Hírek – 2009

BOLDOG ÚJ ÉVET!
Minden kedves látogatónknak, minden veresi judokának, kedves szülőknek áldott békés ünnepeket, és eredményekben gazdag új esztendőt kíván a judoedzo.hu és csapata
2009.12.28

2009. december 21-én immár a 4. karácsonyi ünnepségünket tartottuk, és második alkalommal köszönthettük a félév judosait. A félév judosai megtisztelő cím birtokosai: Vass Marcell, Hajnal Zalán és Zoltán Dávid! A verseny folytatódik: ki lesz az év judosa? – még mindenkiből lehet!!!! A fát a saját készítésű díszekkel együtt öltöztettük ünneplőbe!!! Minden judoka emlékérmet kapott Karácsonyra!
2009.12.27

JUDO Veresegyházi Küzdősport Egyesület

KARÁCSONYI ÜNNEPSÉG

2009. DECEMBER 21-ÉN kerül sor immár hagyományosan a veresi judokák karácsonyi ünnepségére! Az ünnepségre a belépő min. 2 db a judoka által saját kezűleg készített dísz. A karácsonyfát együtt fogjuk díszíteni!!

A már megszokott „egymás ajándékozása” idén elmarad, mert az influenza járvány miatt nagyon rapszodikus a gyerekek edzésre járása, senkinek sem szeretnénk bánatot okozni.

kérjük a Kedves Szülőket, hozzátartozókat, hogy a hírt adják tovább, lehetőleg minél több veresi judos jöjjön el az ünnepségre!!!!

Az első edzés időpontjai:
2010. január 5. kedd – haladó csoportok
2010. január 6. szerda – kezdő csoportok

Mindenkit sok szeretettel várunk!!!!

Ilyés Gyula VI.Dan
vezető edző
Egyesületi Elnök
2009.12.17.

2009. december 14-én két senior korú judosunk vizsgázott sikerrel 1 kyu övfokozatra: Marx Károly és Fülöp László. Gratulálunk!
2009.12.14.

2009. december 12-én 13 versenyzőnk indult el a Közép-magyarországi Regionális Judo Bajnokságon, ami egy kisebb nemzetközi versenyen. Nehéz csata után végül Hegyi Dávid lett aranyérmes, ezüstöt nyertek Pataki Máté Miklós, Major Vendel, Horváth Tamás, Hajnal Zalán, és kilenc bronzérmesünk Gődény Kornél, Zoltán Dávid, Vass Marcell, Major Bence, Gaál Bendegúz, Marx Károly, Zelei Boldizsár, és Zelei Márton. Emlékérmet kapott Czibula Mátyás, aki a bemelegítés közben megsérült, és így nem tudott részt venni a küzdelmekben.
2009.12.12.

2009. december 9-én a Magyar Judo Szövetség Elnökségi ülésen ellenszavazat nélkül átment Ilyés Gyula beterjesztése, miszerint 2010. december 18-án megrendezésre kerül az I. Newaza Országos Bajnokság! Külön öröm számunkra, hogy a verseny az egykori legendás mester, Galambos Márton nevét viseli.
2009.12.09.

Hagyományainknak megfelelően idén is meghívtuk Egyesületünkbe a Mikulást! Érkezését nagy várakozás előzte meg. Kedves, családias ünnepséget tartottunk, öröm volt nézni a sok boldog arcokat! Mikulás Bácsi! Köszönjük, hogy eljöttél hozzánk! Jövőre Veled, ugyanit!
2009.12.16.

