Hírek – 2012

ÁLDOTT BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, ÉS EREDMÉNYEKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDEN VERESI JUDOKÁNAK, SZÜLEINEK, HOZZÁTARTOZÓINAK, AZ OLDAL MINDEN LÁTOGATÓJÁNAK SOK SZERETETTEL!

VERESI KÜZDŐSPORT EGYESÜLET
A JUDOEDZO.HU CSAPATA
2012.12.25

Dec 27-én lesz edzés! 16-órától a kicsiknek (ovisok-pici iskolások) , 17-18 30-ig a nagyok ill a versenyzők jöhetnek összevont edzésre!Várunk Benneteket szeretettel! Gyertek judozzunk még egyet az idén!
2012.12.25

Elkészült, megjelent sorrendben az ötödik hírlevelünk! Megtalálható a hírlevelek menüpont alatt! Benne többek között beszélgetés világhírű barátainkkal, versenybeszámolókkal, sok érdekességgel! Olvassátok sok szeretettel!
2012.12.25

A KARÁCSONYI ÜNNEPSÉGEN ÚJ KAPITÁNYT AVATTUNK!
AZ ÚJ VEZÉR HUSZTI ANDRÁS BARÁTUNK, A YETI! FOGADJÁTOK SZERETETTEL ŐT, MINT AMILYEN SZERETETTEL VÁLLALTA EL EZT A MEGTISZTELŐ POZÍCIÓT!
ÜDV A FEDÉLZETEN YETI!
2012.12.25

Idén elôször több judoka is kiérdemelte ezt a megtisztelô címet. Nagyon sok kiváló teljesítmény is született: Kiss Viktóra, Oláh Zsolti a Fóka, Kerecseny Attila, Lovász Zoltán, Parádi Barnus a Csiga, és Fülöp Lackó, valamint Zoltán Dávid.
Gratulálunk!
2012.12.25

Egyesületünk meghívást kapott Rétságra Nógrád megye nyílt judo bajnokságára

A veresi színeket 18 judoka képviselte Rétságon, Nógrád megye nyílt Judo bajnokságán. Nagy csapattal álltunk rajthoz. Kiváló egyéni teljesítményeknek lehettünk szemtanúi, amelyek csodás eredményekhez vezettek. Összességében 10 arany, 5 ezüst, és 7 bronzérmet szereztek versenyzôink!

Aranyéremnek örülhetett: Parádi Barnus, a Csiga, Zsuga Peti a Haramia, aki duplázott, a két évvel idôsebbek között is gyôzni tudott, Németh Szabi, Hegyi Dávid, aki szintén két aranyérmet “zsebelt” be, Sepsi Laci, Bujtás Viktor, Laci még egy ezüstnek, Viktor pedigegy bronznak is örülhetett. Tatamira léptek, és vastaps kísérte küzdelmüket a Harcos Mamák, Topolánszky Nóri, és Hímer Andi, akik holtversenyben lettek aranyérmesek. Ezüstérmeseink: Szendrey Soma, aki földharcban csillogtatta tudását, Fülöp Lackó, akit csak a mi Csigánk tudott megállítani, Molnár Dávid, aki hármat nyert, és csak egyet vesztett. És mekkorákat dobott. Valamint Balázs Ádám, aki a dobogó 2. fokára állhatott.

Bronzérmesek lettek: Szendrey Máté hatalmas ippon gyôzelmek után lett harmadik, Szendrey Bálint, Mándi Vince, Lukács Krisztián a Jóképu, Erdôs Boti, és végül, de nem utolsó sorban Szendrei Anna.

Minden versenyzônk derekasan helytállt, nagyszeru küzdelmeket vívott. Igazi csapatként (szokás szerint) jó példát mutattak.

A megnyert 22 (!) érem után Hegyi Dávid a csapat rangidôse vehette át a csapatverseny gyôzelmét jelentô kupát. A Veresi Küzdôsport Egyesület judosai nyerték Nógrád megye nyílt bajnokságát! Köszönjük a rendezôknek a színvonalas versenyt Csuka Zoli barátunknak a nagyszeru szervezést, korrekt bíráskodást, a rétsági asszonyoknak a vendéglátást, a csapatverseny gyôzteseinek járó tortát, amit gyerekeink azon nyomban fel is faltak. Veresi judokák! Szép munka volt! Gratulálunk! Folytatás jövôre!
2012.12.25

December 15. Amatôr Bajnokság a Honvédban

Gyuszi bácsi már több új innovatív ötlettel állt elô az elmúlt években.Újfajta versenyek bizonyították a létjogosultságuk általa. (FöldharcOrszágos Bajnokság, Formagyakorlat– Kata – Országos Bajnokság, Kettlebell verseny judosoknak, Hepe-Hupa Kupa, és még sorolhatnánk)

Az amatôrök versenyét is életre hívó kezdeményezés a judo tömegbázisát hivatott növelni. Lehetôséget kívánunk adni a judot hobby szinten uzôknek, hogy versenykörülmények között is megméressék magukat. Ide nem kell licensz, nem kell kék könyv, csak egy háziorvosi igazolás szükséges, hogy az illetrô egészséges, és versenyezhet. A Honvéd kiváló helyszín a magyar judo öreg, kiszolgált csatahajója. Szabó Tibi barátunk, akit edzésekrôl, edzôtáborokból jól ismerünk kiváló eredményeket tudhat magáénak.

Versenyzô korában minden korosztályban volt országos bajnok, egykor válogatottságig is vitte. Ma már kiváló edzôként, és versenybíróként szolgálja szeretett sportágunkat, a judot. Szóval Gyuszi bácsi, és Tibikeösszefogott, és megrendezték az amatôr bajnokságot.

A veresi színeket Huszti András, a Yeti képviselte. Yeti nehézsúlyban ezüstérmet vehetett át (bírói döntéssel maradt alul a döntôben), míg az összevont kategóriábsn az elsô helyen végzett!

Gratulálunk!
2012.12.25

December 8-án Dan Vizsga

A Judo SzK három fiatal, tehetséges judokája alkalmanként ugyan, de rendszeresen látogatják edzéseinket. Mi több a Dan vizsga felkészítéséhez felkérték Gyuszi bácsit. Balázs Marci barátunknak már fél éve sikerült levizsgáznia I. Danból, de Rácz Bálint és Uhlár Ádám sikeres még váratott magára. No de eljött az idô! A sok gyakorlás meghozta gyümölcsét, és külsô körülmények sem gátoltáka vizsgát. Sikerült! Mindhárom ifjú barátunk fekete övet köthet! Szívbôl gratulálunk fiúk! További sok sikert Nektekaz élet minden területén!
2012.12.25

Új Egyesületi Falinaptárak!

Egy judos, illetve egy cross training-es naptár elkészítésén dolgoztunk. Köszönettel tartozunk Kiss Viki és Kiss Patri anyukájának Valkai Annának, és Klement Zoltánnak, Kristóf apukájának a fotókért, valamint Lethenyei Laci bácsinak, aki az egész naptár projektet összefogja, ha kell alkot, ha kell korrigál. Volt már saját DVDnk, van saját újságunk, és most lesz saját falinaptárunk is!

Köszönjük szépen mindenkinek aki segítette, segíti a munkánkat! Köszönjük a bizalmat Kedves Szülők, hogy hétről hétre ránk bízzátok gyermekeiteket!
BUÉK 2013! Hajrá Veresi Judokák!
2012.12.25

2012. december 8-án Rendhagyó judomversenyre kaptunk meghívást.

