Hírek – 2011

ÁLDOTT ÜNNEPEKET, EREDMÉNYEKBEN GAZDAG SIKERES ÚJ ÉVADOT KÍVÁNUNK SOK SZERETETTEL MINDEN JUDOKÁNKNAK, MINDEN KEDVES SZÜLŐNEK, HOZZÁTARTOZONAK, BARÁTAINKNAK, ÉS TÁMOGATÓNKNAK! BUÉK 2012!!!
2011.12.28

Megjelent a Veresi Küzdősport Egyesület judo szakosztályának első saját kiadványa “judo Hírek” címmel. Az első megjelenésben olvasható a judo rövid története mellett Egyesületünk fejlődéséről, versenyeinkről, és az aktualitásokról is. Terveink szerint rendszeresen megjelenünk kiadványunkkal. Olvassák szeretettettel!
2011.12.28

2011. december 20-án tartottuk szokásos év végi karácsonyi ünnepségünket. A karácsonyfát hagyományainknak megfelelően saját készítésű díszekkel együtt díszítettük fel. Minden judokánák ajándékot kapott, és mindenki vihetett haza egy példányt a frissen megjelent hírlevelünkből is. Átadásra kerültek a félév Veresi Judosa címek is, ebben az elismerésben négy ifjú judokánk részesült: Fülöp Lackó, Parádi Barnus a Csiga, Zsuga Peti a Haramia, és végül de nem utolsó sorban Zoltán Dávid. Szívből gratulálunk!

Az ünnepet színesítette Fürtös János barátunk harcművészeti bemutatója, melyet tanítványával mutattak be nekünk. Nagy tetszést aratott a bemutató! Tényleg nagyon szép volt. Köszönjük szépen. A bemutató után volt lehetőség beszélgetni a Mesterekkel, és így bepillantást nyerhettünk a szamurájok életébe, és a szamurájkard történetébe is.

Az eseményen még Torsa Dani is gitározott, és és nagyon jó hangulatot teremtett! Köszönjük Dani!

2012. január 02-án indulunk tovább!!
2011.12.28

KÖNYVTÁR A VERESEGYHÁZI JUDO ISKOLÁBAN
…HOGY A KÖNYV MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ LEGYEN!!!
MINI KÖNYVTÁRAT SZERVEZÜNK EGYESÜLETÜNKBE, MELYHEZ SEGÍTSÉGET SZERETNÉNK KÉRNI A KEDVES SZÜLŐKTŐL!
2011.12.19

2011. DECEMBER 14-ÉN VI. kyu-ra (sárga csík) vizsgáztak kezdő iskolás csoportunk judokái. Tizenhatan “számoltak” be tudásunkról. Rendhagyó volt a vizsga annyiban, hogy két ifjú judokánk édesanyja is vizsgázók között volt.

A veresi judosok ismét kitettek magukért. A vizsgaanyagnál lényegesen több technikai elem került bemutatásra. Judosaink fegyelmezetten, nagyon korrektül hajtották végre az egyre nehezedő feladatokat. Elméletből pedig még az V. kyu anyagát is felmondták.
2011.12.19

A Veresegyházi Küzdősport Egyesület Judo Szakosztálya ismét meghívást kapott a 2011. december 10-én megrendezésre került Szent István Kupára, a meghívásos, barátságos versenyre, ahova idén több, mint 100 judoka nevezett az egész országból.
2011.12.19

Meghívást kaptunk Rétságra a Nógrád megyei nyílt judo bajnokságra. Csuka Zoltán, a Honvéd egykori válogatott versenyzője kíváló versenyt szervezett.

Kilenc veresi judoka tette próbára erejét, ügyességét, de nem is akárhogyan. Négy arany, három ezüst, és két bronzérem lett a “termés”.
2011.12.19

Bemutató edzést tartottunk Újpalotán, a Harcművészeti Gálán, elnökünk meghívást kapott, hogy judoval ismerkedhessenek a megjelent harcművészek.