December 1-én kilenc ifjú judokánk vizsgázott VI. kyu fokozatra. A vizsgát jelenlétével megtisztelte Grúber Mihály a veresegyházi Sportbizottság Elnöke, és Ledényi Levente, többszörös OB győztes, csapatban Európa Bajnok versenyző is. Köszönjük, hogy eljöttek, köszönjük, hogy velünk voltak.Kilenc nagyon szép vizsgát láthattunk. Judokáink remekül felkészültek, mind elméletből, mind gyakorlatból. Szívből gratulálunk, további sikereket kívánunk!A vizsgázók névsora:Szabó Hunor
Fülöp Gergő
Demeter Roland
Molnár Zoltán
Kozák Dávid
Engelbrecht Eric
Gazsó Dávid
Molnár Dávid Zsolt
Czene Ferenc
2009.12.03.
Egyesületünk meghívást kapott Tapolcára regionális judoversenyre. 12 versenyzővel érkeztünk. Hála és köszönet a Veresegyházi Önkormányzatnak, kaptunk buszt, így együtt tudtunk menni a versenyre. Öt arany, négy ezüst, és három bronzérem lett a végeredmény! Minden judoka érmes lett! Nagy feltűnést keltettünk! Nem csak az eredményekkel, hanem azzal is, hogy ifjú judosaink versenyeztek. Bátor, őszinte csatákban, gyönyörű technikai megoldásokkal vétették észre magukat. A csapat pedig a szó igazi értelmében nagybetűs CSAPATKÉNT működött. Mindenki segítette a másikat, közös volt az öröm, közös volt a bánat. Minden versenyzőnek szívből gratulálunk! Nézzünk néhány gyöngyszemet – a teljesség igénye nélkül:
Major Bence, a Tükörnézegető, vagy inkább Mr. Go-kart. Gyönyörű küzdelmekben, ellentmondást nem tűrően lett a csapat legjobbja.
Hegyi Dávid , aki megalkuvást nem ismerve küzdött ismét. Már a második ezüstérmét könyvelheti. Olyan gyönyörű válldobást dobott, amit ritkán látni versenyen.
Ifj. Marx Károly , aki képes volt első megfogásból bokadobásból ippont dobni. Aki látta, sokáig emlékezni fog rá. Végül ezüstérmes lett.
Gődény Kornél , aki bátran küzdött, ha kicsit jobban hisz magában, előrébb végezhetett volna, mint a harmadik hely.
Pataki Máté Miklós , aki hátsó gáncsból dobott emlékeztes, nagy ippont, végül harmadik lett.
Zoltán Dávid , aki, küzdött, hajtott becsületesen, ez a második helyherz volt elég.
Tóth Arthur, ha többet indít, és jobban kihasználja hatalmas fizikai erejét, előrébb végezhetett volna, mint a megszerzett harmadik hely.
Hajnal Zalán , aki mindent megtett, de az aranyéremért folyó csatában vereséget szenvedett. Ezüstérmes lett.
Zelei Marci , imponáló magabiztossággal tudott nyerni. Koshiguruma ipponja pedig gyönyörű volt,
Zelei Boldizsár , aki az aranyért folyó csatában hrogledöntésből dobott nagyon szép ippont zöldöves ellenfelén.
Czibula Matyi , aki mind korosztályban, mind súlycsoportban feljebb indult, és nyerni tudott. Vesztes állásból óriási szívvel küzdve fordította meg a mérkőzést. Csípődobása a végén ippont ért!

Végül, de nem utolsósorban:
Gaál Beni , aki olyan csodaszép válldobást dobott, hogy a szakma felkapta rá a fejét. Aranyérem lett a jutalom.

Szép volt fiúk!
2009.12.03.

A haladó óvodások VI. kyu-ra vizsgáznak 2009. december 1-én kedden, 15.30-tól. Kérem a tisztelt vizsgázókat, hogy pontosan érkezzenek!!!
2009.11.25.

Szeretettel várunk minden judokát, és családját 2009. december 4-én 16 órakor. Találkozzunk a Sportrecepciónál 15.45-kor, és várjuk együtt!!!!
2009.11.25.

Ünnepeljünk együtt 2009. december 21-én hétfőn 16-kor. Találkozzunk a Sportrecepciónál 15.45-kor, és várjuk együtt!!!!
2009.11.25.