Pestszentlôrincen rendeztek egy olyan versenyt, ahol az épp és a valamilyen fogyatékkal élô gyermekek és felnôttek együtt adhatnak számot tudásukról. Személyesen nekünk – Dorkának és nekem – nagyon fontos, hogy meg tudjuk mutatni a hozzánk járó judokáknak, hogy így együtt kerek a világ, és azért mert valamirôl kevés információnk van, azt nem kell elutasítani.

A fogyatékkal élôk világáról általában az emberek, gyermekek többsége nem sokat tud, bár az utóbbi idôben kedvezô folyamatok indultak el (Ability park, Paralimpia, akadálymentes környezet, Braillefeliratok a vakok és gyengénlátók számára, feliratos filmek a siketek, és nagyotthallóknak, Nem adom fel együtte, s, stb.). De nézzük, mi is történt: A veresi színeket kilenc judoka képviselte a Küzdôsport Hétvégén. Judokáink kiválóan szerepeltek, remekül helytálltak. Gyönyöruenjudoztak, nagyszeruen teljesítettek.A végeredmény: 6 arany, 3 ezüst, és 2 bronzérem. Aranyéremnek örülhetett: Parádi Barnus, a Csiga – aki imponáló judóval nyerte meg súlycsoportját, a 20 kg-ban.

Utolsó mérkôzésén dobott csípôdobásáról sokáig beszélni fognsk még. Zsuga Peti, a Haramia – aki kétséget sem hagyott. Tényleg nem volt esélye sem az ellenfelének.

Hódi Gábor – aki hatalmas szívével nyerte meg súlycsoportját. Lukács Krisztián a Jóképu – saját súlycsoportja megnyerése után még egy kategóriában is megküzdött az érmekért, ahol ezüstérmes lett.

Végül, de nem utolsó sorban Hegyi Dávid. Megnyerte saját súlycsoportját (54 kg), majd szerencsét próbált a 66 kg(!)-sok között is, ahol nagyon okos judoval diadalmaskodott. Összesen 6(!) ippon gyôzelmet aratott!

Ezüstérmes lett: Ertl Domonkos, aki azért nem lett elsô, mert a Haramiával döntôztek. Sepsi Laci nagyon akart, jól küzdött élete elsô versenyén, és másodiklett.

Bronzérmes lett: Mándi Vince és Bujtás Viktor. Ôk is kitettek magukért, 3. hely lett a jutalma. Szívbôl gratulálunk! Így tovább!
2012.12.25

December 6-án-án nálunk járt a Mikulás!

Hagyományosan eljött hozzánk idén is a Mikulás! Gyermekeink rajzokkal kedveskedtek neki és énekszó várta a lépcsôn lassan felcammogó Mikulást. Minden ifjú judokának ajándékkal kedveskedett, a gyerekek nagy örömére. Ettünk, ittunk, jót mulattunk! Köszönjük a szülôknek a támogatást, és a sok sok finomságot!
2012.12.25

III.oszályú judo országos bajnokság

2012. december 2-án az UTE judotermében rendezték meg az idei III.oszályú judo országos bajnokságot. A veresi színeket 66-kg-ban Leopold Robi sporttársunk képviselte. Sajnos nem jártunk sikerrel, Robi elidegeskedte a versenyt, a 9. helyen végzett az egyébként népes mezőnyben. Tapasztalatszerzésnek jó volt, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Robi ennél sokkal jobb judos. Tanuljunk hibáinkból, és menjünk tovább!

HAJRÁ VERESI JUDOKÁK!
2012.12.08

A hónap judokái – 2012. november

Balázs Ádám
Vágó Bálint
Molnár Márk
Oláh Gergő
Kerecseny Attila
Szabó Attila
Oláh Zsolt
Maros Levente
Szendrey Máté
Zsuga Péter
Boldizsár Gergő
Orbán Botond

Szívből gratulálunk!
Ilyés Gyula
Vezető edző VI.Dan
2012.12.08

Ledényi Judo Team háziverseny

2012 november 24-én Elnökünk, Gyuszi bácsi volt a Ledényi Judo Team első háziversenyének díszvendége. Közel 100 ifjú judoka vett részt a viadalon, ami Ledényi Levi áldozatos, jó munkáját dícséri, fémjelzi. Nagy létszém, szép díjak, parázs küzdelmek jellemezték a versenyt. Gratulálunk Levi! További jó munkát, sok sikert kívánunk! Gyuszi bácsi a verseny megnyitójában méltatta Levi munkáját, és saját versét felolvasva – A dobogó tetejére – indította útjára a viadalt.
2012.11.26

Sikerek most már KEMPO-KARATÉBAN is

Egyesületünk, a Veresi Küzdősport Egyesület megalakulása után nem sokkal részt vett a budapesti Kempo VB-n, ahol Bartha Zoltán formagyakorlatban a nagyszerű 4. helyet szerezte meg. Aztán kimaradt hat év, de a kötődés megmaradt. Most jött el az ideje, hogy újra “beköszönjük” a kemposok közé. Tesszük ezt hosszútávú tervekkel, VB és EB érmek reményében. A judos alapképzettség nagy előny…
2012. november 17-én részt vettünk a Magyar Kempo Szövetség rendezésében a szegedi Délvidék Kupán. Egyesületünket egy Masters’ páros, Dr. Schumann Béla – Olláry Péter képviselte önvédelmi formagyakorlatban, küzdelmi számokban pedig Breitenbach Alex vállalta a küzdelmeket.
Nos Schumann Béla bácsi utcahosszal nyerte meg saját versenyét, nagy elismerést aratott a jelen levő szakemberek körében – is.
Alex a light contact-ban lett nagy fölénnyel első, míg a másik küzdelmi számában a döntőben alulmaradt a döntőben a korosztályos világbajnokkal szemben, így ott ezüstéremnek köszönhetett. (Biztos vezetésével szabálytalanság miatt leléptették.)
Gyáni zsigmond, aki Egyesületünkben cross training (funkcionális erőedzés) edzéseket végez, mind a technikai számában, mind a küzdelemben aranyérmes lett.
“Megfigyelőként” jött el a versenyre a veresi judo két üdvöskéje Hegyi Dávid, és a Jóképű Lukács Krsiztián. Ők is szeretnének belekóstolni a kempoba, így lehetséges ellenfeleiket feltérképezni látogattak el Szegedre. Természetesen judosok maradnak, de úgy gondolom, sok örömet fognak okozni versenyzőink egy másik sportág tatamiján is. Bátrak, erősek, ügyesek, kívánjuk sikereket Nekik!
Végül, de nem utolsó sorban, mind Schumann Béla bácsinak, mind Alexnek, és természetesen Zsigának is szívből gratulálunk!

Tovább sok sikert kívánunk!
2012.11.26

Vasárnap részt vettünk Kecskeméten a Városi Sportcsarnokban a Zsoldos Zsolt Emlékversenyen. Igazi rangos tornát rendeztek a kecskeméti kollegák, a viadalra320(!) judoka nevezett. A veresi színeket Hegyi Dávid képviselte aki a Diák “A” korcsoport 54 kg-os kategóriájában indult. Dávidnak 9(!) órát kellett várnia a szőnyegre lépéssel, és ezt bizony nehezen viseli. A végelszámolásnál azonban így is ezüstéremnek örülhettünk. Bátran judózott, vereségét pillanatnyi figyelmetlenség okozta. A földharc helyzeteket remekül oldotta meg. Elkísérte a versenyre jó barátja, csapattársa a Jóképű, Lukács Krisztián, azért, hogy Dávidnak legyen bemelegítő partnere, segítője. Ilyen egy igazi barát! Köszönjük szépen, Krisztián!