Fülöp Laci barátunkkal vették “birtokba” a tatamit. Remek edzés kerekedett belőle. A főszervező, Erdélyi Ferenc, és a többi megjelent mester is elismerősen szólt a közös munkáról. Főleg a küzdelem közben használható judo technikák hatékony alkalmazása volt terítéken. Sallangmentes, eredményes, de ugyanakkor egyszerű technikák oktatása volt a fő cél. Laci, a csapatkapitányunk ezen a rendezvényen debütált, mint edző, remekül helytállt, annak ellenére, hogy kisebb sérülést szenvedett, ez kicsit akadályozta őt.

Az edzés végén a résztvevők vastapssal köszönték meg a tréninget, Erdélyi mester pedig egy szép kardot adott ajándékba Gyuszi bácsinak!
2011.12.08

Második alkalommal került megrendezésre az UTE Megyeri úti csarnokában az első osztályú férfi newaza országos bajnokság. A Galambos Márton-emlékverseny néven futó viadal szép szakmai sikert aratott, az indulók parázs mérkőzéseken adtak számot felkészültségükről.
2011.12.07

Nógrád megyei nyílt judo bajnokság
Kedves Szülők! Kedves ifjú Judokák!

Ismét verseny!

Egyesületünk meghívást kapott a Nógrád megyei nyílt judo bajnokságra.
Kiváló lehetőség gyakorlásra, tapasztalatszerzése idegen környezetben.

A verseny ideje : 2011. december 17.
2011.12.05

2011. december havi “menetrendet”
Kedves Szülők! Kedves ifjú Judokák!

Tájékoztatásul leírjuk nektek 2011. december havi “menetrendet”
2011.12.05

Kedves Szülők! Kedves Judokák!

A Veresi Küzdősport Egyesület Judo Szakosztálya következő övvizsgáját 2011. december 14-én 17 órától 6. kyu (fehér öv sárga csíkkal) tartja.

Az ifjú judokák, előbb gyakorlatból, majd a sikeres gyakorlati vizsga után elméletből fognak vizsgázni.

Meghívott vendégeink is lesznek, de ez legyen meglepetés!

A vizsga a Magyar Judo Szövetség Vizsgaszabályzata értelmében térítésköteles, díja 2.000 Ft, azaz kettőezer forint, melyet kérünk a vizsgára jelentkezéskor rendezni szíveskedjenek.

A sikeres vizsgázók oklevelet kapnak.

Kérjük a nem vizsgázó judokákat, hogy jelenlétükkel tiszteljék meg a vizsgát, szurkoljanak csapattársaikkal, örüljenek együtt sikereiknek.

Veresegyház, 2011. december 05.
Tisztelettel,
Ilyés Gyula
Vezető edző, VI. Dan
2011.12.05

Nehezen indult, de az idén december 4-én újra I. osztályú Földharc OB-t rendez Elnökünk Ilyés Gyula. A verseny immár 2. alkalommal kerül megrendezésre, Galambos Márton Emlékverseny néven. Egészen biztos, hogy nagyszerű küzdelmeket láthatunk majd.Idén is lest Open kategória, az egyetlen változás az, hogy az idei newaza OB idén csak férfiak számára lesz meghírdetve. A viadalról később beszámolunk.
2011.12.05
Harcművészeti gála
December 4-én nagyszabású harcművészeti gálát rendez az Újpalota SE Erdélyi Ferenc vezetésével. Bemutató edzések is lesznek a rendezvényen. A judosportot elnökünk Ilyés Gyula fogja képviselni Fülöp Lacival, Egyesületünk csapat kapitányával. Együtt tartanak majd foglalkozást a jelenlevő harcművészeknek és mestereinek. Az eseményről később beszámolunk.
2011.12.05
2011. november 24-én, Elnökünk előadást tartott Veresegyházon az innovációs Központban dr. Mohai Imre meghívására a Civik Körnek. Szó volt sportról, életvezetésről, kitartásról, célokról, és az odavezető útról.Nagy érdeklődés volt a senior korúak sportolási lehetőségeiről, a kezdeti nehézségeiről, és a várható eredményekről.
Sikeres, jó este volt, csupa pozitív visszajelzésrsel. Köszönjük!
2011.12.05

