05

EGY PICI STATISZTIKA ÉS “TÖRTÉNELEM” 2014. ELEJÉN
2014.03.05
2014. február hónap judokái
Gesztelyi-Nagy Barna
Nagy Martin
Pálfalvi Ábel
Tanyi Luca
Salamon Benedek
Surin Zsolt
Molnár Balázs
Zsuga Péter
Németh Szabolcs
Borsovics Zsombor
Jakab Kata
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!
ÍGY TOVÁBB IFJÚ JUDOKÁK!
2014.03.05

1 HÉTVÉGE, 2 SPORTÁG, 3 VERSENY
MÁRCIUS első napján Solymáron voltunk versenyezni az I. Newaza Kupán, amit a szervezők elsősorban kezdő judokáknak írtak ki. Betegségek tizeselték Csapatunkat, de így is tizennégy ifjú judokánk volt érdekelt a versenyen.Nagyszerű küzdelmekben edződtünk, szoktuk a versenyzést légkörét egy kiválóan rendezett viadalon.
Gyermekeink hat első, öt második, és harmadik helyet gyűjtöttek. Kiváló teljesítményt nyújtottak, bátran versenyeztek.
A győztesek: Bárány István, Nagy Martin, Homoki Marci, Horváth Álmos, Horváth Nóra és Horváth Vióra.
Ezüstérmesek lettek: Salamon Benedek, Surin Zsolt, Németh Máté, Lovász Zoltán, és Tóth Miklós.
Harmadik helyezettek: Lovász Levente, Oláh Gergő és végül, de nem utolsó sorban, Poczkodi Leó.
A kiváló egyéni eredményeknek köszönhetően egy szép kupával is gazdagodott Egyesületünk, amit a legtöbb aranyérem megszerzésért érdemeltünk ki.Szívből gratulálunk az elért eredményekhez! A verseny jól szolgálta a célját, a judo népszerűsítését, versenytapasztalatok szerzését, versenylehetőség biztosítását. Csak így tovább ifjú judokák!

Ugyanezen a napon a hozzánk Cross-Training foglalkozásra járók közül hárman Kecskeméten voltak Kettlebell versenyen. Itt is gyönyörű eredmények születtek. Első lett Bondor Kata.
Második helyezést ért el Torsa Erzsébet, és Tolvaj Donát.
Parádés teljesítményt nyújtottak, kvalifikálták magukat az országos bajnokságra!

GRATULÁLUNK!!!!!
2014.03.05

2014. január hónap judokái
Homoki Márton
Molnár Máté
Németh Máté
Jakab Kata
Tibenszki Milán
Németh Szabolcs
Tóth Miklós
Kiss Bence
Zsuga Zsombor
Zsiga Szonja
Oláh Gábor
Lovász Zoltán

SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!
ÍGY TOVÁBB IFJÚ JUDOKÁK!
2014.02.09

Polgármesteri levél
Veresegyház Város Polgármesterének levele
2014.01.12