Dávid, mit is mondhatnék mást: GRATULÁLUNK! ÍGY TOVÁBB!
2012.11.06

SZÜLŐI ÉRTEKEZLET

2012. november 13-án, kedden, 18.00 órai kezdettel szülői értekezletet tartunk, edzéseink helyszínén a Triangoló Üzletház emeletén található judo termünkben!

Megjelenésedre számítva szeretettel várunk!

Veresegyház, 2012. november 05.

Tisztelettel,
Ilyés Gyula
Vezető edző, VI. Dan
Elnök
2012.11.04

2012. október hónap judokái

Maros Pálma
Kerecseny Attila
Oláh Zsolt
Bujtás Viktor
Sepsi László
Szendrei Anna
Parádi Barna
Fülöp László
Hegyi Dávid
Gönczi Zsombor
Ferencz Zsombor
Molnár Balázs
Szívből gratulálunk!
Ilyés Gyula
Vezető edző VI.Dan
2012.11.04

2012. szeptember hónap judokái

Tibenszky Milán
Zoltán Dávid
Fülöp lászló
Parádi Barna
Illés Barna
Bujtás Viktor
Hódi Gábor
Hanuszka Bence
Lovász Zoltán
Oláh Gergő
Kerecseny Attila
Oláh Zsolt
Tóth Kende
Ferencz Zsombor
Molnár Balázs
Szívből gratulálunk!
Ilyés Gyula
Vezető edző VI.Dan
2012.11.04

Őszi szünetben is lesz edzés!

Az őszi szünetben – október 29 – november 2 – lesz edzés! November 1-én nem lesz edzés. Ha tehetitek, gyertek judozni! Várunk Benneteket!
2012.10.29

Olimpián sikeresen szerepelt judosok “foreveres” köszöntése

2012. október 20-án szombaton a Forever Magyarország Kft. központi raktárépületének nagy előadótermében került sor az Olimpián sikeresen szerepelt judosok “foreveres” köszöntésére. Mint az közismert, a cég látta el táplálék-kiegészítőkkel a csapatot, stabil hátteret, biztos pontot nyújtott a felkészülésben. Joó Abigél, Karakas Hedvig, még ugyan a műtét után lábadozik, de ott voltak, illetve a két szülinapos Csernoviczki Évi, és Ungvári Miklós is jelen volt. Eljött Évi édesanyja, és édesapja Csernoviczki Csaba, aki edzője is egyben, ott volt dr. Tóth László az MJSz elnöke is.
A műsorvezető pedig elnökünk Ilyés Gyula volt. Ő beszélgetett az olimpikonokkal, remek kérdésekkel sikerült a versenyzők másik arcát is megmutatni. A magánembert. Kiderült, milyen képességek, készségek állnak világra szóló eredményeik mögött. Hogyan fókuszálnak, hogyan zárnak ki negatív érzéseket, gondolatokat. Hogyan döntenek, mi áll egy-egy döntési dilemma hátterében. Miként gazdálkodnak az idővel, mi mentén priorizálnak. Kiderült az is, hogy mit gondolnak a munkába vetett hitről, az akaratról, illetve az alázatról.
Igazi profivá értek az évek során, többször álltak fel, mint ahányszor elestek. Mert elestek bizony ők is. Nem is egyszer. De itt vannak, folytatják, ma már az új céloknak, céljaiknak megfelelően. Jó értelemben vett profizmusukat siker koronázta, a Londoni Olimpián. Kívánjuk nekik jó szívvel, hogy minden céljuk váljon valóra, és okozzanak még nagyon sok örömet maguknak, és persze nekünk is. KÖSZÖNJÜK!
2012.10.29

Vilcsek Péter BJJ Európa Bajnok, földharc specialista vezetett edzéseket

Október 22-én ellátogatott hozzánk, és Gyuszi bácsival együtt vezetett edzéseket Vilcsek Péter, korábbi kitűnő judos, a Honvéd egykori versenyzője, ma már BJJ Európa Bajnok, földharc specialista. Péter, és Gyuszi bácsi gyermekkori jó barátok, életútjuk, sportszeretetük is hasonló. Ráadásul ugyanattól a Mestertől – Galambos Mártontól tanultak. Új földharc megoldásokat, más “utakat” tanulhattak tőle judokáink. Nagyszerű nap volt! Köszönjük Pepe! Gyere máskor is hozzánk, szeretettel várunk!
2012.10.29

Új csoport – Új edző

Szeptembertől új csoportot indítottunk a kezdő törpéknek. Nagy számban jelentkeztek az ifjú judokák. Október elején már a csoportbeadás is megtörtént, ki-ki az életkora és képességei szerinti csoportban folytatja a munkát. És csatlakozott hozzánk most már mint edző kollega is Czibula Matyi, a Lombi. Matyi remek judós, kiváló pedagógiai érzékkel nyúl a gyerekekhez. És ami a legfontosabb Ő is, csakúgy, mint Gyuszi bácsi nagyon szereti őket. Gyuszi bácsi segítőjeként kezdi edzői munkáját, kívánjuk közösen sok sikert, sok örömet neki!
2012.10.14

Új edző a balatoni cross-training foglalkozásokn

Szeptembertől “új” edző kollega csatlakozott csapatunkhoz. Neve Gránicz Éva, a Mami. Évi világhírű judos volt a maga idejében. Olimpiai, világbajnoki, európa bajnoki helyezett, többszörös világkupa győztes, sokszoros országos bajnok. Testnevelési Egyetem szakedzői dipomával rendelkezik, és már több, mint két évtizede kiváló masszőrként is tevékenykedik. Szeretettel üdvözlünk a csapatban Mami! Érezd jól magad velünk, legyen sok örömöd a munkábna! Sok sikert!
2012.10.14

Október 13. Ikrény, Diák A, B OB

A versenyen HEGYI Dáviddal vettünk részt, ismét ő képviselte Egyesületünk korosztályának fő versenyén. Hihetetlenül sokat, közet öt órát kellett várni a tatamira lépssel. Dávidnak nem tett jót a várakozás, a többszörös bemelegítés, talán ez a leggyengébb pontja neki. A súlycsoportja 54 kg pedig pokolian nehéz, nagyon kiegyensúlyozott. Bár az is igaz, hogy Dávid az aki mindenre képes, és elvitathatatlan, hogy a mezőny meghatározó judokái közé tartozik.
Ez ma nem az Ő versenye volt. A négyközé jutásért vereséget szenvedett a későbbi döntőstől, úgy, hogy egy yuko-val vezetett, és a mérkőzésből már nagyon kevés volt hátra. Egy pillanatnyi kihagyás okozta vesztét. A vigaszágon sajnos nem figyeltünk eléggé. Újabb vereség a verseny végét jelentette. Dávid a 7. helyen végzett. Sajnos nem tudtuk megismételni a füredi parádés produkciót, de sebaj. Lesz még bőven lehetőség a javításra. Dávid! Gratulálunk! Mit is mondhatnánk? Megyünk tovább!
2012.10.14

I.Newaza Fesztivál – Galambos Márton Emlékverseny, Százhalombatta, 2012. szeptember 22.