KARÁCSONYI ÜNNEPSÉG a Veresegyházi Judo Iskolában. 2011. december 20-án Kedden délután 4 – kor inden judokát, és családját szeretettel várunk!!!
2011.11.27

A Veresegyházi Küzdősport Egyesület Judo Szakosztálya ismét meghívást kapott a 2011. december 10-én szombaton megrendezésre kerülő Szent István Kupára, a meghívásos, barátságos versenyre.
2011.11.27

Kedves Szülők, Ifjú Judokák, beszéltünk a Mikulás Bácsival ! és 2010. december 6-án délután 4 órára eljön hozzánk a MIKULÁS!
2011.11.27

2011. november 13-án vasárnap először vettünk részt Kecskeméten a nagyszabású nemzetközi judoversenyen a Városi Sportcsarnokban.
2011.11.27

2011 Október 29-én, harmadik alkalommal (immáron hagyományosan) vettünk részt Simon Misi bácsi Meghívásos judo versenyén Tapolcán.
A korai kelés, és a hosszú utazás ellenére a versenyzők nagyon szépen szerepeltek, 5 arany és 5 második helyezés lett a mérleg eredménye.
De lássuk, hogy is volt!
2011.11.03

2011. október hónap judokái

Bujtás Viktor
Topolánszky Vince
Németh Szabolcs
Szendrey Bálint

Domoniczky László
Kerecseny Attila
Kovács Máté József

Tóth Kende
Parádi Barna
Fülöp László

Ifj. Fónay Zsolt
Tibenszki Milán
Zsuga Péter

Szívből gratulálunk! Így tovább!!!

Ilyés Gyula
vezető edző, VI. Dan
Egyesületi elnök
2011.11.02

Fülöp Lacit ünnepeltük, immáron, mint judo sportoktatót. Az ünnepség mondhatjuk nagyon jó hangulatú, és rendhagyó volt. Leopold Robi barátunk, sporttársunk gyönyörű tortával lepte meg Lászlót, és az egész csapatot. Ezúton is köszönjük! Mindenki remekül érezte magát ezen az összejövetelen!
2011.10.31

Az első alkalommal kiírt II.oszt. Newaza OB ünnepélyes megnyitóján Nagy András az MJSz sportigazgatója adta át Elnökünknek, Ilyés Gyulának a Magyar Judoért kitüntetés bronz fokozatát. Közel harminchat éve a magyar judosportban, megannyi új ötlet, kezdeményezés, edzői munka, versenyzői múlt, és még hosszan sorolta Csorba Miklós Gyula érdemeit. A veresi judokák és a judoedzo.hu stábja és partnerei nevében szívből gratulálunk!
2011.10.31

2011. október 29-én az UTE Megyeri úti termében került sor az I. alkalommal kiírt II.osztályú Newaza Országos Bajnokságra. Viszonylag kevés induló nevezett, de nagyszerű küzdelmeket láthattunk. Az open kategóriában tizemhárman mérték önre erejüket, tudásukat. Részt vett a versenyen és meg is nyerte súlycsoportja (81 kg) küzdelmét a szenior korú Németh Károly, aki a nemzetközi judovilág kiemelkedő tudású földharcosa. Többen eljöttek a két hét múlva esedékes Masters’ EB-re készülő magyar csapatból, pl. Göndöcs Attila, aki egy arannyal és egy ezüstéremmel gazdagodott. De velünk volt a 73 kg-os Vincze Gabi is, aki a saját súlycsoportját megnyerte, míg az open-ben a bronzéremig jutott. A viadalt megtisztelte jelenlétével Nagy András, az MJSz sportág igazgatója, Flóri Miklós a Dan Kollégium elnöke, és Kovács Ernő, a Közép-magyarországi Régió vezetője is. Megtisztelt bennünket, és végigszurkolta a versenyt a judosport barátja Fenyő Iván művész úr is, aki az esemény végén még érmeket is átadott a 90 kg-s súlycsoport dobogósainak. Elnökünk nem titkolt szándéka, hogy komoly hagyományt kíván teremteni a newaza küzdelmeknek. A rendezés kiválóan sikerült, szép díjak kerültek átadásra, úgy gondoljuk, hogy egy remek versenyt sikerült adni a magyar judo sportnak. Gratulálunk az ötletért, a szervezésért, és eredménytől függetlenül a judoedzo.hu teljes csapata. Gratulálunk minden versenyzőnek a részvételért, és ezúton is köszönöm Vincze Zoltán versenyelnöknek, és Csorba Miklós, Maros Viktor bíróknak munkájukat!
2011.10.31