A Ledényi Levente Judo Iskola első ízben rendezte meg a Bukfenc kupát 2009. október 31-én. Ez egy meghívásos gyermekverseny volt, amin közel tíz egyesület képviseltette magát. Ott voltak a nagyok is. A KSI, a Honvéd, az UTE ifjú judokái is megmutatták tehetségüket. A BHSE judo terme ideális helyszínnek bizonyult. A veresi színeket Hegyi Dávid, Major Bence- Tükörnézegető, Major Vendel, Pataki Máté Miklós, és Zoltán Dávid képviselte. Remekül szerepeltünk! Hegyi Dávid gyönyörű ippon győzelmekkel jutott a döntőbe, ahol wazarival vezetett, de a végén picit elkalandozott a figyelme, ami az aranyérmébe került, végül a dobogó második fokára állhatott. Másik érmesünk Major Vendi volt, aki gyönyörű technikai megoldásokkal jutott a döntőbe, ahol szoros csatában maradt alul orosz-magyar ellenfelével szemben. Vendi kiváló focista is, mikor nem judozik, gólokat rúg. Hihetetlen jó mozgású, nagyon ügyes fiú.
Major Benci rendkívül sokoldalú fiú, nagyon tehetséges. Erre csak egy példa: eredményesen szerepel korosztályos go-kart versenyeken. Képek letölthetők itt…
Talán a legnehezebb sorsolása Pataki Máté Miklósnak volt. Parázs csatákat vívott bátran versenyzett, ez az ötödik helyhez volt elegendő. Végül, de nem utolsó sorban Zoltán Dávidról. Dávid utolsóként lépett tatamira csapatunkból. Hajtott, küzdött, társaihoz hasonlóan bátor volt, ez a hetedik helyhez volt elég. Minden versenyzőnknek szívből gratulálunk és további sok sikert kívánunk!
2009.11.08.

Versenyen voltunk, október 17-én Romániában, Nagyváradon került megrendezésre a nyílt senior bajnokság. Színeinket M2 korcsoport 90 kg-ban Fülöp László képviselte, aki élete első nemzetközi versenyén vett részt. Nem volt szerencsénk a sorsolásnál, ugyanis összevonták a M1 és M2 korcsoport 90 kg-os versenyzőit, így messze a legerősebb mezőnye alakult ki. Laci derekasan helytállt, bátran küzdött, de helyezést nem sikerült elérnie. Tapasztalatszerzésnek kíváló alkalom volt, nem beszélve arról, hogy sok elismerést, gratulációt kapott küzdőszelleméért, bátor stílusáért.
2009.11.01.

Newaza OB szabály-tervezete letölthető itt…
2009.10.22.

Újabb fontos állomáshoz érkezett a Veresi Küzdősport Egyesület, 11 versenyzőnk kapta meg a Magyar Judo Szövetségtől a tagkönyvét! Versenyzőink: Fülöp László, Torsa Dániel, Gaál Bendegúz, Hajnal Zalán, Tóth Arthur, Gődény Kornél, Hegyi Dávid, Czibula Mátyás, Marx Károly, Zelei Boldizsár, és Zelei Márton.
2009.10.20.

Kedves Szülők, Érdeklődők!

Íme a 2009. szeptember 1-én megtartott Szülői Értekezletünk összefoglalója:

új kezdő ovis csoportot indítunk! Edzések október 2-tól, szerdán és pénteken 17.00 – 18.00-ig.
régi csoportjaink újra indulnak szeptembertől! Haladó kiscsoport kedden és csütörtökön 16.00 – 17.00 óráig. A középső csoport kedden és csütörtökön 17.00 – 18.00 óráig, és a versenyzői csoport kedden és csütörtökön 18.00 – 19.00 óráig.
versenyezni fogunk! Egyesületünk, mint a közép-magyarországi regionális judo szövetség tagja, regionális judoversenyeken fogjuk megmérettetni magunkat. Szurkoljanak nekünk, szurkoljanak fiatal judokáinknak! Versenyzőinknek tagkönyvükbe meg kell csináltatniuk az orvosi engedélyt, mellyel versenyezhetnek.
A többi csoport minden ifjú judokája részére kötelező a háziorvos által kiállított orvosi engedély, melynek értelmében sportolhat!
Az oktatási díjak változtak: az új összeg 6.000 Ft/hó. Bevezettük a testvérkedvezményt! Egy testvérpár esetén 11.000 Ft, három testvér esetén 16.000 Ft lesz. Csoportos judo oktatás esetén napijegy vásárlására NINCS lehetőség. Kérem a kedves szülőket, hogy az oktatási díjat minden hónap 10-ig rendezni szíveskedjenek! Köszönjük szépen!
Októbertől Egyesületünk Lyoness termékpartner lesz, így a regisztrált Lyoness tagok részére további 10% visszatérítést biztosítunk a Lyoness rendszeren keresztül. Kedvezményeink ÖSSZEVONHATÓK!
megőrizzük jó szokásunknak, ebben az iskolaévben is lesz minden csoportban „Hónap judosa” elismerés. A feltételei változatlanok: edzések látogatása, megfelelő magatartás, és szorgalom.
Kedves Szülők! Az elismerés nem jár alanyi jogon. Az év során legtöbb oklevelet összegyűjtők lesznek a félév, ill. az év judosai. Az év judosa az év végi záróünnepségen szép kupát kap munkája elismeréséül!
Lesz Mikulás, illetve Karácsonyi ünnepségünk is, illetve tárgyalási folytatunk a Húsvéti Nyúllal is, hogy jöjjön el hozzánk, és látogassa meg gyerekeinket!
Tervezünk edzőtábort is! Ezen kívül 3 napos hosszú hétvégés sport táborokat szülőknek, gyermek-szülő edzőtábort is. Igény szerint remek hangulatú sport tábort tudunk csinálni cégeknek, baráti társaságoknak. L. a www.sixensecoach.hu -n! A minimum létszám 10 fő.
Megfelelő számú jelentkező esetén tudunk veresi polót, esetleg melegítőt is rendelni.
extrém női fitness lesz október 2-től szerdán és pénteken 18.00 – 19.00-ig. Kettlebell, kötéltréning, küzdő gyakorlatok, speciális köredzés formájában. A stressz kezelésének, a feszültség oldásának kíváló eszköze. Ára: 1.000 Ft / alkalom.
Ha kérdésük van, hívjanak, készséggel állok rendelkezésükre! Üdvözlettel, Ilyés Gyula, vezető edző VI. Dan, Egyesületi Elnök
2009.09.07.