I-II-III. osztályú nemzeti bajnokságnak, valamint senior-amatőr összevont Magyar Kupának adott otthont Százhalombatta. Az eseményt, mint eddig minden hazai földharc versenyt elnökünk Ilyés Gyula szervezte.

Ragyogó körülmények, impozáns helyszín, kiváló küzdelmek, szép díjak…A versenyi megtisztelte jelenlétével: dr. Vezér Mihály polgármestes Úr, Szél Pál, a Sportbizottság vezetője, aki maga is elindult a versenyen, Nagy András az MJSz sportigazgatója, Kiss László az úszók szövetségi kapitánya, dr. Galla Ferenc IX. DAN-os judo mester is. sokan, több osztályban, saját súlyuk mellett az open kategóriában is vállalták a megmérettetést.
A városi sportcsarnokban minden adott volt a jó hangulathoz. Batta tökéletes házigazda volt. Ezúton is köszönjük szépen.
Ilyés Gyula megnyitójában elmondta, hogy nagyobbat álmodott annál, mint hogy ez a versenysorozat, ami már három éve bizonyítja létjogosultságát, az ország határain belül maradjon.
Víziója az, hogy az I. judo newaza világversenyt az MJSz rendezze Magyarországon. A viadalon a veresi színeket Leopold Robi képviselte, aki a 73 kg-os súlycsoportban az 5. helyen végzett. Gratulálunk!
2012.09.30

Színesednek az övek!

2012.szeptember 14-én újabb két judokánk tett sikeres övvizsgát ezúttal II. kyu-ra, azaz kék övre.
A vizsgázók: Torsa Dani, és Leopold Robi. Korrekt gyakorlattal igazolták technikai felkészültségüket, fejlődésüket! Gratulálunk!
2012.09.19

HAT ÉVESEK LETTÜNK!

A Veresi Küzdősport Egyesület szeptember 11-én ünnepelte fennállásának hatodik születésnapját!
Leopold Robi barátunk a csapat csoki és tortafelelőse egy nagyon szép és nagyon finom tortát készített a szeptember 12-i ünnepségünkre. Edzés után egy kis ünneplés után felfaltuk a tortát, és közben boldogan gondoltunk az elmúlt időkre.
Isten éltesse az Egyesületünket, boldog szülinapot Veresi Judokák!
2012.09.19

Mozdulj Veresegyház! Városi Sportnap

Óriási előkészületek előzték meg a spotnapot, melyre Egyesületünk is meghívást kapott. Két nap (2012. szeptember 8-9) a sportról szólt a városban. Közel 60 sportág mutatkozott be. Színvonalas bemutatók, élménybeszámolók színesítették a programot.
A rendezők, a szervezők kiváló munkát végeztek. Nagyon színvonalas rendezvényt varázsoltak a városba. Ezúton is szeretettel gratulálunk, és köszönjük a lehetőséget, hogy részesei lehettünk ennek a csodának.
Nagyon büszkék lehetünk magunkra, mert a legkeresettebb küzdősportos-harcművész sátor a mienk volt. Sok judokánk jött, segített, dolgozott, hogy minél több gyermekkel ismertesse meg a valóban csodálatos sportágat. Eljöttek hozzánk, velünk dolgoztak a judo SZK fiatal felnőtt versenyzői, de volt aki az UTE-ből látogatott el hozzánk, és varázsolta el a gyerekeket.
Gyerekek, nagyon köszönjük a munkátokat, a hozzá állásotokat. Köszönet, hogy nemcsak a judot mutattátok meg, hanem annak szellemiségét is.Nagyon jó példát mutattatok minden hozzánk ellátogató gyermeknek, felnőttnek egyaránt. Igazán szép munka volt! Még egyszer ezúton is köszönet érte!

Velünk volt Pánczél Gábor a KSI vezető edzője (mesteredző), aki Joó Abigél edzőjeként volt jelen a londoni olimpián. Köszönjük Gábor, hogy ellátogattál Hozzánk!
A bemutató pedig…egészen parádésra sikeredett. Jó zenére, nagyon jó hangulatú, igazán színvonalas “előadást” tartottak gyermekeink. Akik látták, bizonyos, hogy sokáig emlékezni fognak rá. Szuper volt! Szép volt Fiúk!
Úgy gondoljuk, hogy nagyon sok gyereknek csináltunk kedvet ahhoz, hogy csatlakozzon a judosok nagy családjához. Méltóképpen képviseltük szeretett Egyesületünket, és választott sportágunkat a JUDO-t!
2012.09.19

Szeptemberben újra: FÖLDHARC FESZTIVÁL

Százhalombatta ad otthont szeptember 22-én a nevaza első-, másod- és harmadosztályú magyar bajnokság, valamint az összevont amatőr és master Magyar-kupa küzdelmeinek – tudtuk meg Ilyés Gyula főszervezőtől.
2012.09.02

Szeptembertől új szolgáltatást indítunk délelőttönként: NŐI ÖNVÉDELEM! Heti két alkalommal várjuk a vállalkozó szellemű anyukákat, hozzátartozókat. Az edzéseket vezeti: Ilyés Gyula VI. Dan judo, I. Dan kempo, és katonai közelharc oktató. Jelentkezés a helyszínen, Triangoló üzletház I. emeletén.
2012.08.23

Judo oktatás Egyesületünkben

Kedves Szülők!

A judo oktatás Egyesületünkben 2012. szeptember 3-ától teljes erővel folytatódik! A csoportbeosztások, időpontok a faliújságokon, illetve honlapunkon a www.judoedzo.hu-n is olvashatók. Az oktatás havi díját – négy év óta először – emelni voltunk kénytelenek, 7.000 Ft / hóra változik. A testvérkedvezmény továbbra is érvényes! Kérünk benneteket, hogy szerezzetek ben friss háziorvosi igazolást, mely szerint a hozzánk járó gyermek egészséges, sportolhat! Együttműködéseteket, megértéseteket ezúton is köszönjük! A Veresi Küzdősport Egyesület vezetősége
2012.08.23

2012. június 12-én hagyományainkhoz híven idén is megrendeztük tanévzáró ünnepségünket.

Sosem voltunk még ennyien egyszerre a Triangoló Üzletház 1. emeleti judo termében. A rendezvény színvonalát emelte Fürtös János és Nagy Attila barátaink csodaszép Kenjitsu bemutatója. Ezúton is köszönjük, hogy elfogadták meghívásunkat, és bemutatótokkal “elvarázsoltátok” gyermekeinket!
2012.06.26

V. kyu-ra, sárga övre vizsgáztak: Petz Ármin, Topolánszky Nóra és Erdős Andrea.(A hölgyek a Harcos Mamák.)

IV.kyu-ra narancssárga övre tett sikeres vizsgát: Bóta Gergő

Szívből gratulálunk! További sok sikert, egyre színesedő öveket kívánunk!
2012.06.26

Megszületett!

Egyesületünk, és Gyuszi bácsi jó barátja Ledényi Levente, 2012. június 6-a óta büszke édesapának mondhatja magát, mert megszületett II. Ledényi Levente. Az anyuka és a kis Levi is köszönik jól vannak. Mi pedig az egész Egyesületünk nevében szívből gratulálunk! Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk Nektek!
2012.06.26

2012. június 18 – június 22-ig újra, ismét, hagyományosan Agárdon edzőtáboroztunk a VVSI sporttelepén. A kíváló körülmények, a pazar ellátás mellé káprázatos idő párosult.