2011. október 29-én Egyesületünk meghívást kapott Simon Misiéktől Tapolcára. Örömmel vettük a meghívást és kilenc judokával neveztünk a versenyre. Fülöp Laci barátunk, a csapat kapitánya először, de vélhetően nem utoljára egyedül vezette a csapatot. (Elnökünk, Ilyés Gyula a II. o. Newaza OB-n volt érdekelt.) a debütálás remekül sikerült! 5 arany, ill. 5 ezüstéremmel zártuk a tapolcai versenyt! Bővebben majd Laci beszámolójából. Szép volt fiúk! Remek munka volt! (A győztesek: Fülöp Lackó, Parádi Barnus a Csiga, Fónay Zsolti, ill. Gaál Beni, aki saját korosztályán kívül a junioroknál is győzni tudott! Ezüstérmesek lettek: Borsodi Máté, Borsodi Marci, Tibenszki Milán, Demeter Roli, és végül, de nem utolsó sorban a Haramia – Zsuga Peti.)
2011.10.31

Megálmodtuk, megcsináltuk, és már véget is ért! 2011. október 22-én véget ért at I. judo intenzív sportoktatói képzés, ahol a tananyagot akár on-line is el lehetett sajátítani. Forradalmi újítás volt, jó volt a visszhangja. A Fitness Akadémia ismét remek partnernek bizonyult. Köszönjük a résztvevőknek, köszönjük Ozsvár Bandi barátunknak, és végül de nem utolsó sorban köszönet a Fitness Akadémiának, hogy “befogadta” ezt a remek képzést, mely reményeink szerint még sok követ.
2011.10.31

2011. október 22-én véget ért az I. intenzív judo sportoktatói képzés!

A képző intézmény a Fitness Akadémia volt, a szakmáért Ozsvár András mesteredző, és elnökünk Ilyés Gyula voltak felelősek.
Egyesületünk csapatkapitánya, Fülöp Laci, és klubunk igaz barátja Szemler István (kétszeres Masters’ Világbajnok, Európa Bajnok) is a hallgatók között voltak.A csoportból a legjobb teljesítményt Szemler Pisti nyújtotta, míg a csapat második helyét a szintén jeles eredménnyel végző Fülöp Laci érdemelte ki.

Remek munka volt! Szívből gratulálunk!
2011.10.25

2011. szeptember 25-én vasárnap Győrszentiván adott otthont a Diák “B” országos bajnokságot. Egyesületünk először vett részt ilyen rangos viadalon.
2011.10.11

Tisztelt Mesterek, Klubedzők!

2011. október 29-én (szombaton) meghívásos judo versenyt rendez a Simon Judo Önvédelem, Szabadidő és Diáksport Egyesület.
2011.10.11

2011. szeptember hónap judokái
Hanuszka Bence
Révész Marcell

Tibenszki Milán
Leopold Róbert
Zoltán Dávid
Major Bence
Ifj. Marx Károly
Ifj. Zsuga Péter

Farkas Richárd
Tóth Kende
Bukta Dániel
Parádi Barna
Szívből gratulálunk! Így tovább!!!

Ilyés Gyula
vezető edző, VI. Dan
Egyesületi elnök
2011.10.11

Kedves Szülők!