Szél Pál a Hungarian Masters1 Judo Club tagja a judoedzo.hu támogatásával, szakmai irányításával készült fel. 2009. augusztusában Atlantában, USA, Masters’ VB-re. 100 kg-os súlycsoportban ezüstérmes lett! Szívből gratulálunk, további sok sikert kívánunk!
2009.09.06.

Figyelem Kedves Judosok, Tisztelt Érdeklődők!

Végre elkészült a Veresegyházi Küzdősport Egyesület Judo Szakosztályának referenciafilmje! Nagyon jól sikerült, elképesztően ügyesek rajta a gyerekek!

Megrendelhető a vezető edzőnél!
2009.09.06.

Egyesületünk oszlopos tagja, a zöld övre készülő Torsa Dániel. Sokoldalú, tehetséges judoka, aki tanulmányait is kíváló eredménnyel végzi (pl. 5 nyelven beszél).

Augusztusban a Népligetben indult a Páros Freestyle Európa Bajnokságon bronzérmes lett! Gratulálunk Dani! További sok sikert kívánunk sok szeretettel!
2009.09.06.

Kedves Szülök, és Kedves Judokák!

Itt a szeptember, és ismét edzés! Ugyanott és Ugyanakkor, hetente kétszer kedden és csütörtökön. Az első edzés 2009. szeptember 3-án csütörtökön lesz! Az év terveit Szülői értekezleten szeretnénk ismertetni 2009. szeptember 1-én kedden 17-től 18 óráig várjuk Önöket szeretettel!!!
2009.08.17.

Kedves Anyukák! Hölgyek! Rokonok! Ismerősök!

A Veresi Küzdősport Egyesület csak Önöknek új csoportot indít! Egy igazi ŐRÜLET lesz, csak kizárólag Hölgyek részére, mely tartalmaz Cross-trainig elemeket, kötél-, illetve kettlebell edzést! Az edzés alkalmas – többek közt – , a napi feszültség csökkentésére, az agresszivitás kezelésére. A fogyás és az erősödés is garantált! Heti két alkalommal 1-1 órában tervezzük az edzéseket szerdán és pénteken 18-tól 19 óráig a Sportközpontban. Jelentkezés Ilyés Gyulánál 20 9287 390 mobilszámon, vagy a gyula.ilyes@invitel.hu e.mail címen, illetve honlapunkon keresztül is!!!
2009.08.17.
2009. augusztus 1-én Alsóörsön regionális judoverseny volt! A veresi színeket a 90 kg-os Fülöp László képviselte. Saját kategóriájában nem volt ellenfele, ezért bemért a fiatalok közé, ahol nagyszerű versenyzéssel ezüstérmes lett! De még nincs vége! Repetázott is! Benevezett a Masters’kategória 100 kg-os súlycsoportjába is, ahol EB bronzérmes ellenfelet legyőzve 3. lett! Mindkét kategóriában karnyújtásnyira volt a végső győzelemtől! Gratulálunk Laci! Így tovább!
2009.08.17.