Nagyon sokat dolgoztunk. A reggeli futás után délelőtt és délután is voltak edzések. Megtisztelt bennünket Szabó Tibi a BHSE egykor válogatott versenyzője, ai ma már egy kiváló edző.
2012.06.26

2012 nyári menetrend

Összevont csoportokkal lesz nyáron is judo edzés!
A csoportbeosztás:
A hétfőn, szerdán 16-17 óráig járó judokáink együtt edzenek a kedd, csütörtökön 17-18 óráig járó gyermekeinkkel. Hétfőn és csütörtökön 16-17 óráig. A nagyobbak, akik hétfőn és szerdán 17-18 óráig edzenek, össze lesznek vonva a versenyző csoporttal. Az ő edzésidejük hétfő és csütörtök 17-18:30-ig lesz, ezen túl lehetőségük lesz egy kondicionáló edzés igénybevételére kedden vagy szerdán 12 és 13:30 között. A kondi edzésre be kell jelentkezni!

Amikor nem lesz edzés:
Az edzőtáborunk ideje alatt. Június 18-22-ig illetve Július első három hetében. A Júliusi első edzés Július 23.-án lesz! Innentől

Augusztus végéig az előbb említett időpontokban lesznek a foglalkozások.
A szeptemberi csoportbeosztásról, változásokról honlapunkon illetve a faliújságon lehet tájékozódni.

Veresegyház, 2012. május 29.
Ilyés Gyula
Vezető edző VI. Dan
Elnök
Veresi Küzdősport Egyesület
2012.05.29

MINDJÁRT ITT A SULIKEZDÉS!

Huszti András barátunk, sporttársunk író és irodaszerekkel, iskolakezdéshez szükséges termékekkel foglalkozik. Például iskolatáskák, tolltartók, ceruzák, vízfestékek, zsírkréták, olajpasztelek.

Nagyon kedvező áron tudja a nevezett sulis dolgokat rendelkezésre bocsájtani egyesületünk tagjainak.

Telefon: Huszti András: 0670/3270090
rendeles.europen@gmail.com
Cím: 2143 Kistarcsa, Raktár körút 5.

Forgalmazott márkák: Faber-castell, Maped, Lyra, Giotto, Zebra, Uni, ADEL
2012.05.29

Nyár elején jelenik meg, az Andalúz kiadó gondozásában egy könyv:

“Mesterségem címere: Az edző” címmel.

20 élvonalbeli edző munkásságát mutatja be a könyv, köztük lesz Gyuszi bácsi is!

5000 példányban fog megjelenni, a nagyobb könyvesboltok, hálózatok fogják terjeszteni. “Nyomott” áron megvásárolható lesz egyesületünkben is!
2012.05.29

III. Hepe-Hupa Kupa

A Veresi Küzdősport Egyesület Judo Szakosztálya saját versenyével, a Hepe-Hupa Kupával zárta az idei iskolaévet. Ez már sorrendben a harmadik verseny a Hepe-Hupa Kupák történetében. Szép számú induló nevezett Kerepesen! A versenyt idén a Közép-Magyarországi Judo Szövetség rendezte meg.

24 ifjú judokánk indult a viadalon. Végeredményben 11 arany, 4 ezüst és 9 bronzérem lett a termés! A csapatversenyt pedig nagy örömünkre a Ledényi Judo Team-mel holtversenyben a Veresi judokák nyerték!

Aranyéremnek örülhetett: Gaál Beni, Marx Karcsi, Hegyi Dávid, Fónay Zsolti, Dobos Andris, Borsodi Máté, Szendrey Bálint, Szendrey Soma, Zsuga Peti, Parádi Barnus és Fülöp Lackó.Ezüstérmeseink: Németh Szabi, Csépányi Zsófi, Borsodi Marci és Hódi Gabi.Bronzéremnek örülhetett: Engelbrecht Eric, Lukács Krisztián, Bujtás Viktor, Topolánszky Vince, Molnár Márk, Tibenszki Milán, Molnár Balázs, Erdős Boti és Szendrey Boti. Nem szeretnénk senkit kiemelni, mert mindenki szívét adta az érmekért. Kiváló egyéni teljesítményeknek lettünk tanúi. A CSAPAT mai is csapatként működött, mint mindig. Egyesületünk újabb kupával lett gazdagabb. Szép volt gyerekek! Szívből gratulálunk.

Veresegyház, 2012. május 29.
Ilyés Gyula
Vezető edző VI. Dan
Elnök
Veresi Küzdősport Egyesület
2012.05.29

SPLASH SPORTFESZTIVÁLRA

Nagy megtiszteltetés!Meghívást kaptunk az idei év legatraktívabb családi sporteseményére a SPLASH SPORTFESZTIVÁLRA!

Helyszín:
AQUAWORLD BUDAPEST
A rendezvény fővédnöke: Czene Attila Sportért Felelős Államtitkár
Időpont:
Május 26-27

Mi képviseljük a judot, és Veresegyház várost a rendezvényen!
2012.05.09

Vácegresi a falunap

Április 30.-án meghívást kaptunk Vácegresre a falunapra. Három fővel vettünk részt a bemutatón és gyermekeink mondhatom nagy sikert arattak. Előbb Soós Laci bácsi tanítványai léptek tatamira, akik még csak néhány hónapja judoznak, majd jöttek a veresi judokák.Czibula Matyi, Zoltán Dávid, és a Haramia Zsuga Peti. Ízelítőt adtunk a judo szépségéből, népszerűsítettük szeretett sportágunkat.

Szép munka volt!
2012.05.09

Új IV.kyu-s (narancssárga öves) judokáink

Új IV.kyu-s (narancssárga öves) judokáink:
Ápr.25.-én nyolcan adtak számot technikai nfelkészültségükből és vizsgáztak magasabb fokozatra, IV.kyu-ra. Nagyon szép vizsgát mutatott be minden ifjú judokánk.Fülöp Laci edző kolléga remek munkát végzett, szépen felkészítette a csapatot.
A sikeres vizsgázók névsora:

Kiss Viktória
Lukács Krisztián
Major Bence
Zoltán Dávid
Fónay Zsolt
Szendrey Máté
Poós Péter
Tibenszki Milán

Szép munka volt!
Gratulálunk!
2012.05.09

Agárdi edzőtábor

Tisztelt Szülők!

Idén is lesz edzőtábor!!

Helyszín: Velencei-tavi Vízi Sportiskola, és Szabadidő Központ (VVSI) 2484 Agárd, Tópart u. 17.
Időpont: 2012. június 18-22.
2012.05.08

2012. április hónap judokái

Szívből gratulálunk! Így tovább!!!

Moór Marcell
Oláh Gergő
Oláh Zsolt
Csernák Dominik
Salamon Benedek
Lovász Zoltán
Dobos András
Bujtás Viktor
Zoltán Dávid
Petz Ármin
Tibenszky Milán
Lukács Krisztián
Molnár Balázs
Borsovics Zsombor
Pflanzner Ákos

Ilyés Gyula
vezető edző, VI. Dan
Egyesületi elnök
2012.05.08

III. Hepe-Hupa Kupa

Saját versenyünkkel, a III. Hepe-Hupa Kupával zárjuk az idei tanév verseny sorozatát!