Kérjük, fogadjátok szeretettel 2011. szeptember 6-án, kedden megtartott évnyitó szülői értekezletünk összefoglalóját:
2011.09.28

Egyesületi elnökünk ismét remek ötlettel állt elő. Ozsvár Andrással (VI. Dan, mesteredző) a Fitness Akadémiát megnyerve maguknak intenzív judo sportoktatói képzést indítottak. A képzés struktúráját tekintve rendhagyó: online lehet letölteni a szükséges tudnivalókat, tanulni valót, könyveket, de emellett természetesen lehetőség van a személyes konzultációkra is. A képzés intenzív, az augusztus 11-i megnyitót követő három napban szakmai táborba vonultak a képzés résztvevői. A helyszínt Ozsvár Bandi biztosította saját termében a Farkastorki úton az Óbudai Judo Klubban. Az esések oktatásától, a különféle alaptechnikák tanításáig nagy anyagot öleltek fel a résztvevők, de megismerkedtek természetesen a Na-ge-no kata alapvetéseivel is. Nagyon sok jó ötlet hangzott el, illetve gazdát cseréltek a különféle fortélyok is. Még ‘játékbörzét’ is tartottak. A három nap kiváló hangulatban telt el. A jelentkezők október közepén – sikeres vizsgák esetén – már judo sportoktatói oklevélhez jutnak. Másik nagy előnye ennek az oktatási formának a többivel szemben, hogy olcsóbb, de a színvonala ugyanolyan magas! A rendezők, a képzési intézmény, ill. a tanárok is bíznak a sikeres folytatásban.
2011.08.17

A tavalyi I. osztályú newaza OB – Galambos Márton Emlékverseny – sikerén felbuzdulva, elnökünk október 29-én első alkalommal a felnőtt II. osztályú newaza OB-t, hogy még szélesebb körben kipróbálható legyen a versenyzésnek ez a típusa. Az esemény támogatója a Kovács Ernő fémjelezte Közép-Magyarországi Regionális Judo Szövetség. Helyszín: az UTE sportcsarnoka. A szabályok teljes mértékben megegyeznek a tavalyi Newaza OB szabályaival, melyek a Judoinfo-n, és a Hunjudo-n is megjelentek. Részletes versenykiírással később jelentkezünk. A viadalon mindenki indulhat, aki rendelkezik érvényes MJSz könyvvel, sportorvosi engedéllyel, és nincs első osztályú minősítése. Így szeretettel várjuk a vállalkozó juniorokat, illetve a master’ s judokákat is.
2011.08.17

ILYÉS GYULA EB bronzérmes 6. Danos judoedző edzéseket tart kezdő ÓVODÁSOKNAK!!!
ILYÉS GYULA EB bronzérmes 6. Danos judoedző edzéseket tart kezdő ISKOLÁSOKNAK!!!
ÚJRA CROSS TRAINING edzések a judo teremben
SZŰLŐI ÉRTEKEZLET
2011.07.28

Új csoportbeosztások 2011 szeptember 05-től

2011 szeptember 1 kezdő csoport beosztás
2011 szeptember 2 kezdő csoport beosztás
2011 szeptember versenyzők beosztás
2011 szeptember kis-haladó beosztása
2011.07.19

Hagyományainkhoz hűen idén is Agárdon voltunk táborozni! Hihetetlenül jó volt. A mi csapatunk mellett voltak százhalombattai és törökbálinti judokáink is. Napi három edzés szerepelt a programunkban. De volt itt vitorlázás, hajókirándulás, házi horgászverseny, egy kis strandolás, kerti sütés, és sok bolondozás. A kijelölt penzumot mindenki teljesítette, minden ifú judoka odatette magát, és becsületesen dolgozott. Borsodi Marci sikerrel vizsgázott VI. kyu-ra, míg ifj. Fónay Zsolti V. kyu-s vizsgát teljesítette nagyon szépen. Táborzáráskor minden résztvevő oklevél díjazásban részesült. Köszönet Heni néninek a szállásért, Laci bácsinak és csapatának a finom ételekért.

Ilyés Gyula
vezető edző, VI. Dan
Egyesületi elnök
2011.07.02

Veresi judosok évzárója volt 2011. június 10-én! Képek letölthetők itt…
Ez megint nagyszerűre sikeredett. Méltó volt az eltelt 2010/2011 évet. Rengeteg ifjú judoka, szülők, hozzátartozók töltötték meg a veresi judosok új termét. Elnökünk, Ilyés Gyula beszámolójával kezdődött, melyben értékelte az elmúlt iskolaévet.
2011.06.26

2011. június 4. II. Hep-Hupa Kupa Nagytarcsán!