A Veresi Küzdősport Egyesület kondícionális edzőtábort tart elsősorban felnőtteknek augusztus 14-15-16-án Agárdon. Napi 3 alkalommal különleges edzések! Lesz kettlebell, kötéltréning, vízi edzés. Igazi hard tréning a javából.
2009.08.17.

Újra nagyon jól sikerült!! Agárdon voltunk táborozni, a rossz idő ellenére nagyon jó tábort tudunk magunk mögött! A judon kívül sétahajóztunk, vitorláztunk, sokat ettünk-ittunk, játszottunk!
2009.06.29.

dr. Galla Ferenc 9 Dan-os mester születésnapi ünnepségére meghívást kapott a judoedzo.hu! Feri bácsinak ezúton is gratulálunk, jó egészséget kívánunk!!
2009.06.29.

HM Kézitusa bajnokság volt a Honvédban. A veresi színeket Fülöp László képviselte, és nagy csatában az előkelő IV. helyet szerezte meg!
Gratulálunk!
2009.06.29.

Dan vizsga a TF-n, 2009. június 28-án.
2009.06.25.

2009.június 13-án nagysikerű judo és kempo bemutatót tartott a Veresi Küzdősport Egyesület két szakosztálya!
2009.06.18.

2009. június 11-én ünnepélyesen kioszottuk az Év Judosa kupákat. A díjazottak Pataki Máté Miklós és Balázs István. A legtechnikásabb judos Gaál Bendegúz lett. Szívből gratulálunk minden judokának!!! Az évzárón mindenki kapott oklevelet és emlékérmet, amellyel elismertük egész éves teljesítményüket, és finomakat ettünk-ittunk – köszönjük a szülőknek és hozzátartozóknak a segítségüket!!
2009.06.13.

Május 5-én Veresi Sportbizottságának elnöke Grúber Mihály megtisztelte jelenlétével a Kiscsoportba járó judokák edzését. A fotókat Lethenyei László úr készítette.
2009.05.15.

A Veresi Küzdősport Egyesület Judo szakosztályának judokái VI., V., és IV. kyura vizsgáznak 2009. március 31-én. A felkészülés képei a fotótárból letölthetők!
2009.03.11.

A Veresi Küzdősport Egyesület Judo Szakosztálya 2009. március 18-án 17órától 18 óráig Szülői Értekezletet tart az edzések helyszínén a Sportközpontban. Minden szülőt szerettel várunk!!!
2009.02.09.

A Haladó csoport néhány tagját megihlette a JUDO. A művek megtekinthetők a Fotótárban!
2009.02.09.

Ismét megválasztottuk a hónap judosait! A 2008. december és 2009.január hó együtt lett értékelve.
2009.02.07.

2008. decemberben az UTE adott helyt az I. Judo KATA Országos Bajnokságnak, melynek ötletgazdája Ilyés Gyula volt. A versenyt mind a szervezők, mind a versenyzők sikeresnek értékelték, várhatóan lesz folytatása!! Négy kategóriában hirdettek bajnokot. A díjakat dr. Tóth László a Magyar Judo Szövetség Elnöke adta át.
A rendezvény támogatója a Laborexpert Kft. volt, melyet ezúton is köszönünk!!!

A kezdeményzésért Ilyés Gyula a Magyar Judo Szövetségtől emlékkupát kapott.
2009.01.08.

Minden kedves látogatójának Sikeres Új Esztendőt kíván a judoedzo.hu!!!!
2009.01.05.

Az első kempoedzés 2009. január 5-én a szokott időben lesz!!
2009.01.04.

Az első judoedzés 2009. január 6-án lesz a szokott időben!!
2009.01.04.

A karácsonyi ünnepen kiosztásra kerültek a félévben legjobban dolgozott judokák munkáját elismerő érmek. A díjazottak a haladó csoportban Marx Károly és Gábor István, az óvodásoknál Üveges Bence és Pataki Máté Miklós lettek.
2009.01.02.