Ideje: 2012. május 20., vasárnap
Helye: Kerepes, vörösmarty u. 2., Széchenyi István Általános Iskola
Mérlegelés: 9.00 – 10.00
A verseny várható kezdési időpontja: 10.30

Rendező: Közép-Magyarországi Regionális Judo Szövetség, Veresi Küzdősport Egyesület
Cél: A judo népszerűsítése, versenyzési lehetőség biztosítása

Nevezési díj: 1.500 Ft (A helyszínen fizetendő.)
Verseny feltétel: két hétnél nem idősebb háziorvosi engedély, vagy MJSz könyvbe érvényes “versenyezhet” engedély. A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt.
Jelentkezés: Fülöp Laci bácsinál
Díjazás: A helyezettek érem díjazásban részesülnek. A csapatverseny I-III helyezettjei kupát kapnak.
Vegyünk részt nagy csapattal a versenyen és öregbítsünk tovább a veresi judosok jó hírét! Hajrá Veresi Judokák!
2012.05.08

Megvan a 200. Veresi Judo érem!

Megvan! Nagy büszkeség, nagy öröm! A 200. judo érmünket kis más szerezte volna mint Gaál Beni!
Gyönyörű versenyzéssel, méltóképpen, imponáló maga biztossággal. És hogy milyen a 200. érem színe? ARANY!
Gratulálunk Veresi Judókák!
2012.04.24

A legújabb statisztikánk

• Versenyek száma: 10
• Érmeink száma: 79
• Aranyérmeink száma: 31
Versenyeredményeink a kezdettől április 22-ig:
• Összes érmek száma: 202!
• Összes arany érem: 66!
2012.04.24

Az idei iskolaévben 10 versenyen indultunk.
Az idei iskolaévben 79 érmet nyertünk.
Az idei iskolaévben 31 aranyérmet nyertünk.

A hozzánk járó gyermekek létszáma meghaladja a 90 főt!

A veresi judosok nyerték a Közép-Magyarországi Regionális Diákolimpia csapatversenyét!

Április 22. Nagytarcsa. Nagy csapattal vettünk részt a regionális diákolimpián. 19 veresi judoka nevezett a versenyre.
A színvonalra nem lehetett panasz, szép számú mezőnyben bizonyíthattak versenyzőink. Sok kezdő judokánk is vállalta a megmérettetést, ők most tanulják a versenyzést.

Nézzük először a végeredményt! Öt arany, nyolc ezüst és hat bronzérmet nyertek gyermekeink. A kiváló egyéni teljesítményeknek köszönthetőek a veresi judokák nyerték a csapatversenyt és az ezzel járó kupát.
Nézzük sorjában:

Aranyérmeseink:
Parádi Barnus, a Csiga. Esélyt nem hagyott ellenfeleinek. Imponáló magabiztossággal győzött. Zsuga Peti a Haramia, ő valóban, mint egy gyorsvonat robogott át a mezőnyön. Engelbrecht Eric, tiszta technikákkal nyerte meg súlycsoportja küzdelmeit. Lukács Krisztián, a jóképű, súlycsoportjában nem volt ellenfele, de két barátságos mérkőzés után átvehette a neki járó aranyérmet. És végül, de nem utolsó sorban Gaál Beni. Ellenfeleinek nem volt esélye. Ha nem ment jobbra, akkor ballra dobott. Mindenki elismerését bezsebelhette, csapaton belül igazi vezéregyéniség volt. Jó volt látni ahogy felnőtt a feladathoz.

Ezüstérmeseink:
Révész Marcell, aki, ha egy kicsit jobban figyel, illetve hisz magában, győzhetett volna. Majd legközelebb. Illés Barni, aki vitézül helytállt, csakúgy mint Erdős Boti. Molnár Dávid nagyon akart, ez ma egy második helyre volt elég. Fülöp Lackót Eric győzte le, de nagyon szépen dolgozott, dicséretet érdemel. Ki szeretnék emelni néhány ezüstérmest, akik olykor saját magukat felülmúlva teljesítettek: Molnár Balázs, aki egyre ügyesebb, Dobos András, aki a szívét adta a versenyen, és végül Borsodi Marci, akinek cseppet sem volt könnyű dolga, de nagyon szépen megoldotta a feladatot.

Bronzéremnek örülhettek:
Topolánszky Vince, akinek nehéz dolga volt, de nagyon ügyes volt, még egy kis rutin és sokkal jobb lesz. Bujtás Viktor és Németh Szabi. Mindketten első versenyükön bizonyítottak. Borsodi Máté és Poós Peti. Véleményem szerint kicsit túlizgulták ezt a mai versenyt, tudásuk alapján jobb eredményt is elérhettek volna. Ma ez így sikerült. És legvégül, de cseppet sem utolsó sorban Kiss Viki a Vikusz. Nálánál idősebb és bizony nehezebb ellenfelekkel vette fel a küzdelmet. Volt, hogy egy már nyert mérkőzés ment el, volt úgyis, hogy gyönyörű technikával diadalmaskodott. Bátran küzdött, szépen dolgozott. Végre lányokkal.

Úgy gondolom, hogy amit a gyermekeink ma mutattak az példaértékű. Nem az eredményekre gondolok. Azok nagyon szépek. Ahogy ez a CSAPAT viselkedett, ahogyan együtt lüktetett. Ahogy örültek egymás sikereinek, ahogy osztoztak olykor a bánatban… Ahogy a csapatunk tagjai SZERETIK EGYMÁST… Ezt látni, ennek részesének tenni hatalmas boldogság. KÖSZÖNÖM NEKTEK GYEREKEK!
És végül, az egész Egyesület nevében szívből gratulálok!

Ilyés Gyula
Elnök, Vezető Edző
2012.04.24

Az ápr. 17-én megtartott szülői értekezlet rövid összefoglalója:

A hagyományos nyári judo edzőtáborunk, idén az iskola befejezése után indul.
Jún. 18-tól 22-ig tart. Öt nap, négy éjszaka.
Helye: Agárd, VVSI sporttelep. Tópart utca.
Kiváló körülmények. A tavalyi áron tudjuk idén is odaadni, 35000, azaz harmincötezer forint/fő.Ebben a hajókiránduláson és a vitorlázáson kívül minden költség benne van.
Napi három foglalkozásra (edzésre) számíthatnak a résztvevők.

A versenyzés továbbra is opció, de nagyon szép eredményekkel büszkélkedhetünk.
Közel járunk a 200. veresi érem megszerzéséhez.
Sokan másolnak bennünket az országban. Konkrétan több olyan újonnan alakult egyesületről tudunk, akik veresi mintára alakultak meg.

Az ifjú judokák nem csak a versenyeredményeikkel kapnak folyamatos visszajelzést, erre szolgálnak az övvizsgák is.
Nem sietünk vele, egy-egy fokozatnak véleményünk szerint meg kell érnie. Övszerző vizsgáink rendszeresek, nem ritkán hívunk híres judósokat is a vizsgabizottságba.

Előbb az országos mezőnybe léptünk ki, de ma már kijelenthetjük, hogy Hegyi Dávid révén korosztályában nemzetközi szintű judokánk is van.
A fejlődés folyamatos.

Komoly klubélet folyik a függönyök mögött, a hozzánk járó judokák sok mindent megtanulnak, amit a későbbi életükben is kamatoztathatnak.

A könyvtárunk egyre népszerűbb!

A 23-ával kezdődő héten még lehet új egyesületi pólót rendelni. A gyermek póló 1400 Ft, a felnőtt 1700 Ft-ba kerül.
Szeretnénk, ha minél többen rendelnének, a gyerekek nagyon szeretik.

A tagsági díj, oktatási díj, már két éve változatlan, az ÁFA emelésből járó többlet terheket is magára vállalta az egyesület.