Idén immáron másodszor rendeztük meg saját versenyünket a Hepe-Hupa Kupát. A versenyre Nagytarcsán került sor a Közép-magyarországi Regionális Judo Szövetség lebonyolításban.

Sok vidéki klub is megtisztelte jelenlétével a viadalt. Számomra nagy öröm, hogy olyan eredményes csapatok is eljöttek, mint a Honvéd Judo Iskola, illetve a Ledényi Judo Team is.

Nagy létszámú csapattal, 18 fővel indultunk. A végelszámolásnál öt arany, öt ezüst, és kilenc bronzéremnek örülhettünk. Ezzel a teljesítménnyel megnyertük a csapatversenyt, és Egyesületünk második kupáját is begyűjtöttük.
2011.06.26

Évzáró rendezvényt tart 2011. június 10-én, 16 órától – 18 óráig a Judoteremben!

Program:
Év judosa, és egyéb jutalmak ünnepélyes kiosztása
Tájékoztató az Egyesület 2010/11 év verseny eredményeiről
Tájékoztató az edzőtáborról
(Agárd, 2010. június 17-21.)…és evés-ivás, mulatozás

A kistestvérek az ünnepség alatt a Kipp-Kopp Játszóházat 50% kedvezménnyel vehetik igénybe! Köszönjük Kipp-Kopp!

Kérjük a hozzátartozókat, hogy egy tányér sütivel, némi üdítővel támogassák rendezvényünket! Köszönjük szépen!!!

MINDEN JUDOKÁT ÉS CSALÁDJÁT SZERETTEL VÁRUNK!!!

Ilyés Gyula
vezető edző, VI. Dan
Egyesületi elnök
2011.06.02

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Veresegyházi Küzdősport Egyesület és a Közép-magyarországi Régió idén is megrendezi meghívásos judo versenyét a II. HEPE-HUPA KUPÁT.
Ideje: 2011. június 4. szombat
Helyszíne: Nagytarcsa, Múzeum kert
2011.05.23

Cross training táborban voltunk Agárdon!
Ez aztán igazán jól sikerült!
Pazar környezetben, vízparton tartottuk meg az idei első cross training táborunkat!
Volt itt minden. Három nap őrület! Ízelítő az eszközökből: kötelek, girják, trx-ek, talicska, homokzsákok, súllyal terhelt vasszánkó, traktorgumi, és még sorolhatnám.Gyönyörű időben, remek hangulatban zajlottak az edzések. Azt hiszem minden résztvevő maradandó élményekkel tért haza.Köszönet a remek körülményekért, a pazar ellátásért a házigazdáknak! És nem utolsó sorban gratulálunk mindenkinek, aki részt vett a táborban, és próbára tette erejét, ügyességét, kitartását!Hatalmas „mászókával” cross fit húzódzkodó állvánnyal gazdagodtunk!
Köszönet a segítségért Molnár Dávid Apukájának, Molnár Zsoltinak, a tervezésért, vasakért, statikai szakértésért Móger Lali barátomnak, a kivitelezésért Kálózy Zoltán vezetett lakatos üzemnek! A táborban avattuk fel, és bizton állíthatom, hogy kiváló szolgálatot fog tenni nálunk a vas!
2011.05.23

SZENZÁCIÓS VERESI SIKERT HOZOTT az április 30-i verseny!
2011.05.07

Kezdő gyermek verseny és Amatőr felnőtt verseny Nagytarcsán
2011.04.17

Edzőtábor

Tisztelt Szülők!

Idén is lesz edzőtábor!!
Helyszín: Velencei-tavi Vízi Sportiskola, és Szabadidő Központ (VVSI) 2484 Agárd, Tópart u. 17.
Időpont: 2011. június 17-21.
2011.04.17

Február 24-én VI. kyu-ra (sárga csík) felzárkóztató övvizsgát tartottunk. Az ifjú judokák szépen felkészültek, s számot adtak tudásukról úgy gyakorlatban, mint elméletben. Tizenöten vették sikerrel az akadályt:
Bacsó Péter, Perlei Olivér, Tóth Kende, Ertl Dominik, Aszódi Marcell, Dobó Nándor, Bukta Dániel, Berta Zsolt Maxi, Varga Zétény, Borsovics Zsombor, Csépány Zsófia, Szlovák Áron, Borsodi Máté, Palágyi Attila és Farkas Richárd.