Tervezünk vásárolni egy nagy perselyt. Ha valaki múlhatatlan vágyat érez, hogy tehetsége szerint segítsen az ásványvíz vásárlásában, akkor ily módon megteheti.Mindenesetre előre is köszönjük!

Májusban, sorrendben már a harmadik Hírlevelünket jelentetjük meg!

Minden híreszteléssel szemben még mindig önerőből vagyunk. Tagdíjakból, 1%-ból, és önerőből áll és fejlődik folyamatosan egyesületünk.

20 m2 új szőnyeggel gazdagodik egyesületünk.
Már megrendeltük!
20 m2 új szőnyeg! Hatalmas kincs ez nekünk!

Gyuszi bácsi folyamatosan fejleszt, innovál, népszerűsíti a judót.
Komoly pozíciókat tölt be mind a Közép-Magyarországi Régióban, mind a Judo Szövetségben.
Bővebben az oldalon olvashattok róla.

Egyesületünk saját versenye a “Hepe-Hupa Kupa” idén már harmadik alkalommal lesz megrendezve.
Ideje: május 20.
Szeretnénk, ha nagy csapattal indulnánk el saját versenyünkön.

A nyári szünetben a versenyző csoportnak, ill. a hétfőn és szerdán öt órára járó csoportnak lesz edzés.
A két kiscsoport nyári szünetre megy, velük az iskola után szeptemberben találkozunk.
A mi saját szabadságunkról, ill. a nyári edzésbeosztásról időben értesítünk benneteket.

A tanévzáró ünnepségünkről később, de természetesen időben tájékoztatunk Benneteket.
Megjelenésetekre feltétlen számítunk!

Az egyesületben minden nap 12.00 és 13.30 között funkcionális erőedzés van. ( Cross Training )
Jelentjük, egyre népszerűbb a foglalkozás.
Javasoljuk, hogy aki valóban szeret edzeni, próbálja ki, nagyon jó és rendkívül eredményes!

Május 11-12-13, edzőtábort tartunk Agárdon sportos felnőtteknek.
Érdemes kilépni kicsit a hétköznapokból.
Jó társaságban, közvetlen vízparton mozogni, pihenni…
A tábor eddig mindig szuper volt. Most is az lesz.

Kérés 1:
Ha valakinek van nélkülözhető gyermek, ifjúsági vagy ismeretterjesztő könyve, kérjük hozza be könyvtárunkba. Jó helyre kerül a könyv!

Kérés 2:
Híreinkről, eseményeinkről több fórumon is igyekszünk hírt adni. Gyermekeken, szórólapon keresztül. Faliújságokon, valamint a neten, a saját oldalunkon (www.judoedzo.hu).Kérünk Benneteket, hogy olvassátok el a faliújságot, vagy nézzétek meg az oldalt. Ezt nem tudjuk helyettetek megcsinálni.

Köszönjük!

Amennyiben úgy érzed, érzitek, úgy adótok 1%-ával Ti is hozzá tudtok járulni a Veresi Küzdősport Egyesület munkájához, céljai eléréséhez, sikereihez.
Nagyon köszönjük!
2012.04.24

Most már hivatalosan is, egyhangú szavazás eredménye képpen!

Elnökünk, Ilyés Gyula lett a Közép-Magyarországi Regionális Judo Szövetség Versenysport Bizottságának Elnöke.
Emellett a Magyar Judo Szövetség Ifjúsági, Szabadidő és Sportbizottság alelnöki pozícióját is ő látja el a jövőben!
Természetesen az Országos Dankollégiumi tagsága, a vizsgabizottságban betöltött szerepe a jövőben változatlan.
Gratulálunk Gyuszi bácsi! Jó munkát, jó egészséget kívánunk Neked!
2012.04.24

Boldog Születésnapot Gyuszi bácsi!

Isten éltessen sokáig! Judózzunk sokáig együtt!
2012.04.24

Új 5.kyu-s judokáink

Betegségek és különböző előre nem várt problémák végett 3 részletben vizsgázott öt ifjú judokánk sárga övre. Mindenki tudása legjavát nyújtotta, hibátlanul teljesítették az előírt anyagot!

És akkor ők öten:
Engelbrecht Eric
Zsuga Péter
Demeter Roland
Borsodi Máté
Borsodi Márton

Gratulálunk fiúk!
2012.04.24

Hegyi Dávid a nyolc közé jutott a Budapest Kupán!

Dávid első nemzetközi versenyén mindjárt a legjobb nyolc közé jutott, ukrán ellenfele legyőzése után. Harcosan, bátran küzdött, nem alkudott. Sajnos megsérült a térde, ez akadályozta őt a még jobb eredmény elérésében. Meggyőződésünk, hogy Dávidnak minimálisan a legjobb négy között lett volna a helye. Újra bizonyította tehetségét, ügyességét, erejét!
Jelezte, hogy nem “csak” országos szinten, de nemzetközileg is számolni kell vele.

Dávid! Szívből gratulálunk!
2012.04.24

PÓLÓ rendelhető
Póló eleje
Póló háta
2012.04.15

2012. március hónap judokái

Szívből gratulálunk! Így tovább!!!

Ferencz Zsombor
Molnár Balázs
Fülöp László
Parádi Barnabás

Erdős Botond
Szendrey Bálint
Balázs Ádám
Molnár Márk

Szőcs Nándor
Lovász Levente
Lovász Zoltán
Domoniczki László

Zoltán Dávid
Szendrey Máté
Fónay Zsolt
Major Bence
Lukács Krisztián
Kiss Viktória

Ilyés Gyula
vezető edző, VI. Dan
Egyesületi elnök
2012.04.11

Egy újabb kezdeményezés elnökünktől.

Kinder Kata (Kata gyermekeknek).

Korábban már a judoinfón megjelent ez az ötlet. A veszprémi Takács Attila(aki maga is a kata-k elkötelezett híve) is felismerte a lehetőséget, és a hét kiváló edző együtt dolgozza ki az anyagot. Tervezik, hogy versenyt is rendeznek majd gyerekeknek, így lehetőség nyíilik azon fiataloknak is a versenyzésre akik randoriban nem vállalják a küzdelmeket.

DVD is fog készülniminderről, így mindenki számára elérhető lesz. Ezzel az a nem titkolt cél, hogy a judo tomegbázisát tovább szélesítsék, minél több gyermek ismerje fel a judoban rejlő szépségeket. További előny még, hogy az ifjú judokák jobban el tudnak mélyülni a különböző technikákban, illetve reményeink szerint egy új generációs kata versenyző csapat magjait ültessük el.
2012.04.04

Megtisztelő jelölés

Elnökünket Ilyés Gyulát nagy megtiszteltetés érte. Jelölve lett egyrészről a Közép Magyarországi Regionális Judo Szövetség Versenysport Bizottság Elnöki pozíciójára, másrészről: A Magyar Judo Szövetség Szabadidő és Sportbizottság Helyettes Elnöki pozicíójára.

Az Országos Dankollégiumi tagsága, illetve vizsgabizottságban betöltött pozíciója természetesen megmarad! Gratulálunk!
2012.04.04

Statisztika

A veresi judo idén már a harmadik éve indul versenyen (iskolaév). A legújabb statisztikánk szerint az eddigi mérlegünk (ápr.2-ig)

183 érem amiből 61 arany!
2012.04.04

FIGYELEM! SZÜLŐI ÉRTEKEZLET

Április 17-én kedden 18:00 órától szülői értekezletet tartunk a Triangoló üzletházban, a judo teremben. Mindenki megjelenésére számítunk!