Szívből gratulálunk és további sikereket kívánunk!
2011.03.08

Korábban meghívást kaptunk március 5-re Simon Misitől, így ígéretünkhöz híven részt vettünk Tapolcán, a nagyon impozáns rendezvénycsarnokban tartott versenyen.
Fazakas Tamás bácsi és Simon Misi kiváló versenyt rendeztek. Mi viszonylag kis létszámú csapattal, érkezünk, de annál nagyobb sikerrel zártuk a megmérettetést.
A mérlegeléskor hat judokánk volt érdekelt. Nézzük sorjában:
Major Benci, a Kipufogó bátor versenyzéssel ezüstérmes lett.
Zoltán Dávid, aki Bencéhez hasonlóan szintén második helynek örvendhetett.
El kell mondani, hogy mindkettejük esetében csupán egy kicsi hiányzott. Legközelebb meglesz!
És jött Fónay Zsolti, KisFóna. Erőtől duzzadó judóval nyerte meg súlycsoportja küzdelmeit. Aztán jött Czibula Matyi, aki megnyerte súlycsoportját, majd egy másik kategóriában is tatamira állt, és ott bátor judóval, nagyon szép megoldásokat alkalmazva bronzéremnek örülhetett.Nem sokkal később jött Gaál Beni, aki nála két és fél évvel idősebb, kék öves ellenfelével kezdett. Bebizonyította, hogy nem kell tartani a magasabb övfokozattól. Gyönyörű balra válldobással kápráztatott el minket, és a nézőket egyaránt. Később megnyerte súlycsoportját, és Matyihoz hasonlóan vállalta a küzdelmet egy másik kategóriában is, ahol ezüstérmes lett. Rég láttam Benit ennyire szépen judózni. Valóban csak egy hajszál választotta el attól, hogy két aranyéremmel térjen haza. Talán, ha egy kicsit jobban hisz magában…Végül, de nem utolsó sorban Hegyi Dávid.Dávid egy fejjel magasabb ellenféllel kezdett, és győzte kb. 20 másodperc alatt egy hatalmas támasztott gánccsal. Aztán példát vett Benről, és a következő ellenfelét egy süllyesztett válldobással dobta ipponra. Könnyedén nyerte meg súlycsoportját. Egész egyszerűen úgy gondolom, hogy Dávid fantasztikusan teljesít. Magabiztos, technikailag képzett, erős, megérett rá, hogy országos szinten képviselje a veresi színeket. Összességében elmondható, hogy minden versenyző kitett magáért. Gyönyörűen dolgoztak, nyertek, vagy nem, nem alkudtak.

Szívből gratulálunk, és további szép sikereket kívánunk! SZÉP VOLT FIÚK!!
2011.03.08

Versenykiírás

Közép-magyarországi Régió judoversenye Kistarcsán
Közép-magyarországi Régió évzáró judoversenye Kistarcsán
2011.02.07

2011. február 5-én szombaton, Egyesületünk részt vett a Veszprém megyei Diákolimpián. Közel 200 (!!!) ifjú judoka nevezett a versenyre, ami kinőtte a megye határait, hiszen voltak itt Budapestről, és az ország számos más településről is. Takács Attiláék remek versenyt rendeztek.
2011.02.07

IV. kyu vizsga
2011. február 4-én sikeres vizsgát tett narancssárga övre (IV. kyu) Hegyi Dávid! Dávid ez nagyon rég óta érett már!

Gratulálunk!
2011.02.04

Felzárkóztató övvizsga
Kedves Szülők!

A Veresi Küzdősport Egyesület Judo Szakosztálya felzárkóztató övvizsgáját 2011. február 24-én 17 órától 6. kyu (fehér öv sárga csíkkal) tartja.
2011.01.31

Veszprém megyei Diákolimpia
Kedves Szülők!

2011. február 5-én szombaton, Egyesületünk részt vesz a Veszprém megyei Diákolimpián.
2011.01.31