Az érintett témák:
– Versenyek
– Övvizsgák
– Edzőtábor (nyári)
– Póló rendelés
– Egyebek

Szeretettel várunk!
2012.04.04

A judoinfón már meghirdetett edző továbbképzés és ötletbörze új időpontban gyermek és tanfolyamos edzőknek szól.
Az új időpontot később tesszük közé!
2012.04.04

Diákolimpia

Április 22. Újabb verseny. Meghívást kaptunk Nagytarcsára,

a Középmagyarországi Regionális Diákolimpiára!

Reményeink szerint nagy csapattal tudunk résztvenni a versenyen, és tovább öregbítjük hírnevét a veresi judónak.
2012.04.04

Budapest Kupa

Április 14. Nagyon nagy nap lesz egyesületünk történetében. Budaörsre megyünk versenyezni a Budapest kupára. Hatalmas megmérettetés lesz a z utánpótlás korú judokáknak. A teljes hazai élmezőnyön kívül mintegy 25 ország nevezett a versenyre, benne japán, orosz, francia csapatok is.

A veresi színeket diák “A” korcsoportban annak 49 kg-os súlytcsoportjában, Hegyi Dávid fogja képviselni.

Gyertek el, jöjjenek el, szurkoljunk együtt Dávidnak!

Nagy öröm, hogy ilyen rangos nemzetközi versenyen is indíthatunk versenyzőt.

Hajrá Dávid! Hajrá Veres Judo!
2012.04.04

Sportoktatói képzés

Elnökünk Ilyés Gyula a tavalyi sikeren felbuzdulva Ozsvár Andrással és hátuk mögött a Fitness Akadémiával immáron másodjára indítják el az intenzív judo sportoktatói képzést. Jelentkezni online lehet. a képzés májusban indul, a sikeres vizsgázók ősszel már judo sportotatónak mondhatják magukat. A szakmáról, annak oktatásáról Ozsvár András VI. Dan, és Ilyés Gyula VI. Dan gondoskodnak. A szakmai tábor csakúgy mint tavaly háromnapos lesz, a helyszínre Ozsvár mester óbudai judoterme lesz.
2012.04.04

DIÁKOLIMPIÁN VOLTUNK VESZPRÉMBEN!

2012. március 17-én mindössze három versenyzővel, de annál nagyobb reményekkel indultunk útnak a Veszprém megyei nyílt Diákolimpiára.
A veresi színeket Gaál Beni, Hegyi Dávid, és Poós Peti képviselte. Nagyon színvonalas verseny volt, rengeteg ifjú judoka tette próbára erejét, bátorságát, ügyességét. Hegyi Dávid – saját súlycsoportját (Diák A 49 Kg) megnyerte, míg eggyel feljebb (54 kg) ezüstérmes lett. Gaál Beni – bronzéremnek örülhetett. (Ha nincs az a bírói tévedés…)S végül, de nem utolsó sorban Poós Peti szintén bronzéremnek örülhetett.
Szívből gratulálunk!
További sok sikert kívánunk!
2012.03.27

2012. február hónap judokái

Erdős Karina
Oláh Gergő
Lovász Zoltán

Kiss Viktória
Zoltán Dávid
Fónay Zsolt

Fülöp László
Parádi Barnabás
Tóth Kende
Tibenszki Milán

Erdős Botond
Topolánszky Vince
Hódi Gábor

Szívből gratulálunk! Így tovább!!!

Ilyés Gyula
vezető edző, VI. Dan
Egyesületi elnök
2012.03.06

HEGYI DÁVID BRONZÉRMES LETT A “DIÁK A” MAGYAR KÖZTÁRSASÁG KUPÁN!

2012. március -én Piliscsabára mentünk versenyezni “Diák A” Magyar Köztársaság Kupára Hegyi Dáviddal. Dávid már bizonyított országos versenyen (2011-es Magyar Bajnokságon 5. lett, az volt az első nagy versenye), de mára egy korcsoporttal, és egy súlycsoporttal is feljebb lépett. 49 kg-ban állt a képzeletbeli rajtvonal mögé. A versenyre 38 egyesület 240(!) judokája nevezett. Dávidnak túl sokat kellett várni, ez bizony kissé megviselte őt, de így is egy gyönyörű bonzérmet nyert élete első köztársaság kupáján. Csak a későbbi győztes tudta legyőzni őt. Volt, hogy fogcsikorgatva nyert (a szíve vitte), de a 3. helyért való küzdelemben a “régi” Dávidot láthattuk újra. Kb. 3 mp. alatt győzte le szegedi ellenfelét.

Gyönyörű volt Dávid! Szívből gratulálunk!!!!
2012.03.06

2012. január hónap judokái
Szendrey Soma
Lovász Levente
Lovász Zoltán

Kiss Viktória
Hegyi Dávid
Zsuga Péter

Farkas Richárd
Bukta Dániel
Tóth Kende
Ferencz Zsombor

Németh Szabolcs
Topolánszky Vince
Hódi Gábor

Szívből gratulálunk! Így tovább!!!

Ilyés Gyula
vezető edző, VI. Dan
Egyesületi elnök
2012.02.26

Ismét verseny!

Egyesületünk meghívást kapott a Közép-magyarországi Regionális Judo Szövetség versenyére!

A verseny ideje: 2012. február 19. vasárnap
A verseny helye: Nagytarcsa, Múzeumkert 4. (iskola), utazás egyénileg.
2012.02.26

VERSENYEN VOLTUNK!

A Közép-magyarországi Regionális Judo Szövetség 2012 . február 19. vasárnap rendezte meg első idei versenyét Nagytarcsán, melyre a veresi judokák is meghívást kaptak. Nagy csapattal (18 fő!) vágtunk neki a versenynek, ahol kiváló ererdményeknek, gyönyörű akcióknak, dobásoknak örülhettünk.

A végeredmény 6 arany, 7 ezüst, és 5 bronzérem!
2012.02.26

Veszprém Megyei Diákolimpia

Kedves Szülők, ifjú Judokák!

Ismét meghívást kaptunk a Veszprém Megyei Judo Szövetségtől az általuk megrendezésre kerülő Veszprém Megyei Diákolimpiára.

Kiváló alkalom a tapasztalatszerzésre, versenyzésre, tudásunk lemérésére idegen környezetben. Tavaly rendkívül jól szerepeltünk ezen a versenyen, és bizakodva várhatjuk az idei megmérettetést is.
2012.01.31

ISMÉT EGY LÉPÉS ELŐRE!

Tavaly Hegyi Dávid kezdte el szereplését immáron országos szinten, idén ezt Gaál Bendegúz folytatta, ő már az ifjúságiak között.

Beni rendkívül tehetséges, kiváló képességű judós. Vállalta a megmérettetést, és 2012. január 28-án az UTE-ban ifi Országos Rangsorversenyen állt rajthoz.

Nem volt szerencséje első országos viadalán. A sorsolás szeszélye folytán a későbbi győztessel kezdett, ahol ígéretes támadások után, de vereséget szenvedett. A vigaszágon kiújuló vállsérülése akadályozta, amitől kissé visszafogottabb volt, így sajnos vereséget szenvedett, helyezetlenül zárt.

Lesz lehetőség a javításra, 2012. február 18-án az Ifi Országos Bajnokságon!

Hajrá Beni!!!

Köszönöm,
Ilyés Gyula
Vezető edző VI. Dan, Elnök
2012.01.31